Αγαπητοί συγκάτοικοι του φόρουμ δεν ξέρω γιατί (ίσως κ να ξέρω..), αλλά αισθάνομαι τις επιθυμίες μου που αφορούν το υλικό κομμάτι του ήχου, δηλαδή τα μηχανήματα, κάτι σαν την τελευταία επιθυμία πριν τον Αρμαγεδώνα. Όμως...το προσπερνάω!! Τι στο καλό, αφού δεν γουστάρω το ψάρεμα, τα κολλάρα με στενεύουν, πούρα..δεν, φίλοι ναι, μουσική ναι, βιβλιαράκια ναι, περιοδικάκια ναι, ποτάκια...μμ ναι, δεν δικαιούμαι να πσάκσω για μια μπιρμπιλοκεφαλή mc να την κοτσάρω στο 1200 mkII?
Πήρα λοιπόν μια Ντένονε dl 160 αλλά....την κοιτάω, με κοιτάει, σφραγισμένη την έχω. Πήρα τηλέφωνο σε φίλο, μου λέει έλα να τη στήσουμε έχω το σωστό προτράκτορα κ την πείρα, αλλά...κρατιέμαι.
Και εξηγούμαι: ακούω με μια mm coldring 1024 gx απο την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διάβασα όμως στο φόρουμ ότι κάποια καλά παιδιά....χτυπήσανε μια ακριβούλα Ντένονε και ακούσανε ...άααλλο ήχο. Έ, τι τα θες, αν δεν πσαρέβεις, θες και σύ!!
Ζητώ λοιπόν την βιωματική σας άποπση για το συγκεκριμένο πλατώ σε συνδυασμό με κεφαλή mc ή δυνατόν υψηλοέξοδη (μη μπλέξω πάλι με νέα phono, μόλις είπα ότι ξέμμπλεξα).
Θα με βοηθήσει μη πάει χαλάλι η dl 160!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:144:
Πήρα λοιπόν μια Ντένονε dl 160 αλλά....την κοιτάω, με κοιτάει, σφραγισμένη την έχω. Πήρα τηλέφωνο σε φίλο, μου λέει έλα να τη στήσουμε έχω το σωστό προτράκτορα κ την πείρα, αλλά...κρατιέμαι.
Και εξηγούμαι: ακούω με μια mm coldring 1024 gx απο την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διάβασα όμως στο φόρουμ ότι κάποια καλά παιδιά....χτυπήσανε μια ακριβούλα Ντένονε και ακούσανε ...άααλλο ήχο. Έ, τι τα θες, αν δεν πσαρέβεις, θες και σύ!!
Ζητώ λοιπόν την βιωματική σας άποπση για το συγκεκριμένο πλατώ σε συνδυασμό με κεφαλή mc ή δυνατόν υψηλοέξοδη (μη μπλέξω πάλι με νέα phono, μόλις είπα ότι ξέμμπλεξα).
Θα με βοηθήσει μη πάει χαλάλι η dl 160!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:144: