9 Δεκεμβρίου 2008 #1 J jose Μηνύματα 57 Reaction score 0 Ψάχνω για μια αγορά βιντεοκάμερας υπάρχει κάποια λίστα καταστηματων για βιντεοκάμερες? κύριος θεσσαλονίκη, αλλα και αθηνα δεν θα με χαλούσαν, θέλω να βρω την καλύτερη τιμή που μπορούν να κανού. σας ευχαριστώ
Ψάχνω για μια αγορά βιντεοκάμερας υπάρχει κάποια λίστα καταστηματων για βιντεοκάμερες? κύριος θεσσαλονίκη, αλλα και αθηνα δεν θα με χαλούσαν, θέλω να βρω την καλύτερη τιμή που μπορούν να κανού. σας ευχαριστώ
9 Δεκεμβρίου 2008 #2 dream_GR Μηνύματα 16.004 Reaction score 14 Ενα καλό ξεκίνημα είναι ο Κατερέλος (www.katerelos.gr) Το Πλάισιο με ικανοποιεί σαν μαγαζί ειδικά αν κάτι που αγοράσεις πάει στραβά... και το adorama χωρίς να εχω αγοράσει προσωπικά είναι καλό μαγαζί. Ακόμα να δείς και το www.papadakisphoto.gr Στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν τον κάψανε.... και γενικά βάλε μέσα στο www.skroutz.gr οτι μοντέλο σου αρέσει και μετά θα δείς που το πουλάνε φθηνότερα.
Ενα καλό ξεκίνημα είναι ο Κατερέλος (www.katerelos.gr) Το Πλάισιο με ικανοποιεί σαν μαγαζί ειδικά αν κάτι που αγοράσεις πάει στραβά... και το adorama χωρίς να εχω αγοράσει προσωπικά είναι καλό μαγαζί. Ακόμα να δείς και το www.papadakisphoto.gr Στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν τον κάψανε.... και γενικά βάλε μέσα στο www.skroutz.gr οτι μοντέλο σου αρέσει και μετά θα δείς που το πουλάνε φθηνότερα.