Καταγγελία εξαπάτησης

Μηνύματα
35
Reaction score
7
Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή των μελών της κοινότητας γύρω από τη δραστηριότητα μίας εταιρείας που πουλάει λυχνίες και εξοπλισμό μέσω αγγελιών στο site του aggeliopolis.gr με επωνυμία "Esoter ".

http://www.aggeliopolis.gr/li?ca=6_u&id=2308&w=1

Ξεκίνησα να αγοράζω λυχνίες μικρού κόστους 50-100Ε από την εν λόγω εταιρεία λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρει σε επώνυμες NOS λυχνίες.Οι παραγγελίες γίνονταν μέσω email και ενός κινητού τηλεφώνου και οι παραδόσεις με ACS courier και πληρωμή με αντικαταβολή.Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μπήκε μία παραγγελία μεγαλύτερου κόστους το καλοκαίρι.
Αγοράστηκαν τέσσερεις ΝOS 2Α3 RCA Single Plate συνολικού κόστους 1440Ε για τις οποίες ζητήθηκε προπληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό. Όπερ και εγένετω.
Όταν παρελήφθησαν μετρήθηκαν σε λυχνιόμετρο όπως γινόταν πάντα και η μία βρέθηκε εντελώς ελαττωματική και οι άλλες τρεις στο όριο του ελάχιστα αποδεκτού. Ο πωλητής ειδοποιήθηκε αμέσως και με επιβεβαίωσε ότι όταν θα γύριζε από τις διακοπές το Σεπτέμβρη θα κοίταγε το θέμα και θα τις αντικαθιστούσε. Έκτοτε εξαφανίστηκε.Δεν απαντάει στα email και τα τηλέφωνα που είχε είναι όλα απενεργοποιημένα ενώ βλέπω ότι συνεχίζει την ίδια δραστηριότητα με νέες αγγελίες.
Πίσω από την εταιρεία αυτή βρίσκεται κάποιος Παναγιώτης Καρούνος και Χρήστος Μαραγκός και από ότι μαθαίνω από επαγγελματίες του χώρου ο εν λόγω κύριος έχει "δαγκώσει" επανειλλημένως κόσμο.
Προσοχή λοιπόν σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Ευχαριστώ
 


Μηνύματα
35
Reaction score
7
Αγαπητέ ika επειδή με το σχόλιο σου μάλλον διαφήμιση του κάνεις , δε του λες άμα τον δεις να μου αντικαταστήσει και τις ελαττωματικές λυχνίες που μου πούλησε ;
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.608
Μηνύματα
2.867.758
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top