Καταψύκτης

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Καταψύκτης...

Οπότε Μαρία, αγόρασε τον καταψύκτη και βάλτον στο σπίτι του Νίκου για να μην ενοχλεί. :105:
:142: :142: :142:

Οι καραψύκτες κατατάσσονται σε τέσσερις κατηγορίες, αναλόγως του κλίματος του τόπου για τον οποίο προορίζονται, βασικά της μέγιστης διακύμανσης θερμοκρασίας. Οι κατηγορίες αναγράφονται εδώ (στο τέλος της σελίδας).

Μάλιστα το ίδιο βασικό μοντέλο συνήθως παράγεται σε διάφορες εκδόσεις, αναλόγως της κατηγορίας στην οποία θα ανήκει. Για το κλίμα της Θεσσαλονίκης, θα έλεγα πως ταιριάζει περισσότερο η κατηγορία SN, αν πρόκειται να τοποθετηθεί σε χώρο που δεν θερμαίνεται το χειμώνα, ή σε εξωτερικό και οπωσδήποτε σκιασμένο χώρο.
Σ' ευχαριστώ Κώστα για το ενημερωτικό λινκ!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Λοιπόν, ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας. Ο καταψύκτης αγοράστηκε, παρελήφθη και τοποθετήθηκε στην κουζίνα όπου όντως είναι εντυπωσιακά αθόρυβος σε σχέση με παλιότερα μοντέλα που είχα υπόψη μου (και εντυπωσιακά μεγάλος, στο μαγαζί δεν του φαινότανε, αλλά ευτυχώς τον χωρέσαμε...). Ο θόρυβος είναι χαμηλότερος από του ψυγείου, δηλαδή δεν ενοχλούν ούτε όταν δουλεύουν και τα δύο μαζί! Μόνο όταν αρχίζει και σταματάει να δουλεύει κάνει ένα διακριτικό "τσικ", σαν να λέει "είμαι κι εγώ εδώ, το φαγητό σας φυλάω, δώστε μου λίγη σημασία!"

Btw, την αγορά την έκανα από το τοπικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, δεν πρόκειται ξανά να ξοδέψω βενζίνη και να αφήσω τα ωραία μου λεφτά στις πολυεθνικές για να βρω 20 ευρώ χαμηλότερη τιμή.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.803

Να είναι πάντα γεμάτος Μαριώ!

Ευχή είναι αυτό, όχι ότι πρέπει να είναι έτσι για την λειτουργία του...:119:

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι και εγω λίγο βοήθεια για αγορά καταψύκτη. Εκτος απο Zanussi ποια άλλη μάρκα θεωρήται αξιόπιστη στους καταψύκτες.

Reaction score
0

Είναι λιγο ακριβοι για τα μετρα μου οι Liebherr. Οι Whirlpool μου εκαναν καλή εντύπωση. Καμια άποψη?

D

Deleted member 23222

Guest

Δες τα liebherr. Έχω αυτόν εδώ και 3 χρόνια μέσα στην κουζίνα και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!
Η απόλυτη value for money φίρμα.
Φτιάχνει φασόν και τα Miele...50% κάτω στην τιμή.

Ζanussi κλπ έπονται!!

Reaction score
0

Βασικά δεν έχω πρόβλημα χώρου. Θα πάρω τον πιο μεγάλω μεχρι 300 ευρώ. Να, εδω εχω βρει διαφορες μαρκες σε καταψυκτες. Οι Morris λένε τίποτα ή είναι καμια μούφα...? Αλλά άσε καλύτερα.Μετα τη χτεσινοβαρδυνη έρευνα λεω να χτυπήσω τον Whirlpool WHM 3911 που τον έχει και σε πορσφορά. Ενεργειακη κλαση Α+ 400 λίτρα. Καλός φαίνεται...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll