Καταλληλα ηχεια-ενισχυτης και διαχωρισμος χωρου.

Reaction score
0

ο χωρος ειναι αυτος,16.25τμ...2,3μ υψος..το γραμοσκιασμενο κοκκινο κοματι θα γινει dedicated..η οθονη θα μπει εκει που ειναι το πρασινο χρωμα και η θεση θεασης απεναντι σχεδον κολητα στον τοιχο(4.5μ περιπου).

1)πως προτεινετε να διαχωρισω τους δυο χωρους..οσο το δυνατον ποιο οικονομικα,η εμφανιση δεν με απασχολει..να εχω μια καλη ποιοτητα ηχου..

2)ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ-ΗΧΕΙΩΝ: Με ενδιαφερει αποκλειστικα η αποδοση για ταινιες.με βαση του χωρου που σας περιεγραψα τι προτεινετε?

σκεφτομουν τον YAMAHA 663...(αξιζουν τα νεα format master audio κτλ για μενα που θελω 5.1 ή καλυτερα ενισχυτης με ποιο πολλα watt/chanel?) για ηχεια με βαση τα λιγα τετραγωνικα να παω σε τυπου βιβλιοθηκης ή δαπεδου(υπερβολικα για τοσο μικρο χωρο?)..
το budget ειναι μικρο..500ενισχυτη και αλλα τοσα για ηχεια..(για δορυφορους θα συμβιβαστω με κατι acoustimas παλια που εχω)
πχ σε δαπεδου σκεφτομουν τα wharfedale 8.4..

σε sub τι χρειαζομαι για να καλυψη τις απαιτησεις του χωρου ΑΝΕΤΑ?

ευχαριστω και ελπιζω σε βοηθεια..οτι πληροφοριες χρειαζονται ρωτηστε με..

Reaction score
0
Απάντηση: Καταλληλα ηχεια-ενισχυτης και διαχωρισμος χωρου.

Καποιος που να εχει γνωση του θεματος να βοηθησει?κανεις?

Reaction score
8

για ενισχυτη κυττα μηπως βρεις καποιον 3806 σε καλη κατασταση γυρω στο 500αρικο η ακομα καλυτερα παρε εναν HARMAN KARDON 255 για ηχεια κυττα καποια απο τα δαπεδου της KLIPSCH ου και υψηλες σταθμες και εντυπωσιακα ειναι για χομ σινεμα.

Reaction score
0

να επιλεξω ηχεια δαπεδου δηλαδη? δεν θα εχω προβλημα επειδη ο χωρος ειναι μονο 16τμ?

τα wharfedale τι λενε?πχ τα diamond 8.4

σε γενικες γραμμες τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ενα ηχειο προορισμενο να παιζει ηχο απο ταινιες?

Reaction score
384

Παρε μια ιδεα οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα τουλαχιστον.
Ηome Cinema Speakers

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis