Κεντρικό ηχείο Tannoy D750 (τεράστιο)

Status
Not open for further replies.

A

AKARL

Guest
Ναι, βέβια.
750 ευλώ.
Δώρο μια έγχρωμη φωτογραφία μου.
Thanks for your responds, my name is Dirk Diggler from united kingdom! I’m seriously in need to buy it from you but currently out of the city for 6 months project… Making of call or receiving is prohibited due to the nature of my work as marine engineering currently at sea but can only get in touch with my friends, families and business partner only on internet as it allowed… I have a transport company that will come for the pick up, therefore, the transportation charges to pick and deliver it to my address will be responsible by me! I don’t want this transaction to take long or to be delayed! Therefore, I want you to get back to me with your full PayPal details to proceed immediately with the payment as it reliable, fast and secured! I already discussed with my transport company to deliver the money cash to you but they refused stating they do not deliver money that there duty is to pick up goods and to delivered and hope we can proceed with the transaction? If yes, would like you to kindly get back to me with your PayPal and in-case it your first time using PayPal as you might not have one, It easy to sign up. All you have to do is to visit the website http://www.paypal.com to read more on how reliable it secured for funds transfer, after visiting the website http://www.paypal.com to create an account, I will only need your Full PayPal Name and PayPal Email after registration to proceed immediately with the Payment…

Here’s the details needed from you to be arranged.

PayPal Full Name :
PayPal Email Address :
Amount Price :

And your Home Address for my Transport’s Company’s to Locate and Calculate the Shipping Charges to my Address this way…

Thanks and God Bless, and I will Like you to Delete it immediately from the Internet you pasted it for selling.

Cheerio, Dirk

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
Έχω διαθέσιμο και ενισχυτή για αυτό. Ενκορ. Καλό.
Σε καλό κουτί, βουρτσιζμένο ματ μαύρο, τέτοιο σαν αυτά τα έτοιμα.

Μ'αυτον τον ενισχυτή παιζ' πολύ υγρές μεσαίες μου'πε ένας φίλος που τον εμπιστεύομαι.

Δώρο καλώδιο ρεύματος και καλώδιο ηχείων, αμφότερα φτιαγμένα απ'τα χεράκια μου, με σούπερ ντουπερουλτρα βυζματα και κλώνους εξ'επωνυμου κατασκευάστριας μεγαλοεταιρείας καλωδίων, κι ουχί οικοτεχνίας ή υπογας.

ΥΓ. Ο ενισχυτής έχει είσοδο μόνο με χλρ, όπως προβλέπεται. Με την άλλη, την ερσιεφ, έχει πάρει ντιβορς, δεν τα βρίσκουν, δε θέλει ούτε να τη βλέπει..
Κατόπιν παραγγε@λίας για αναγκαστική επανασύνδεση με την τέως, θα πρέπει να τοποθετηθεί ενεργό στάδιο με οπ-αμπ για να μετατρέψει την τέως σε συμβατή επιλογή.

Τιμή 2 αβγδ γεμάτα για τον μονομπλοκ, άνευ έξτρα οπ-αμπ. Εγγυώμαι προσωπικώς για το άρτιο (μπάι δε μπουκ) της κατασκευής του τελικού, απ'την αρχή του βυσματος τροφοδοσίας ως το βύσμα εξόδου ηχείου.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
Για πες τον θελω για το δικο μου
Προς το παρόν, τάχθηκε πακέτο με το κεντρικό αυτό ηχειακι.
Είναι τμήμα της συλλογής μου από τέτοια ενισχυτικά στάδια, έχω μια εξάδα σε χρήση.

Αν φύγει το ηχείο άνευ ενισχυτή, μετά θα μπορεί να παίξει μπάλα για τον ενισχυτή σκέτο. Ως τότε, στην αναμονή, καθότι με αυτόν τον ενισχυτή δουλεύει το ηχειακι, κι αφού έγινε αυτό το πάντρεμα, προσωπικώς δεν γυρίζω σε άλλη επιλογή..

Reaction score
15.469
Έχω διαθέσιμο και ενισχυτή για αυτό. Ενκορ. Καλό.
Σε καλό κουτί, βουρτσιζμένο ματ μαύρο, τέτοιο σαν αυτά τα έτοιμα.

Μ'αυτον τον ενισχυτή παιζ' πολύ υγρές μεσαίες μου'πε ένας φίλος που τον εμπιστεύομαι.

Δώρο καλώδιο ρεύματος και καλώδιο ηχείων, αμφότερα φτιαγμένα απ'τα χεράκια μου, με σούπερ ντουπερουλτρα βυζματα και κλώνους εξ'επωνυμου κατασκευάστριας μεγαλοεταιρείας καλωδίων, κι ουχί οικοτεχνίας ή υπογας.

ΥΓ. Ο ενισχυτής έχει είσοδο μόνο με χλρ, όπως προβλέπεται. Με την άλλη, την ερσιεφ, έχει πάρει ντιβορς, δεν τα βρίσκουν, δε θέλει ούτε να τη βλέπει..
Κατόπιν παραγγε@λίας για αναγκαστική επανασύνδεση με την τέως, θα πρέπει να τοποθετηθεί ενεργό στάδιο με οπ-αμπ για να μετατρέψει την τέως σε συμβατή επιλογή.

Τιμή 2 αβγδ γεμάτα για τον μονομπλοκ, άνευ έξτρα οπ-αμπ. Εγγυώμαι προσωπικώς για το άρτιο (μπάι δε μπουκ) της κατασκευής του τελικού, απ'την αρχή του βυσματος τροφοδοσίας ως το βύσμα εξόδου ηχείου.
φωτος πληζ :D - δε δινεις δυοαπτηνεξαδα του φιλοσοφου να ζμπρωξει τσι ηχειαρες του ... μπας και ησυχασωμε και 'μεις απ' ονομις του ?
θα 'περνα κι εγω ενα να ζμπρωξω τσι κωνους μου μα μου 'ρθε το ρεβμα (0,6 αβουγουδου :()

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
Έρχομαι να πάρω έναν
Το'πε και το'κανε, τον πήρε κανονικά.

Συνεχίζει όμως να υπάρχει διαθέσιμος ενισχυτής για πακέτο με τον επίδοξο αγοραστή του κεντρικού, αν αυτό είναι επιθυμητό.

Δεκτή ανταλλαγή με αυτό και εφόσον αυτό δίδεται εδώ τόσο, εγώ βάζω ένα χιλιάρικο και δίνω ενκορ κι ηχείο.

Δηλαδή, πάτε πάρτε το αυτό που θέλω με δόσεις σε πιστωτική, δεξερωγωτικαιπως, κιουτεμενοιαζεικιολας, και σας δίνω στο χέρι 1000€ και το πακέτο κεντρικό κι ενκορ.

Σιγά μη πάνε να πάρουν το βρωμόADAM και να στο δώσουν εσένα. Πειραγμένε !!
Μπορεί να βολεύει σε έλλειψη κας να μπουν δόσεις σε μια πιστωτική, αλλά και να πάει το ΦΠΑ σε εταιρεία, οπότε να πέσει το κόστος σχεδόν όσο δίνω το κεντρικό (24% στα 2800), οπότε το κεντρικό να τους βγει τζάμπα..

Last edited by a moderator:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.458
Εκεί πάνω είναι ρε . Τουλάχιστον για μας. Εσύ που είσαι? στην σκωτία?

Το'πε και το'κανε, τον πήρε κανονικά.

Συνεχίζει όμως να υπάρχει διαθέσιμος ενισχυτής για πακέτο με τον επίδοξο αγοραστή του κεντρικού, αν αυτό είναι επιθυμητό.

Δεκτή ανταλλαγή με αυτό και εφόσον αυτό δίδεται εδώ τόσο, εγώ βάζω ένα χιλιάρικο και δίνω ενκορ κι ηχείο.

Δηλαδή, πάτε πάρτε το αυτό που θέλω με δόσεις σε πιστωτική, δεξερωγωτικαιπως, κιουτεμενοιαζεικιολας, και σας δίνω στο χέρι 1000€ και το πακέτο κεντρικό κι ενκορ.

Εχς ξεφύγ. Το ξέρς?

Σιγά μη πάνε να πάρουν το βρωμόADAM και να στο δώσουν εσένα. Πειραγμένε !!
Θα ξανάρθω Ζήκο!!! Να ξανάρθεις.!! Θα ξανάρθω να καθαρίσουμε. Το καθαριστήριο είναι για σένα .!! Εμείς στο χωριό αυτά τα πνίγουμε στο νεροχύτη να μην χαλάσει η ράτσα. :roflmao::biggrin::p

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
€700 το ηχείο

Διαθέσιμος στα €900 κι ενας ενκορ να το παίξει, ειδάλλως τα γνωστά, κράουν..;)

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
€700 το ηχείο

Διαθέσιμος στα €900 κι ενας ενκορ να το παίξει, ειδάλλως τα γνωστά, κράουν..;)
O ncore ειναι μονοκαναλος? καμια φωτο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
Ναι, μονοκάναλος, γνωστός κι ως "μονομπλοκ".:D

Δυστυχώς, δεν δίνεται, πριν φύγει το κεντρικό, διότι μπορεί να τον θέλει αυτός που θα πάρει το ηχείο, και φυσικά τον χρειάζομαι, όσο έχω το ηχείο, αφού με αυτόν τον οδηγώ..

• Like

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.634
Το σασί είναι αυτό:

IMG_20180415_160847.jpg

Αν σε βοηθά η φωτογραφία. Δεν έχει ίχνος αμυχής ή φθοράς επάνω του, σα καινούργιο, του κουτιού.

Αν "καίγεσαι" για ενκορ, έχω 5 τεμάχια, κάτι μπορεί να σκεφτώ... ;)

Καλύτερες φωτογραφίες, μπορεί να σου στείλει ο ντιμιφουτ, που μου έκλεψε έναν, με το ζόρι... :gotcha:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493