Επειδή το έχω ακούσει από πολλούς πολύ πιο έμπειρους, μπορεί να έχουν δίκιο.Καλησπερα και απο μενα.
Χρησιμοποιω τον SME V με BENZ MICRO GLIDER και ειναι παρα πολυ καλη
Αλλα με το δικο μου Phono και πικαπ . (SME 20/3) Κανει καπου στο χιλιαρικο,εξαιρετικη κατασκευη και πολυ καλος ηχος.
Αληθεια....πως ταιριαξες τον V με το LP12?. Οταν εψαχνα να κανω το ιδιο πριν απο κανα χρονο η LINN μου απαντησε οτι δεν ειχε ιδεα αν ταιριαζουν ακουστικα αλλα σιγουρα το LP12 ηθελε καποιες τροποποιησεις στο πισω μερος της βασης του βραχιονα λογω μεγαλου βαρουτς και με παρεπεμψε σε forum αν ηθελα πληροφοριες. Οτι να ναι δηλαδη. Σε λιγο θα μπαινουν οι αντιπροσωποι στα forum για να μαθουν πως δουλευουν τα μηχανηματα τους
Η δικιά μου εμπειρία πιστεύω πως είναι σε καλό επίπεδο καθώς παρακολουθώ σχεδόν όλες τις εκθέσεις και ακούω πολλά συστήματα. Πλην όμως όλα αυτά είναι πολλοί κρικοι μιας αλυσίδας που επηρεάζει ο ένας τον άλλο, οπότε όταν μου αρέσει κάτι μου αρέσει συνολικά σαν συγκρότημα.
Το δεύτερο που έχω παρατηρήσει είναι πως όταν μια συσκευή έρθει στο χώρο μου παίζει διαφορετικά από ότι π.χ. στον δικό σου λόγω του ότι είναι διαφορετικοί χώροι. Έτσι ο οποιοσδήποτε αποδέχεται την ιδέα αυτή και προσπαθεί απλά να κάνει κάποιες βελτιώσεις.
Στην συμβίωση μου με το linn+sme +benz δεν το είχα δει σαν πρόβλημα μέχρι που ένας πραγματικός φίλος από την Κρήτη (συμφουριτης) μου ανέφερε την ασυμβατότητα!!!!! Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς (μέσα μου). Και επειδή πολλά μυαλά είναι καλύτερα από ένα.......... Σκέφτομαι να αλλαξω πλατό. Άρα φτου ξανά από την αρχή!!!!