Κινητό dual sim μέχρι 250€

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.195
Το εχω εδώ και 4 μηνες , του εχω περασει custom rom και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Στα 180 ευρω που το ειχα παρει δεν υπαρχουν τα χαρακτηριστικα του . Οσον αφορα την καμερα αρκετα καλη , αλλα στην νυχτερινη ληψη δεν φτανει τις ναυαρχιδες.
Η μπαταρια του με αρκετη χρηση κραταει ανετα μια μερα.

σε αυτή την εταιρία από κάμερα πιο μοντέλο θα πρότεινες?
ευχαριστώ:thumbsup:

Reaction score
134
σε αυτή την εταιρία από κάμερα πιο μοντέλο θα πρότεινες?
ευχαριστώ:thumbsup:
Δεν εχω εμπειρια απο αλλα κινητα της ιδιας εταιριας δυστηχως. Αυτο που μπορω να κανω αν θες ειναι να μου στειλεις ενα mail και να σου στειλω ενα δειγμα φωτο απο το δικο μου κινητο.
[DOUBLEPOST=1507673477][/DOUBLEPOST]Προσπαθησα να τις ανεβασω εδω αλλα ειναι αρκετα μεγαλες.

Reaction score
4.674
Για το Huawei P10 Lite έχει κανείς κάποια άποψη...?
Από συναδέλφους στο ίδιο γραφείο ο ένας επηρέασε τον άλλο και το έχουν 4 !!! Κανείς δεν έχει να παραπονεθεί για το παραμικρό προς το παρόν. Όσο το χρησιμοποίησα και εγώ για να το δω μου φάνηκε σαν ανώτερης κατηγορίας κινητό σε όλα του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.508
Πάντως κάποια κινέζικα κινητά έχουν σοβαρά θέματα.

Εδώ μια μπαταρία που έμεινε αδρανής μερικούς μήνες και φούσκωσε μέσα στο κινητό, με συνέπεια να πεταχτεί βίαια το καπάκι του.
Μιλάμε για πολύ πρήξιμο.

bat.jpg
bat2.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
83.195

Εδώ μια μπαταρία που έμεινε αδρανής μερικούς μήνες και φούσκωσε μέσα στο κινητό, με συνέπεια να πεταχτεί βίαια το καπάκι του.
Μιλάμε για πολύ πρήξιμο.

View attachment 81023 View attachment 81024
πωπωωω
Ρε σεις κοίταξε κανένας μέσα στη μπαταρία?μπορεί να έχει τίποτα ζωντανό:p:roflmao::rofl:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.386
Ο λόγος λοιπόν για να επιλέξουμε κάποια επώνυμη κατασκευή, άσε που πιστεύω ότι και σε θέμα ντιζάιν, απτή ποιότητα κατασκευής είναι ένα βήμα παραπάνω. Πχ η αντίθεση στην samsung είναι πραγματικά τέλεια, το μαύρο είναι 100% μαύρο πχ. και όχι κάποια απόχρωση του γκρι!

Reaction score
8.905
Από συναδέλφους στο ίδιο γραφείο ο ένας επηρέασε τον άλλο και το έχουν 4 !!! Κανείς δεν έχει να παραπονεθεί για το παραμικρό προς το παρόν. Όσο το χρησιμοποίησα και εγώ για να το δω μου φάνηκε σαν ανώτερης κατηγορίας κινητό σε όλα του.
Το Huawei P10 Lite από κάμερα πως πάει? γιατί είναι και αυτό στα υπόψιν λόγω τιμής / άτοκων 18 δόσεων στα 269!

daharis666

Moderator
Reaction score
83.195
Και για τους επαγγελματίες... να ξέρετε ότι πλέον μπορούμε να παίρνουμε φορητές συσκευές laptop-smartphone από Ελλάδα με αφαιρεμένο τον ΦΠΑ :party:

Reaction score
134

Μιλάμε για πολύ πρήξιμο.

Γνωρίζω 3 άτομα που είχαν Thl κινητό, οι 2 αντιμετώπισαν ακριβώς το ίδιο με την μπαταρια και χωρις να ειναι σε αδρανεια.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολα τα κινεζικα ειναι του κιλου. Εταιριες οπως Huawei, Xiaomi, Lenovo κατεχουν ενα μεγαλο μεριδιο στην αγορα των κινητων.

Ο λόγος λοιπόν για να επιλέξουμε κάποια επώνυμη κατασκευή, άσε που πιστεύω ότι και σε θέμα ντιζάιν, απτή ποιότητα κατασκευής είναι ένα βήμα παραπάνω. Πχ η αντίθεση στην samsung είναι πραγματικά τέλεια, το μαύρο είναι 100% μαύρο πχ. και όχι κάποια απόχρωση του γκρι!
Σ αυτο δεν συμφωνω 1) τα χρωματα στα φθηνα samsung ειναι υπερβολικα κορεσμενα χαριν εντυπωσιασμου και 2) δεν εχετε καταλαβει οτι οι εταιριες που ανεφερα παραπανω ειναι πλεον επωνυμες και σε πολλους τομεις ειναι καινοτομες π.χ το mi mix της Xiaomi εχει τις ιδιες διαστασεις με το iphone 7 plus αλλα εχει 0,9 ιντσες μεγαλυτερη οθονη το οποιο για ενα κινητο ειναι τεραστιο επιτευγμα και κοστιζει τα μισα χρηματα.

Reaction score
5.861

Μιλάμε για πολύ πρήξιμο.

Eιδαμε και την δικια μου που ειναι επωνυμη.:p
Φουσκωσε εν ωρα υπηρεσιας.;)

Screenshot_1.png

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.169
Η Huawei αυτην την στιγμη ειναι no.3 σε πωλησεις παγκοσμιως οποτε θεμα αξιοπιστιας και ποιοτητας για μενα δεν ευσταθει.
Νομίζω είναι Ν° 2, πέρασε την Apple πρόσφατα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος