Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Reaction score
11
Απάντηση: Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Nαι μεν, αλλά το θέμα που τέθηκε είναι αν ολο το σύστημα πλατώ - βραχίωνας επιτρέπει στην κεφαλή να τα "δώσει"
Μία παράξενη σύμπτωση (;). Και δεύτερος συμφορουμίτης με τον ίδιο προβληματισμό!!! (Και άνευ έκθεσης ιδεώνε!).

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51492

:111:

Reaction score
2.248

μπα, δεν της επιτρέπει, έχει εκδώσει απαγορευτικό. θέλει αίτηση με χαλιεντοχαρτόσημο και νά'ρθει η κεφαλή με τον κηδεμόνα της, αλλιώς μούκου.
Εντάξει.....

Ο βραχίονας είναι για να βιδώνει η κεφαλή και το πλατό για να γυρνά ο δίσκος. Μία καλή κεφαλή και λύσαμε το θέμα. :137:

Τι να πω....:104:

Reaction score
3.967

Μία παράξενη σύμπτωση (;). Και δεύτερος συμφορουμίτης με τον ίδιο προβληματισμό!!! (Και άνευ έκθεσης ιδεώνε!).

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51492

:111:
Nόoυ φ'ιλε μου. Η δική μου έχει τρόπους!
Εγώ σφυρίγματα κ τσιρίδες δεεέ σηκώνω σπίτι μου.
Έχουμε αναπτύξει σχέση σωστή κ αλληλοζυγιζόμεθα επί του παρόντος.
Ελεύθερη σχέση μέχρι τώρα.:128:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κεφαλή mc. Tελευταί

...εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ιδοκτησίας του περιοδικού.
Ο.k. θα το φροντίσω!

:107:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χρεώνουν μία κεφαλή 1.000 , 2.000, 5.000, 45.000, 145.000 €!

Συμφωνεί... μαζί μου και αυτός ο άσχετος ο ΚΕΝ ΚΕΣΣΛΕΡ που αναφωνεί:

"ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΗΝΙΑ;"

Είναι ένας τρόπος να πεί ότι τα Βρετανικά κινητά σίδηρα είναι ανώτερα από τα Αμερικάνικα του Mr Joseph απέναντι στον Ατλαντικό.

Τι στο δι@λο? κοτζαμ δισκογραφική έχουμε... δεν ξέρουμε να κάνουμε και κεφαλές? :138:

Και τι ξέρουν οι σχιστομάτηδες τις λύρα και της κοέτσου με τα πηνία τους! Στο πυρ ρίχτε τους

Βρετανικό ιδίωμα. ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν το πως κόβουν δίσκους και το πως πρέπει να ακούγεται η μουσική. Ολοι οι άλλοι άσχετοι

Πάλι καλά που δεν μιλά για τη σουρ... αλλά εκεί μόκο. V15? πια V15? :143:

Reaction score
11

Εντάξει ο διευθυντής, ο κ. Φωτιάδης που μίλησα, δεν έχει καμία αντίρρηση:

Reaction score
3.967

για ιντερκονέκτ δοκίμασε κανα απλό, αυτό που χρησιμοποιούν οι κοινοί θνητοί δηλαδή (ναι, ξέρω, μπλιαχ) όταν συνδέουν το βίνδεο με την τι-βί για να πάει ο ήχος της
βινδεο
κασσέτας στα χάι έντ μεγάφωνα της τι-βί. ή βάλε κανα ομοαξονικό για ψηφιακά δηλαδή, ώστε να μην έχει και τζίτερ το πικάπ σου.
Ισύ δεν έχς ισυχία μι φένιτυ!
Βίνδεο - βίνδεο, :106:κλάτς!, μας τάχωσε χθές δύο το Μοντεβίνδεο!:133:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.983
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κεφαλή mc. Tελευταία επιθυμία?

Συμφωνεί... μαζί μου και αυτός ο άσχετος ο ΚΕΝ ΚΕΣΣΛΕΡ που αναφωνεί:

"ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΗΝΙΑ;"
Ξεμέθυστος το έγραψε αυτό; :114:

Reaction score
11

Είχε μεθύσει αφού προηγουμένως είχε διαβάσει τις, αιρετικές, σχετικές, αναξιόπιστες, βλακώδεις, επικίνδυνες κάποτε, και, έτσι, ήσσονος σημασίας, (ανύπαρκτες, ασήμαντες), και υπό συνεχή διαμόρφωση και μηδέποτε διαμορφούμενες, απόψεις ενός μαθητευόμενου!

:142:

Reaction score
29.535

Θα ρωτούσα ακριβώς το ίδιο.
Ρε μήπως το παληκάρι εχει πάθει στερητικό της μπύρας , και του φταίνε οι κινούμενοι μαγνήτες -πηνία?
Δεν μπορεί .... κάτι του φταίει του αθρώπου....
Να τουπει κανείς να το γυρίσει σε scotch , και μάλλιστα single malt , για να ξέρει τι πίνει ... όταν όλοι θα τον ρωτάνε...
Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις...:142::141:

Reaction score
29.535

Αν είναι να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο , καλύτερα να πάμε για ψάρεμα.

Reaction score
11

Πάντως και κάτι άλλα μεθυσμένα, (προφανώς), Εγγλεζάκια, από αυτά που τους αρέσει να... ψειρίζουν την ... ψείρα, τα ίδια λένε:

"Some MM cartridges like this one not only compete with any top MC cartridge out there but in some ways beat them, yes ( IMHO ) is better that any single Koetsu I heard it, that any ZYX or Lyra.
It is incredible that a 500.00 MM cartridge could be better performer than a 6-8K MC one."

Aίσχο!

Reaction score
11

Εξάλου ο Mr Ken λέει ότι τα καλύτερα ηχεία στον πλανήτη Γη είναι Βρετανικά
Εντάξει μην το βλέπεις έτσι! Απλά θα είναι από αυτούς που δεν έχουν ακούσει τα Κινέζικα!

Reaction score
11

Εξάλου ο Mr Ken λέει ότι τα καλύτερα ηχεία στον πλανήτη Γη είναι Βρετανικά
Πάντως, και προ του κινδύνου εξαγωγής λανθασμένων συμπερασμάτων, να πω πως αναφέρεται θετικά και σε Ιαπωνικές κεφαλές ΜΜ.

Εδώ:

http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?eanlg&1173550723&openusid&zzRauliruegas&4&5

Reaction score
2.248

Αστον τον Mr Ken που μας μπήκε σφήνα και μας αποπροσανατόλισε.... :116:
Στα του περί geomiat είναι η ουσία......

Reaction score
11

Στα του περί geomiat είναι η ουσία......
Ωραία! Του πρότεινα λύση και είμαστε σε αναμονή των ενεργειών του!

Reaction score
3.967

[
QUOTE=caravelle;1119384]Ωραία! Του πρότεινα λύση και είμαστε σε αναμονή των ενεργειών του!

[/QUOTE]

Σήμερα κατέβηκα αποθήκη, ξεμοντάρισα την Stanton απέ το ΗΡΩΙΚΟΝ Thorens (έγραψε πολλλλά μίλια) την έθεσα εις κυτίον κοσμημάτων κ αναμένω τα καινουργή headshell (μάλλον με τραίνο ταστειλαν...).
Οπότες Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ!
:105:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

μο ή μου? ιδού η απορία...:138::137::136:

πως λέει και το τραγούδι: κάντ' υπομονή, κάντ' υπομονή,... κι ο ουρανός, θα γίνει πιο γαλανόοοοος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef