- Reaction score
- 15.546
εισαι οκ σε χρωμα και διαστασεις οθονης...
Κατάλαβα.υπαρχουν προβολεις που εχουν αυτοματο ζουμ.....δλδ δινεις διαστασεις καδρου που θες 16/9-235/1-4/3 και το κανει αυτοματα επιλεγοντας πιο καδρο θες.
ο epson δεν εχει τετοια επιλογη.
Γιατι κατα την γνωμη σου πρεπει πρωτα να το βρω με το lens shift και το zoom και στο τελος να βαψω το μαυρο? Απο την στιγμη που θα βαψω σε στανταρ διασταση 120΄και σε φορματ 16:9? Αυτο δεν μου δινει καποια ασφαλεια οτι δεν θα εχω κενα στην οθονη?Να βαψεις τον τοιχο (χωρις το γυρω μαυρο) και με το lens shift και το zoom θα βρεις μεγεθος
υψος ,και μετα βαφεις το μαυρο πλαισιο.
όντως, my mistake...με τις 120" = 2.65μ πλατος εχει χωρο για τα L-R γιαυτο του το προτειναμε
και μεγαλη εικονα και καλο ηχο![]()
Τι είναι αυτά που τους λες Άλεξ.... χομ-σινεμάκηδες είναι οι άνθρωποι.......τα ηχεία θέλουν αέρα γύρω τους, υπολόγισε τουλάχιστον 50-60εκ. από παντού. Αν θες να έχεις και κάπως σωστό ήχο...
τα δικα σας χαλια δεν τα εχουμε..Τι είναι αυτά που τους λες Άλεξ.... χομ-σινεμάκηδες είναι οι άνθρωποι....![]()
![]()
μπορεις να πας και σε μεταχ....Για την αγορα του προβολεα, στην αρχη ειχα βαλει ως στοχο τα 1700 ευρω , αλλα επειδη μεχρι τωρα μονο τον epson 9100 και 9200 μου εχετε προτεινει που ειναι στα 2000 ευρω, ηθελα να ρωτησω ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο τα αλλα μοντελα που να αξιζουν τα +300 - 400 ευρω?
Αν τελικα ανεβω στα 2000 ευρω μηπως στα χρηματα αυτα μπορει να βρεθει καλυτερο μοντελο στις αγγελιες σε μτχ?
Τα 3D γυαλια στον 9200 συμπεριλαμβανοντε η πρεπει να αγοραστουν εξτρα?
Ε, όχι ακριβώς τον κοιτάζει στα μάτια. Μάλλον για χαμηλοβλεπούσα τον έχω τον Benq.ΣΧετικα με προβολεα προς dlp μερια με 1400 χτυπας αυτον o οποιος κοιταζει στα ματια τον jvc x35 διπλασιας τιμης προβολεα, φυσικα καπου χανει καπου κερδίζει....