Κινηματογραφος και κλασικη μουσικη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μην χασετε το αφιερωμα που εχει ετοιμασει ο Νικος Κανελλοπουλος για τα κλασικα κομματια που αφησαν ιστορια στα κινηματογραφικα εργα.
Σημερα το πρωι(Κυριακη) στις 11 απο την Κλασικη Κομπακτ Δισκοθηκη

Την εκπομπη μπορειτε να ακουσετε μεσω internet απο εδω:
http://www.athina984fm.gr/radio984.asx

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμ...καλα...καναμε ενα λαθακι :oops:
Η εκπομπη με τον κινηματογραφο ηταν στις 7 το πρωι.
Αλλα ο Νικος Κανελλοπουλος υποσχεθηκε πως θα την επαναλαβει... :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Μου άρεσε πολύ η σημερινή εκπομπή. Διαφορετική. Είχε πολλά είδη με τέλεια δείγματα αυτών.

Reaction score
77
Δεν πειράζει βρε παιδιά, ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος.
Η εκπομπή θα επαναληφθεί και θα ενημερωθείτε.
Πάντως, μιας και άνοιξε αυτό το topic θα σας δώσω μερικά στοιχεία, μόνο θέλω λίγο χρόνο γιανα τα ετοιμάσω.

Reaction score
4.441
Επί τη ευκαιρία, να προτείνουμε ή αναφέρουμε αγαπημένα soundtrack με ορχηστρική (κλασική ή όχι :) ) μουσική;;;;;

Για μένα, δεν υπάρχει πιο ταιριαστή μουσική για ταινία από αυτή του Wojciech Kilar για το Dracula του Copola...

Reaction score
77
Γιώτα, με την ευκαιρία θα ήθελα να διευκρινίσω δυο πράγματα σχετικά με την κινηματογραφική μουσική.

Κατά καιρούς έχω κάνει δύο ειδών αφιερώματα στις εκπομπές:
1. Με αυθεντική κλασική μουσική που ακούγεται στον κηματογράφο, θέμα στο οποίο έχω βρει πάνω από 2.000 ταινίες, μετά από έρευνα 5 χρόνων.
2. Με Ορχηστρική-συμφωνική κινηματογραφική μουσική για μεγάλες ορχήστρες, όπως π.χ Jaws, Star Wars, Lawrence, Gone with the wind, Terminator και δεκάδες άλλες.
Μιας και το topic δημιουργήθηκε με τίτλο "Κινηματογράφος και Κλασική Μουσική", λέω εδώ να κρατήσουμε την πρώτη περίπτωση. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για το 2ο είδος, ανοίγουμε νέο topic.
Συμφωνείτε;

Reaction score
77
Αφού σας άρεσε η ιδέα και πολλοί δεν προλάβατε να ακούσετε την εκπομπή, θα επαναληφθεί πάραυτα για τους φίλους του φόρουμ, την επόμενη Κυριακή 16/7, στις 7:05 πμ.
Ευχαριστημένοι;

Reaction score
17.569
Η ημερησια διαταξη ανηκει σε αλλους.Ενας κινητος υπολογιστης θα ειναι μαζι μας παρεα.θα προσπαθησω να προσποιηθω κατι ....και αντι για πρωινο θα παρω "αθηνα φμ ραδιο"!Καλη η ιδεα σου ακ1s! :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas