- Reaction score
- 252
Θα ήθελα γνώμες για κεφαλή mc για το vpi Classic 1 που να ταιριάζουν γάντι στον βραχίονα του(βάρος κεφαλής,κτλ)οικονομικά το βλέπουμε..
Jmw10,5 .ευχαριστω!Βραχιονας JMW-10 ?
Ακομα καλυτερα!η κεφαλή έχει πολυ μικρό βάρος
Δεν χρειαζεται!να χρειάζεται extra βάρος
Denon , Dynavector.θα δοκίμαζα και τίποτα άλλο
Γιατι λες ότι δεν χρειάζεται;Ακομα καλυτερα!
[DOUBLEPOST=1456520081][/DOUBLEPOST]
Δεν χρειαζεται!
[DOUBLEPOST=1456520200][/DOUBLEPOST]
Denon , Dynavector.
Τι ενεργω μαζα εχει ο βραχίονας σου?Γιατι λες ότι δεν χρειάζεται;
Δεν ξέρω ακριβώς,γιατι δεν το αναφέρει η vpi,όμως προτείνει κεφαλές με βάρος πάνω απο 8gr.εχω μια zyx r50 bloom και την παίζω με extra βάρος απο πάνω...Τι ενεργω μαζα εχει ο βραχίονας σου?
Νίκο ευχαριστω!θα στείλω mail στη vpi και θα επανέλθω!στείλε ενα mail στην εταιρεία και κανε μια ερώτηση! Εαν υποθέσουμε οτι ειναι 11γραμ εν μαζα- εχουμε και λεμε- 11 + 5γραμ η zyx + 1γραμ οι βιδες? μας κανει 17γραμ, με 15 compiance η zyx εχουμε ενα αποτέλεσμα γυρο στα 10Hz συχνότητα συντονισμου - πολυ καλο αποτελεσμα πιστεύω! Οποτε αφου δεν εχεις τιποτα να χασεις βγαζεις το προσθετό βαρος, κανεις μια καλη ρυθμιση στο πικαπ και ξαναακους! τωρα οσο αφορα την zyx που εχεις, μην την υποτιμας για τον λογο οτι αξιζει πολυ περισσότερο απο το κοστος απόκτησης που εχει. - φιλικα Νικος!
Βάρος από πάνω = μία τρύπα στο νερόΔεν ξέρω ακριβώς,γιατι δεν το αναφέρει η vpi,όμως προτείνει κεφαλές με βάρος πάνω απο 8gr.εχω μια zyx r50 bloom και την παίζω με extra βάρος απο πάνω...
Βάρος από πάνω = μία τρύπα στο νερό[/QUOTE
το γνωριζω,γ ιαυτο σασ ρωταω.