Κατασκευή Door Panel για SKODA FABIA

Reaction score
51
Την ιστορία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μας την εξιστόρισε ο (ιδιοκτήτης του) Νίκος σε αυτό το θέμα:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6645

Με λίγα και απλά λόγια, ο Νίκος, στην πρώτη φάση της εγκατάστασης των ηχείων D-6 της Peerless στο FABIA, συνάντησε το γνωστό πρόβλημα (σε πολλούς μας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο) το ηχείο (κυρίως αναφέρομαι στο mid bass ) να μην χωρά στις ρηχές θέσεις της πόρτας........

Η πρώτη προσπάθεια τοποθέτησης έγινε στην Θεσ/κη, από σαφέστατα άπειρο εγκαταστάτη, ο οποίος όχι μόνο δεν τα τοποθέτησε σωστά, αλλά δεν φρόντισε ούτε καν να συνδέσει σωστά τις φάσεις των ηχείων!!!! :shock:

Το αποτέλεσμα βεβαίως αισχρό, τόσο αισθητικά όσο και ακουστικά.

Ο Νίκος λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια σε άλλο κατάστημα στην....Κρήτη!!!
Το κατάστημα αυτό είναι του κύριου Λιοντάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί έγινε και η κατασκευή του door panel αλλά και της βάσης των tweeter (με συνολικό κόστος στα 300 ευρώ) (Νίκο διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)

Η βελτίωση βεβαίως τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά δεν τίθεται καν σε σύγκριση με το πριν.
Ο Νίκος είναι πολύ ευχαριστημένος πλέον από το τελικό αποτέλεσμα (και εμείς το ίδιο βεβαίως)

Θα κατεβάσω τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο Νίκος για να δείτε τις διαφορές.......

Reaction score
51
Κι εδώ η πόρτα του συνοδηγού πριν την κατασκευή του door panel.......
Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, υπήρχε πρόβλημα και στην πρακτικότητα του αυτοκινήτου!!! Το ντουλαπάκι του συνοδηγού δεν άνοιγε αν ήταν κλειστή η πόρτα (χτυπούσε στο ηχείο που προεξείχε πολύ.....)
:shock:

Reaction score
51
Στο μυαλό μου, μου έρχονται κάτι τοποθετήσεις της δεκαετίας του '80 (αρχές '90) που έβαζαν τα ηχεία κακήν κακώς........

Τι να πω......Θαυμάστε τα μόνοι σας.......

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.148
Members
38.661
Νεότερο μέλος