Κινητά και βενζινάδικα: Μήπως τελικά δεν υπάρχει κίνδυνος;

Reaction score
49
myphone.gr said:
Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε προσέξει στα πρατήρια καυσίμων διάφορες προειδοποιήσεις που μας προτρέπουν να κλείνουμε τα κινητά μας κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού του οχήματός μας. Πρόκειται για μία πρακτική που ακολουθείται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και σκοπό έχει την ελαχιστοποίηση πιθανών ατυχημάτων που δύνανται να προκληθούν από τα κινητά. Πρόσφατα όμως, αρμόδιες αυστραλιανές υπηρεσίες εξέδωσαν μία αναφορά, στην οποία επισημαίνουν λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους τέτοιος κίνδυνος δεν υφίσταται.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζεται πως η χρήση των κινητών τηλεφώνων στα βενζινάδικα δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλες επιστημονικές μελέτες οι οποίες, λίγο-πολύ, κατέληγαν σε ανάλογα συμπεράσματα. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, προκύπτει το εύλογο ερώτημα γιατί οι εταιρείες επιμένουν στο να μας προειδοποιούν να μην χρησιμοποιούμε τα κινητά μας.

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, έρχεται να δώσει η Mobil Oil Australia, η οποία μέσα στο 2004 διένειμε στο προσωπικό των πρατηρίων ένα memo, στο οποίο εξηγούσε την αναγκαιότητα των εν λόγω προειδοποιήσεων. Σύμφωνα με αυτό το σημείωμα λοιπόν, αν και δεν έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις πυρκαγιών που να σχετίζονται με την χρήση κινητών, εν τούτοις οι κατασκευαστές δεν μπορούν να εγυυηθούν πλήρως την ασφάλεια των συσκευών τους σε «επικίνδυνες» περιοχές. Συνεπώς, πρόκειται για ένα μέτρο που ακολουθεί την λαϊκή - σοφή - ρήση που λέει «φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά». Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω σημείωμα αναφέρεται ρητά πως μία μεγάλη χρησιμότητα του μέτρου αυτού έχει να κάνει με την... μη-απόσπαση των οδηγών σε περίπτωση κλήσης, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατυχήματα από πχ μία διαρροή βενζίνης...

Reaction score
49
Mε αφορμή το παραπάνω να κάναμε ένα μικρό γκάλοπ?

Θέμα: "Κινητό σε βενζινάδικο"

Επιλογές απάντησης:
1) Ανοικτό κινητό, μιλώ κανονικά
2) Ανοικτό κινητό, απορρίπτω τις κλήσεις
3) Ανοικτό κινητό, απαντώ μόνο σε επείγοντες κλήσεις αλλά απομακρύνομαι
4) Κλείνω το κινητό καλού κακού!!
5) Δεν έχω κινητό!!
6) Δεν έχω όχημα με Μ.Ε.Κ!!!

Τι από τα παραπάνω κάνετε? (τα Νο5 & 6 είναι εκτός συναγωνισμού!! :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
7
Λοιπον.....
Επειδη οταν βαζω βενζινη ειμαι εξω απο το αυτοκινητο και το κινητο μεσα, αν χτυπησει το αφηνω να χτυπαει. Αλλωστε αν ειναι να γινει κατι μπορει να γιναι και οταν το κινητο κανει handshake με το δικτυο. Γενικοτερα δε μιλαω οχι επειδη φοβαμαι αλλα επειδη στο βενζιναδικο που γεμιζω ο τυπος φρικαρει με τα κινητα, αν και ο συναδελφος του περιφερεται με ενα τσιγαρο στο χερι (τοτε φρικαρω εγω).

Εδω δε μου βαζει βενζινη στη μηχανη (δε με αφηνει να μπω μεσα!!) αν μολις εχει φυγει το βυτιοφορο.... επειδη ειναι ζεστη η μηχανη...

Τωρα επειδη μια φορα μιλουσε καποιος τυπος σε κιητο και ετυχε να σκασει η αντλια, επειδη εσκασε ενας κινεζικος φουρνος κλπ δεν ειναι κανονας αυτο οτι συμβαινει.... Η ημιμαθεια και ο πανικος ειναι αυτα που... σκανε...

Με το νομο των πιθανοτητων παντως ο υπαλληλος στο βενζιναδικο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανει απο τη βενζινη που αναπνεει καθε μερα, παρα απο ...κινητο.

GTX

Reaction score
39
Σε Αγγλική εκπομπή που είχα δεί πέρσι κάνανε το εξής πείραμα:
Πήραν ενα τροχόσπιτο και μεσα ρίξανε παντού βενζίνη, βάλανε μέσα και καμιά 30αριά κινητά απομακρύνθηκαν και τα πήρανε τηλέφωνο, στείλανε μηνύματα τα πάντα, τελικά δεν έγινε τίποτα!!!
Παρ'όλα αυτά βάλανε ένα καλώδιο μέσα στο τροχόσπιτο που έβγαινε εξω και απο μακρυά βάλανε κάποιον που φόραγε νάυλον φόρμα να το ακουμπήσει! το τροχόσπιτο έσκασε!

το πιάσατε το νόημα έτσι νάυλον φόρμες και βενζινάδικα δε πάνε μαζί :shock:

Reaction score
164
Υπάρχει στο Discovery μια εκπληκτική εκπομπή, οι Mythbusters, που εξετάζουν διάφορους, αστικούς και μη, μύθους. Προχτές εξέτασαν το θέμα "κινητό και βενζινάδικο".
Τα συμπεράσματα ήταν όσα προαναφέρθηκαν: Δεν υπάρχει κίνδυνος με τη χρήση κινητών. 'Εχουν γίνει πολλές εκρήξεις, κυρίως με γυναίκες την ώρα που έβαζαν βενζίνη, αλλά δεν έφταιγε ο κινητό.
Κατ΄αρχάς οι εκρήξεις αυτές είναι πιο συχνές στις ΗΠΑ, απλά γιατί εκεί οι περισσότεροι οδηγοί βάζουν μόνοι τους βενζίνη. Οι κυρίες όμως έχουν τη συνήθεια, όση ώρα βάζουν βενζίνη, να μπαινοβγαίνουν στο αυτοκίνητο. Αν φοράνε και κατάλληλα ρούχα (πχ καλσόν ή εσώρουχα) και δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός και βγουν χωρίς να ακουμπήσουν το αμάξωμα (όπως κάνουν πχ οι μεγαλύτερης ηλικίας οδηγοί που πιάνονται από τα κολωνάκια) ώστε να αποφορτιστούν, την ώρα που πιάνουν την αντλία... μπουμ..

Reaction score
5
Κατ΄αρχάς οι εκρήξεις αυτές είναι πιο συχνές στις ΗΠΑ, απλά γιατί εκεί οι περισσότεροι οδηγοί βάζουν μόνοι τους βενζίνη. Οι κυρίες όμως έχουν τη συνήθεια, όση ώρα βάζουν βενζίνη, να μπαινοβγαίνουν στο αυτοκίνητο. Αν φοράνε και κατάλληλα ρούχα (πχ καλσόν ή εσώρουχα) και δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός και βγουν χωρίς να ακουμπήσουν το αμάξωμα (όπως κάνουν πχ οι μεγαλύτερης ηλικίας οδηγοί που πιάνονται από τα κολωνάκια) ώστε να αποφορτιστούν, την ώρα που πιάνουν την αντλία... μπουμ..
Ακριβώς. Στην Αγγλία δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών στις αντλίες, ακριβώς γιατί βάζεις μόνος σου οπότε μπορείς να δημιουργήσεις σπινθήρα. ΦΥΣΙΚΑ απαγορεύεται και το κάπνισμα, αλλά εδώ είναι Ελλάντα, δεν περιμένω να το καταλαβαίνουν όλοι αυτό, μέχρι να γίνει ένα καλό 'μπουμ' και να βγει η υπόθεση στα 'κανάλια'.

Reaction score
10
.....Αν φοράνε και κατάλληλα ρούχα (πχ καλσόν ή εσώρουχα) και δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός και βγουν χωρίς να ακουμπήσουν το αμάξωμα .....
Ναι αυτό είναι, πρέπει επιτέλους να μπουν πινακίδες που να λένε ότι όλες
οι γυναίκες που μπαίνουν σε βενζινάδικο να μη φορούν καλσόν και εσώρουχα!!!

Εκεί να δεις "σπινθήρες"...

Reaction score
1
ak1s,στην Αγγλία γλεντάνε από πίσω οι 4 στους 5...
Αμάν πια με αυτό το "Ελλάντα"...
Όλα τ΄άσχημα εδώ τα βρήκες;

Reaction score
5
ak1s,στην Αγγλία γλεντάνε από πίσω οι 4 στους 5...
Αμάν πια με αυτό το "Ελλάντα"...
Όλα τ΄άσχημα εδώ τα βρήκες;
Σωκράτη σε ενοχλεί κάτι; Πες μου τι ακριβώς σε ενοχλεί να το συζητήσουμε. Επίσης πες μου που ακριβώς σφάλω, με επιχειρήματα παρακαλώ, για να το συζητήσουμε και αυτό. Δεν έχεις δει να καπνίζουν δίπλα στις αντλίες στα βενζινάδικα στην Αθήνα; Εγώ έχω δει πολλές φορές. 10 χρόνια στην Αγγλία δεν έχω δει να καπνίζουν ούτε μέσα στο ταμείο. Εχεις αντίρρηση επί του θέματος ή θέλεις να συζητήσουμε στο επίπεδο του ποιοι τον παίρνουν από πίσω και πού; Γιατί δεν θα ακολουθήσω σε αυτό...
Οταν η πραγματικότητα που βολικά αγνοούμε καθημερινά, ξεγυμνώνεται μπροστά στα μάτια μας, δεν μας αρέσει, το ξέρω. Αλλά ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε επί του θέματος.

Reaction score
7
Το κακο με εμας τους Ελληνες ειναι οτι οσοι εχουν ζησει (και) εξω λενε...
"τι καλα που ειναι εξω και τι χαλια εδω"
και αυτοι που εχουν ζησει (μονο) μεσα, λενε...
"εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα, αφου ετσι ειναι η κατασταση και φταιει ο γειτονας".

Το ιδιο και οι πολιτικοι κλπ κλπ.

Ολοι κατηγορουν καποιον αλλον. Ολο καποιος αλλος φταιει. Ολο αναλλωνουμε το χρονο στο να κατηγορουμε "τον αλλον", οι ντοπιοι "το γειτονα" και οι ...του "εξωτερικου" τους "ντοπιους".

Ακομα και μεσα σε εταιρειες που γινεται μια στραβη και πρεπει να γινει κατι γρηγορα ολοι προσπαθουν να βρουν ποιος φταιει και ποιανου αμεση ευθυνη ειναι....

ΚΑΝΕΝΑΣ ομως, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν ασχολειται με το πιο βασικο απο ολα.
Να ψαξει τη ΛΥΣΗ αμεσα, και μετα τις ευθυνες.
Οποτε τα παιρνω στο κρανιο, κατεβαζω καντηλια σε ολους μπας και κανουμε δουλεια και μετα γινομαι ο κακος (ο λυκος).

Το μονο που ακουω απο ολους ειναι "δε φταιω εγω" ή "Στο Αμερικη που ημουνα....".

Ολα ομως ξεκινανε απο την οικογενεια....
ουτε απο το σχολειο ουτε απο πουθενα....

Ενα απλο παραδειγμα, μπορει ασχετο μπορει και οχι....
Πειτε μου εμενα, ΠΩΣ σε μερικα χρονια θα μπορεσει να πεισει τα 2 παιδια του ο ξαδερφος μου να φορανε ζωνη στο αυτοκινητο ή κρανος στο μηχανακι (που ισως παρουν) οταν καθονται ορθια μεσα στο αυτοκινητο και βλεπουν τον ξαδερφο να μην φοραει ζωνη ή οταν τα παει και 3καβαλο στο σχολειο και χωρις κρανη?

Οσοι ειδαν Ευαγγελατο σημερα στον Αλφα μπορουν να καταλαβουν τι παιζει... γενικοτερα... και τι κανει το κρατος και οι μηχανισμοι του... (τιποτα)...
και μπροστα σε αυτα που εδειξε (τι ληγμενα αγοραζουμε και τρωμε χωρις να ξερουμε) το καπνισμα στο βενζιναδικο ειναι βαμμενα κοκκινα μαλλια....

Φιλια σε ολους... και καλη ορεξη.

Reaction score
5
Εχουμε φτάσει αλλού, αλλά για την ιστορία θα αναφέρω ένα μικρό ενδεικτικό παράδειγμα. Στους 6 μήνες που δουλεύω στην εταιρεία (Πληροφορικής, μέλος τραπεζικού ομίλου) στην Αθήνα, έχω κάνει 5 προτάσεις για βελτίωση διάφορων τομέων διαδικασιών και δραστηριοτήτων. Μην φανταστείτε τίποτα τραγικό, να έχουμε ας πούμε πρόσβαση στο email μας και εκτός δικτύου της εταιρείας, να υπάρχει εταιρική συνάντηση συχνότερα από μια φορά τον χρόνο (και αν), να έχουμε όλοι στόχους και να ελεγχόμαστε για αυτούς κάθε 6 μήνες, και άλλα τέτοια. Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα. Να σημειώσω ότι έχω δικαιολογήσει ακριβώς τι πλεονεκτήματα θα έχουμε αν υλοποιήσουμε την κάθε λύση.
Ε, λοιπόν guess what...λένε 'αργότερα', 'θα δούμε', 'μια φορά το χρόνο φτάνει', 'η πολιτική της εταιρείας δεν το επιτρέπει' και άλλα γραφικά.
Και δεν είμαι μόνο εγώ, τον τελευταίο χρόνο έχουν προσλάβει αρκετά άτομα από Αμερική και Αγγλία, και έχουμε όλοι φρικάρει γενικώς.
Αν δεν θέλει ο κόσμος να βελτιωθεί, έστω και με τα μικρά βήματα παραπάνω, τι να κάνεις;
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάζεις τα σώψυχά σου σε forums όπως αυτό εδώ, έστω και αν κάποιοι ενοχλούνται.
Ευχαριστώ που με ακούσατε :D

Reaction score
5
Εχουμε φτάσει αλλού, αλλά για την ιστορία θα αναφέρω ένα μικρό ενδεικτικό παράδειγμα. Στους 6 μήνες που δουλεύω στην εταιρεία (Πληροφορικής, μέλος τραπεζικού ομίλου) στην Αθήνα, έχω κάνει 5 προτάσεις για βελτίωση διάφορων τομέων διαδικασιών και δραστηριοτήτων. Μην φανταστείτε τίποτα τραγικό, να έχουμε ας πούμε πρόσβαση στο email μας και εκτός δικτύου της εταιρείας, να υπάρχει εταιρική συνάντηση συχνότερα από μια φορά τον χρόνο (και αν), να έχουμε όλοι στόχους και να ελεγχόμαστε για αυτούς κάθε 6 μήνες, και άλλα τέτοια. Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα. Να σημειώσω ότι έχω δικαιολογήσει ακριβώς τι πλεονεκτήματα θα έχουμε αν υλοποιήσουμε την κάθε λύση.
Ε, λοιπόν guess what...λένε 'αργότερα', 'θα δούμε', 'μια φορά το χρόνο φτάνει', 'η πολιτική της εταιρείας δεν το επιτρέπει' και άλλα γραφικά.
Και δεν είμαι μόνο εγώ, τον τελευταίο χρόνο έχουν προσλάβει αρκετά άτομα από Αμερική και Αγγλία, και έχουμε όλοι φρικάρει γενικώς.
Αν δεν θέλει ο κόσμος να βελτιωθεί, έστω και με τα μικρά βήματα παραπάνω, τι να κάνεις;
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάζεις τα σώψυχά σου σε forums όπως αυτό εδώ, έστω και αν κάποιοι ενοχλούνται.
Ευχαριστώ που με ακούσατε :D

Reaction score
14
Αν και είναι εκτός θέματος, θα ήθελα να πω στον φίλο Άκη ότι -όπως και αυτός ξέρει- υπάρχουν πολλά αρνητικά σημεία στην συμπεριφορά των νεοελλήνων. Όμως με το να χαρακτηρίζουμε την Ελλάδα ως "Ελλάντα" και να μηδενίζουμε τα πάντα, δεν είναι -σύμφωνα με τη γνώμη μου- σωστό και σίγουρα δεν είναι λύση.

Απ'την άλλη κάτι έχει και αυτός ο τόπος καθώς και οι κάτοικοί του που αξίζει. Παρανομίες, λάθη,κλεψιές και γενικότερα παραβατική συμπεριφορά υπάρχει παντού. Φυσικά, δεν είναι αυτό επιχείρημα για να λέμε "ωραία, αφού οι άλλοι είναι 'ετσι, ας γίνουμε και εμείς το ίδιο", αλλά για να μην υπερτονίζουμε τα υπέρ των άλλων κρατών που όπως και να το κάνουμε οι κάτοικοί τους έχουν πολύ ή λίγο και αυτοί παραβατική συμπεριφορά.

Όπως είναι λάθος να λέμε ότι το 99% των Άγγλων είναι ομοφυλόφιλοι ή το αντίστοιχο ποσοστό των Σκοτσέζων τσιγγούνιδες έτσι και δεν θα πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα για την χώρα μας. Σίγουρα, υπάρχουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Ας προσπαθούμε ο καθένας μόνος του να διορθωθεί και να μην αντιγράφει μόνο τα σφάλματα των άλλων και σίγουρα όλα θα πάνε καλύτερα.

Reaction score
1
ak1s,είσαι αστήρευτος.
Αυτό το "Και δεν είμαι μόνο εγώ, τον τελευταίο χρόνο έχουν προσλάβει αρκετά άτομα από Αμερική και Αγγλία, και έχουμε όλοι φρικάρει γενικώς." τι το ήθελες;

Με τι ακριβώς έχετε φρικάρει δηλαδή;

Με τον τρόπο που δουλεύουν οι συνάδελφοί σας ή με το ότι δεν συναντιούνται κάθε 6 μήνες( ή μήπως πρέπει κάθε εβδομάδα όπως κάνουμε εμείς στην δουλειά μου) έτσι ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους,άρα και τα κέρδη του μετόχου;
Αλήθεια,τι σας μαθαίνουν στο Αγγλία και στο ΗΠΑ και μόλις πατήσετε το πόδι στην πατρίδα όλα σας φαίνονται στραβά;

Σπούδασα αρκετά χρόνια στην Βοστώνη,αλλά οι καθηγητές μου ΤΟΤΕ, μου μάθαιναν καταρχήν πως να είμαι πρώτα απ΄ όλα ΤΑΠΕΙΝΟΣ και στη συνέχεια με προετοίμαζαν όχι για ΠΡΟΕΔΡΟ της εταιρείας αλλά για απλό υπάλληλο,ο οποίος στη συνέχεια με την ΜΟΡΦΩΣΗ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ σε ανωτέρους,ομοίους και κατωτέρους ιεραρχικά, θα κατορθώσει-ίσως- να γίνει πρόεδρος.
Βέβαια από τότε (1982) έχουν περάσει πολλά χρόνια και ίσως σήμερα να έχουν παραδοθεί στο "κέρδος του μετόχου", και το πως θα το επιτύχουμε με προτάσεις όπως το κλείσιμο εργοστασίων και μεταφορά τους σε Τρίτες χώρες,,απολύσεις προσωπικού,μειώσεις μισθών και άλλα τέτοια απίθανα πράγματα.

Τότε,ίνδαλμά τους/μας ήταν το Ιαπωνικό μοντέλο ανάπτυξης,αυτό δηλαδή στο οποίο πρώτη θέση κατέχει ηΑΣΦΑΛΕΙΑ που θα νοιώσει ο εργαζόμενος προσλαμβανόμενος στην εταιρεία-οικογένεια και στη συνέχεια το ΟΡΑΜΑ που θα του εμπνεύσει ο manager.
Σήμερα,η έννοια manager έχει γίνει συνώνυμο της αποποίησης ευθυνών από το πρόσωπό του και της απόδοσης αυτών στους υφιστάμενούς του.

Καλή είναι η πυραμίδα του Maslow και το ερωτηματολόγιο του VALS,αλλά δεχθείτε και κυρίως σεβασθείτε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, σαν ένα εργαλείο επιτυχίας.
Γιατί χωρίς αυτήν,μάλλον δεν κατορθώνεις να φτάσεις στην κορυφή της προαναφερόμενης πυραμίδας.

Reaction score
5
Σωκράτη δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αν και όντως είναι λίγο 1980s...στην dotcom era, τα πράγματα έχουν αλλάξει, και αλλάζουν τόσο γρήγορα καθημερινά (τουλάχιστον στο ΙΤ), που δεν υπάρχει χρόνος για optimisation Γιαπωνέζικου τύπου (που γενικά δεν πάει καλά από το 1985 και πέρα, η Ιαπωνία είναι σε παρατεταμένη ύφεση ακριβώς λόγω αυτών των 'οικογενειακών' συντεχνιών, με λίγες εξαιρέσεις, όπως η Toyota - το Kaizen σας μάθαιναν στη Βοστώνη; Καλό, αλλά το must των 1990s ήταν το SixSigma), αλλά μόνο για relentless innovation, και flexible working environments που βγάζουν το καλύτερο μέσα από τον κάθε συνάδελφο, για το καλό όλων. Με ταυτόχρονη υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και διευκόλυνση των enterpreneurs. Και φοβάμαι ότι στην cutthroat κατάσταση που ζούμε, αν εταιρείες ή χώρες δεν καταλαβαίνουν τα παραπάνω, θα πέφτουν όλο και πιο πίσω στο τρένο, μέχρι που δεν θα έχει άλλα βαγόνια (καλή μεταφορά ε;).
Εχουμε φρικάρει συλλογικά που οι περισσότεροι γύρω μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, με τον αφορισμό ότι 'για όλα φταίει το κράτος', 'οι επιχειρηματίες είναι κλέφτες, άρα φορολογείστε τους', 'θέλω μια θέση στο Δημόσιο να αράξω', και 'δεν βαριέσαι, γιατί να τρέχω να κάνω κάτι καλύτερα, αφού ο ανηψιός/γλύφτης/κομματόσκυλο του αφεντικού θα πάρει την προαγωγή'.
Οι προτάσεις που έκανα δεν αποσκοπούσαν στο να γίνω 'Πρόεδρος' της εταιρείας (έχει αρκετούς 'Προέδρους' η Ελλάδα), αλλά να βελτιώσω την ζωή μας και την παραγωγικότητά μας, μέσα από την εμπειρία μου σε παρόμοιες εταιρείες σε Αγγλία και Αμερική. Αλλά έπεσαν σε κουφά αυτιά. Και δεν είμαστε 'κ@λόπαιδα' που πάνε να μπούνε στο μάτι κάποιων, έχουμε δεκαετίες εμπειρία στις καλύτερες εταιρείες του κόσμου.
Ειδικά για αυτό που λες, μακάρι να μπορούσε μια εταιρεία 80 ατόμων να κάνει εταιρική συνάντηση κάθε εβδομάδα, το βλέπω ασύμφορο όμως. Αν το καταφέρατε εσείς μπράβο. Αλήθεια εσείς πόσοι είστε και συναντιέστε όλοι κάθε εβδομάδα; Αν έχετε και άλλα τέτοια, πολύ θα ήθελα να δουλέψω στην εταιρεία σου :)
Μην μου πεις ότι το 1982 δεν είχατε το κέρδος του μετόχου στην καρδιά σας;;; Θα πεθαααάνω...:) Κάποτε τότε δεν γυρίστηκε και το έργο 'Wall Street';
Καλά με τους δικούς μου υπολογισμούς το 1982 ήσουν 16 χρονών...πήγαινες Πανεπιστήμιο στα 16; :shock: :?:

Reaction score
1
Μη τυχόν και δεν κοιτάξεις αριστερά εσύ για να υπολογίσεις την ηλικία...
Εντάξει κλέβει κάτι λίγα η...χρονομηχανή του AvSite (βλέπε Καφάτο). :)

Στο δια ταύτα,το γιατί "δεν πάει καλά από το 1985" η Ιαπωνική Οικονομία ,θεωρώ ότι ξέρεις πολύ καλά τις πταίει,πάντως σίγουρα ΟΧΙ οι "οικογενειακές συντεχνίες" αφού πάλι γνωρίζεις ότι αυτές έχουν πεθάνει πολύ πριν το 1985.
Ας είναι καλά τα καλόπαιδα με τις διάφορες "κρίσεις" στα κατά τόπους "κίτρινα" χρηματιστήρια...

Τώρα,για τις συναντήσεις.
Ναι ,στην Τράπεζα που δουλεύω,οι Διευθυντές των καταστημάτων,πραγματοποιούν ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ συναντήσεις με το σύνολο των υπαλλήλων του καταστήματος.
Σε τι βοηθάει αυτό;

Χμμμ,σε τίποτα.
Όταν μάλιστα η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 5 ή 6 το απόγευμα, θα κρατήσει τουλάχιστο 1 ώρα κάθε φορά και με την κούραση που έχει συσσωρευθεί από τις 8 το πρωί να ξεχειλίζει.

Bullshitιές.

Reaction score
7
.......Καλά με τους δικούς μου υπολογισμούς το 1982 ήσουν 16 χρονών...πήγαινες Πανεπιστήμιο στα 16; :shock:  :?:
Ο,τι δηλωσεις εισαι.... Εδω καποιοι μεσα σε μια μερα εγιναν 10+ χρονια νεοτεροι....!!!
Ονοματα δε λεμε!

GTX

Reaction score
39
Τελικά ο Maslow και οι Ιάπωνες τι λένε για το κινητό και τα βενζινάδικα???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Reaction score
5
Τελικά ο Maslow και οι Ιάπωνες τι λένε για το κινητό και τα βενζινάδικα???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Μου φαίνεται ότι η παραπάνω Business School ανάλυση λέει ένα:

με τη φωνή γνωστής μπουζουκοαηδόνας της εθνικής: :!: Κάφτε τα όλα, κάφτε ταααααα.... :!:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis