Κινεζακι DAC και spdif split

Reaction score
467
Παιδια προσφατα αγορασα ενα κιτακι απο ebay, με το γνωστο dac κινεζακι.
Μπας κ εχει κανενας μπανισει καμια κατασκευουλα που να κανει spdif splitting?..να ριχνω δηλαδη την spdif απτο pc στο dac αλλα και ταυτοχρονα στον av μου..
Aν δεν υπαρχει ακτι , θα παρω ενα optical splitter που βρισκω ευκολα και θα παρω την οπτικη απτο pc..απλα ηθελα την spdif.

Reaction score
5.970
Απάντηση: Κινεζακι DAC και spdif split

Παιδια προσφατα αγορασα ενα κιτακι απο ebay, με το γνωστο dac κινεζακι.
Μπας κ εχει κανενας μπανισει καμια κατασκευουλα που να κανει spdif splitting?..να ριχνω δηλαδη την spdif απτο pc στο dac αλλα και ταυτοχρονα στον av μου..
Aν δεν υπαρχει ακτι , θα παρω ενα optical splitter που βρισκω ευκολα και θα παρω την οπτικη απτο pc..απλα ηθελα την spdif.
Σηφη δωσε μου το λινκ.
Ευχαριστω!

Reaction score
777
κάτσε γιατί με μπερδεύεις...

το spdif είναι πρωτόκολλο.συναντάται σε coaxial και optical.

εσύ θές απ ότι κατάλαβα coaxial.ναι λοιπόν υπάρχει coaxial splitter.έχω έναν αυτή τη στιγμή στην τσέπη μου(συμπτωματικά).
θα συνδέσεις δύο bnc βύσματα και τελείωσες.αν δέν έχεις bnc αλλα rca πάρε ένα bnc to rca ή πολύ απλά πάρε ένα rca splitter.

τουλάχιστο αυτό καταλαβα οτι ρωτάς...

Reaction score
467

Γιαννη αυτο ειναι..
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160431534154&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Φιλε Teacherza δε υπαρχει ομως απωλεια ποιοτητας με ενα απλο splitter?..ελεγα μπας κ υπηρχε κατι ποιο καλο.
πχ κατι σαν το coaxial passthrough που χει ενα dacmagic..

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Κινεζακι DAC και spdif split

Φιλε Teacherza δε υπαρχει ομως απωλεια ποιοτητας με ενα απλο splitter?..ελεγα μπας κ υπηρχε κατι ποιο καλο.
πχ κατι σαν το coaxial passthrough που χει ενα dacmagic..
θεωρητικά δέν υπάρχει.αν βέβαια βρείς κάτι καλύτερο και δέις οτι σε βολεύει κ.τ.λ. τότε...

πάντως νομίζω οτι η λύση αυτή κοστίζει κάτω του ενός ευρώ.οπότε δέν είναι και κανα μεγάλο ρίσκο να δοκιμάσεις.:137:

Reaction score
467

καλα σιγα τα λαχανα το κοστος..απλα ξερεις τι γινεται? οταν φτιαχνω κατι, ε θελω να τα βαλω ολα μεσα απτην αρχη.μετα σκυλοβαριεμαι να το ξανα ανοιγω και να κανω αλλαγες..γιαυτο ελεγα μπας κ εχει κανενας κατι κατα νου..

Reaction score
1.772

το Musiland εχω και εχει coaxial rca, coaxial bnc,optical και δουλευουν ολες ταυτοχρονα.

Reaction score
1.772

ναι αλλα το musiland την κανη ακομα καλυτερα και 24/192 και split.

και το m2tech ακομα καλυτερα αλλα χωρις split.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs