- Reaction score
- 11.833
Για πες-Για πες
Αν τους κανεις παρατηρηση με ευγενικο τροπο οτι δεν ειναι απο ατσαλι το χειριστηριο ,κ πως με απλο πατημα παλι δουλευει, θα σου απαντησουν... ΣΙΓΑ ΡΕ, ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ
Ενταξει ειχε φαει 3 γκολ στο ημιχρονο ο παιχταρας :142:Φίλε μου ειλικρινά σου μιλάω δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Ειδικα αν έπεφτε πάνω στην TV θα τους είχα πετάξει έξω με τις κλωτσιές.
Με ποια ομάδα παίζεις ; :137:Ενταξει ειχε φαει 3 γκολ στο ημιχρονο ο παιχταρας :142:
(κολλητος μωρε τι να του πεις)
Στο καινουργιο Inter μονο. :138:Με ποια ομάδα παίζεις ; :137:
μεγαλητερη τσατσο-ομαδα δε μπορουσες να παρεις στο 2009....Στο καινουργιο Inter μονο. :138:
Ετσι ακριβως !!!! :142:μεγαλητερη τσατσο-ομαδα δε μπορουσες να παρεις στο 2009....
αν και στο 2008 δεν πηγαινε πισω... δεν πα να την πατα 89 λεπτα....? στο 90 θα σου παρει το παιχνιδι.. θα ειναι ξεμεθυστος ο adriano και θα κανει τα παντα μεχρι να βαλει γκολ...
Να δω ποιος θα κεντράρει στην τηλεόραση στο τέλος!!!:137::137:Ετσι ακριβως !!!! :142:
Για αυτο μου αρεσει αλλα οι φιλοι πετανε τα sixaxis στους τοιχους :114:
τοτε ειναι που θα διωξω ανθρωπο απο το σπιτι μου πρωτη φορα, και αφου θα εχω δωσει στον κ@λο του εξι αξονες (sixaxxis)....εξαδιαστατος ενα πραμα...Να δω ποιος θα κεντράρει στην τηλεόραση στο τέλος!!!:137::137: