Καταστήματα που να ψηφιοποιούν laserdisc;

Reaction score
2
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να του δίνεις ταινία laserdisc και να την κάνει σε ψηφιακή μορφή.
Δεν έχω laserdisc player και θα ήθελα να αγοράσω μια συγκεκριμένη ταινία για να μου την μετατρέψουν.
Με ένα search στο internet δε βρήκα κάτι, αν και υπάρχουν καταστήματα που ψηφιοποιούν βιντεοκασέτες..

Reaction score
29.658
Αν και είχα παλιά LD, δεν θυμάμαι καλά , αλλάέχω την εντύπωση πως το σήμα είναι ψηφιακά γραμμένο στο LD.
Η έξοδός του βέβαια είναι αναλογική σε composite, rgb, svideo.

Reaction score
2
Δεν ξέρω, αλλά εγώ εννοούσα να μου το κάνουν σε ένα αρχείο, πχ. mkv να μπορώ να το παίξω στο pc.

TGD

Reaction score
10.615
Στο laserdisc η εικόνα είναι αναλογική, μόνο ο ήχος είναι ψηφιακός.
Μα τι υπάρχει σε laserdisk που να μην κυκλοφορεί πια σε DVD;

Reaction score
2
Στο laserdisc η εικόνα είναι αναλογική, μόνο ο ήχος είναι ψηφιακός.
Μα τι υπάρχει σε laserdisk που να μην κυκλοφορεί πια σε DVD;
Σε πολλά DVD και Bluray έχουν κάνει αλλαγές σε διάφορα (ήχο, χρώματα κτλ.) οπότε για πολλές ταινίες βρίσκεις laserdisc preservations από δω κι από κει, που συνήθως είχαν την ταινία όπως ακριβώς παίχτηκε στο σινεμά.
Εγώ ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για το Beauty and the Beast που είχα αναφέρει και σε άλλο thread.
Μόνο το laserdisc έχει τα original χρώματα όπως τα είχα δει στο σινεμά και όπως τα έχει και το VHS.
Από το DVD και μετά του άλλαξαν τα φώτα και τώρα φαίνεται σαν ένα φτηνο-τηλεοπτικό καρτουνάκι της σειράς αισθητικά.

TGD

Reaction score
10.615
Ίσως να είναι ευκολότερο να κατεβάσεις τον κορεσμό των χρωμάτων στο ριπαρισμένο DVD. Κάποιος που να ξέρεια από αυτά;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas