Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Reaction score
51
Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Παίζω Lara.
Legend.....
Είμαι στο τέλος του παιχνιδιού και έχω αντίπαλο την Amanda (Boss Fight).....
Πρέπει να κινηθώ κυκλικά, να κάνω κωλοτούμπες και ταυτόχρονα να πυροβολό για να την φάω.....
Μετά από καμιά 15ριά αποτυχημένες προσπάθειες, καταφέρνω να έχω φθάσει την health bar της αντιπάλου στο 1% και με μια βολή θα τερματίσω το παιχνίδι!!
Και στο παρά 5, σκοντάφτει η lara σε μια πλάκα και.........χάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε για πολύ σπάσιμο!!!
Και τι κάνω?
Με δεδομένο πως στο ντουλάπι υπάρχει και δεύτερο (ολοκαίνουργο) dualshock2 (έπαιζα στο PS2) και επίσης δεδομένο πως τα νεύρα μου έχουν γίνει τσαντάλια βάζω το χειριστήριο στο πάτωμα και αρχίζω να χοροπηδάω πάνω του ως κλώνος της Regan :138:

Για όσους δεν θυμούνται, ορίστε η Regan.....

Παρά τα κιλά μου και τα χοροπηδητά μου, ο μοχλός (σχεδόν) άντεξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έκανε κρακ βέβαια, άνοιξε και στις ραφές και η μόνη απώλεια ήταν ο ένας αναλογικός που πήρε κλίση και είχε μαλακώσει αρκετά!

Με την άνεση του δυνατού χρήστη και οργανωμένου παίκτη, ανοίγω το ντουλάπι (με τα μάτια της γυναίκας μου και του ξαδελφού μου γουρλωμένα από την επίδειξη του exorcist vol4 :138: ) και βγάζω το δεύτερο χειριστήριο.
Συνδέω με το PS2 και...................................

πόρτααααααααααααα.................
Δεν δουλεύει! Ελαττωματικός!!! :141:

Η πλάκα?
Συνδέω το βιασμένο dualshock2, δουλεύει και με το καλημέρα τερματίζω το παιχνίδι!!!:135:

Reaction score
0

Αν τους κανεις παρατηρηση με ευγενικο τροπο οτι δεν ειναι απο ατσαλι το χειριστηριο ,κ πως με απλο πατημα παλι δουλευει, θα σου απαντησουν... ΣΙΓΑ ΡΕ, ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ

Αυτό είναι καφρίλα. Ακόμα και αν όντως έτσι παίζει στο σπίτι του που δεν το πιστεύω, από τη στιγμή που ζητάω σε κάποιον να μην κάνει κάτι έχω την απαίτηση να το σεβαστεί. Εντάξει, δεν θα κάτσω να τσακωθώ για κάτι τέτοιο αλλά όσο νά 'ναι αλλάζει λίγο ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον άλλο μετά από κάτι τέτοιο. Κοινώς δεν τον ξανακαλώ για παιχνίδι...

Όσο για μένα δεν είμαι πολύ κάφρος συνήθως. Το μόνο που έχω διαλύσει ήταν τον αναλογικό μοχλό του PSP πριν 2-3 χρόνια αλλά προς υπεράσπισή μου θέλω να πω ότι θεωρώ ότι το design του είναι άβολο και μ@%$#&;ένο. :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Φίλε μου ειλικρινά σου μιλάω δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Ειδικα αν έπεφτε πάνω στην TV θα τους είχα πετάξει έξω με τις κλωτσιές.
Ενταξει ειχε φαει 3 γκολ στο ημιχρονο ο παιχταρας :142:
(κολλητος μωρε τι να του πεις)

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Ενταξει ειχε φαει 3 γκολ στο ημιχρονο ο παιχταρας :142:
(κολλητος μωρε τι να του πεις)
Με ποια ομάδα παίζεις ; :137:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Στο καινουργιο Inter μονο. :138:
μεγαλητερη τσατσο-ομαδα δε μπορουσες να παρεις στο 2009....
αν και στο 2008 δεν πηγαινε πισω... δεν πα να την πατα 89 λεπτα....? στο 90 θα σου παρει το παιχνιδι.. θα ειναι ξεμεθυστος ο adriano και θα κανει τα παντα μεχρι να βαλει γκολ...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

μεγαλητερη τσατσο-ομαδα δε μπορουσες να παρεις στο 2009....
αν και στο 2008 δεν πηγαινε πισω... δεν πα να την πατα 89 λεπτα....? στο 90 θα σου παρει το παιχνιδι.. θα ειναι ξεμεθυστος ο adriano και θα κανει τα παντα μεχρι να βαλει γκολ...
Ετσι ακριβως !!!! :142:
Για αυτο μου αρεσει αλλα οι φιλοι πετανε τα sixaxis στους τοιχους :114:

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Ετσι ακριβως !!!! :142:
Για αυτο μου αρεσει αλλα οι φιλοι πετανε τα sixaxis στους τοιχους :114:
Να δω ποιος θα κεντράρει στην τηλεόραση στο τέλος!!!:137::137:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφροι φιλοι...και χειρηστηρια ps3/xbox360

Να δω ποιος θα κεντράρει στην τηλεόραση στο τέλος!!!:137::137:
τοτε ειναι που θα διωξω ανθρωπο απο το σπιτι μου πρωτη φορα, και αφου θα εχω δωσει στον κ@λο του εξι αξονες (sixaxxis)....εξαδιαστατος ενα πραμα...

Reaction score
4
δε μου λετε αν ανοιξω το joypad του PS3 λετε να μπορεσω να το ισσοροπησω λιγακι? γιατι ο αριστερος μοχλος ψιλογρεζαρει λιγο στην κινηση... η ματαιος κοπος?

Reaction score
0

Συγνωμη που απανταω λιγο αργα στο συγκεκριμενο θεμα αλλα μολις πριν ενα μηνα ετυχε να παιξω multiplayer στο ps3.
Εγω εχω μονο ενα μοχλο ps3 (αν και απο'τι βλεπετε δεν χρειαζομαι ουτε καν δευτερο).Αλλα στην περιπτωση που μαζευτουμαι φιλοι και γειτονες για κανα pro και εχουν αυτοι μοχλους εγω κραταω παντα τον δικο μου και σε περιπτωση που δεν ειναι η δικη μου σειρα ξερω σε ποιον τον δινω για να εχω το κεφαλι μου ισυχο.
Αν και τωρα εχω κανει μια μεγαλη βλακεια.Ο αδερφος μου μου ζητησε το ps3 και το buzz για να παιζει με την κοπελα του(γραφω και πανελληνιες) και του το δανεισα αλλα το προβλημα ειναι οτι θελει να παιζει και η κοπελα του.Οποτε καταλαβαινετε τι εχει να γινει.

Reaction score
81

Τεραστιο λαθος..

Reaction score
0

χειροτερα αναλογικα εβερ, απο την αλλη χβοχ χειροτερος σταυρος εβερ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553