Κεφαλή πικαπ

Reaction score
1
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα γνώμες μιας και ψιλοασχετος με τα πικάπ.
Έχουμε ένα Technics slbd22 με κεφαλή Stanton l727e και θα ήθελα αν μπορω να πάρω καλύτερο ήχο με κάποια άλλη κεφαλή με ταβάνι 50€.
Από ότι είδα στο manual του φοράει t4p κεφάλι μαγνητική αν τα λέω σωστά.

Reaction score
1.284

Reaction score
77
Φαίνεται καλή η σταντον, υπέθεσα οτι χρειάζεται βελόνα και οτι θα είναι λίγο μπελάς να βρεθεί (εκτός παραγωγής εδώ και δεκαετίες). Πιθανότατα να υπάρχουν βέβαια καλές after market επιλογές, η αλήθεια είναι οτι δεν το έψαξα πριν προτείνω...

Την συγκεκριμένη audio technica πάντως την έχω ακούσει και έχω εκπλαγεί με την απόδοσή της, είναι και αυτή εκτός παραραγωγής πλέον, βρίσκεται όμως ακόμα σε καλή τιμή και υπάρχει και μεγάλη γκάμα σε after market βελόνες (μέχρι και shibata βγαίνει απο tonar αν δεν κάνω λάθος, όρεξη να υπάρχει χεχε)...

Οπότε είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό και προτείνω σε όποιον ψάχνει οικονομική αλλα καλή p-mount με περιθώρια αναβάθμισης :)

edit: χμ, μόλις είδα οτι λέει ''currently out of stock'' το λινκ που εστειλα... με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα βρεθεί, όπως και μια καλή after market βελόνα για τη σταντον...

Last edited:

Reaction score
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η κεφαλή μου παίζει κανονικά,απλα θα ήθελα αν μπορούσα να πάρω λιγο καλύτερο αποτέλεσμα με λίγα χρήματα που να αξίζει όμως. Ωραία φενεται η audio technica.

Reaction score
77
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η κεφαλή μου παίζει κανονικά,απλα θα ήθελα αν μπορούσα να πάρω λιγο καλύτερο αποτέλεσμα με λίγα χρήματα που να αξίζει όμως. Ωραία φενεται η audio technica.
Βλέπω είσαι Κρήτη, που ακριβώς??? Αν είσαι Χανιά νομίζω οτι μπορούμε να κανονίσουμε να την ακούσεις την audio technica, την έχει ο σύντεκνός μου οπότε ίσως μπορούμε να κανονίσουμε να τη φέρουμε, να κεράσεις καφέ και να τα δούμε!!! :D

Reaction score
1
Βλέπω είσαι Κρήτη, που ακριβώς??? Αν είσαι Χανιά νομίζω οτι μπορούμε να κανονίσουμε να την ακούσεις την audio technica, την έχει ο σύντεκνός μου οπότε ίσως μπορούμε να κανονίσουμε να τη φέρουμε, να κεράσεις καφέ και να τα δούμε!!! :D
Ηράκλειο είμαι αδερφέ, μάλλον θα την κάνω την αγορά...

Reaction score
77
Ηράκλειο είμαι αδερφέ, μάλλον θα την κάνω την αγορά...
Οκ, την 311 μόνο θα εξέταζα και λόγο ενδεχόμενης μελλοντικής αναβάθμισης...

Αλλιώς και η καινούρια βελόνα της τοναρ για την σταντον είναι μια πολύ καλή επιλογή

Reaction score
77
του πικάπ?
της βελόνας, υπάρχουν πολλές επιλογές για την συγκεκριμένη κεφαλή απο audio technica αλλα και απο analogis η tonar... Το σκεπτικό μου ήταν μια αξιόπιστη κεφαλή για την οποία εύκολα θα βρίσκονται ανταλλακτικά για πολλά χρόνια και για κάθε ανάγκη (απο σφαιρική μέχρι hyper elliptical ή shibata)

ika

News
Reaction score
16.745
Κρίμα δεν είναι να δωθούν πολλά λ7 για βελόνα/κεφαλή για ένα pickup που το βρίσκεις με 100€ στο ιντερνετ?
Μήπως είναι και υπερβολή η STANTON πιά.

Reaction score
77
Κρίμα δεν είναι να δωθούν πολλά λ7 για βελόνα/κεφαλή για ένα pickup που το βρίσκεις με 100€ στο ιντερνετ?
Μήπως είναι και υπερβολή η STANTON πιά.
Εντάξει στο να μπεί μια σιμπάτα πχ ίσως, ναι :D (ανάλογα και το υπόλοιπο σύστημα...)... Πιο πολύ αναφέρω διάφορες επιλογές για να επισημάνω οτι είναι μια οικονομική και αξιόπιστη p-mount κεφαλή για την οποία θα υπάρχουν ανταλλακτικά για πολλά χρόνια + την προοπτική μελλοντικής αναβάθμισης εαν και εφόσον

ika

News
Reaction score
16.745
Εγώ πάντως πιστεύως πως το καλύτερο είναι να πάρει μια νέα βελόνα με τα 50€.
Αυτό που λες στο link του #5

Reaction score
77
Εγώ πάντως πιστεύως πως το καλυτερο είναι να πάρει μια νέα βελόνα με τα 50€.
Αυτό που λες στο link του #5
Ναι και αυτή είναι μία καλή λύση, η αλήθεια είναι οτι στην αρχή βιάστηκα να προτείνω την AT πριν τσεκάρω για ανταλλακτικό για την σταντον χεχε... Δεν την έχω ακούσει τη σταντον αλλα φαίνεται όντως καλή

ika

News
Reaction score
16.745
Ούτε εγώ την έχω ακούσει την 727, αλλά έζησα 30 χρόνια με την 881 και είμαι προκατειλλημένος θετικά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat