Κλασικη στρημινγκ δισκοθηκη

Reaction score
40
Απάντηση: Κλασικη στρημινγκ δισκοθηκη

Τους αυριανούς νέους για χίπ-χόπ τους βλέπω έτσι πως πάνε τα πράγματα ''yo man'' και άστα να πάνε.....

Reaction score
7

Δεν νομίζω.Το Hip Hop είναι μια φάση.Ρεύμα των εποχών.Όλοι την περνάνε και την προσπερνάνε.Και για να θεωρείται κλασσικό όπως προείπαμε πρέπει να είναι ευρέως αποδεκτό.Το hip hop δεν έχει το έρεισμα για να θεωρηθεί κλασσικό. Τουλάχιστον όχι ολόκληρο.Γιατί κάποια κομμάτια η συγκροτήματα μπορούν όπως αντίστοιχα ισχύει και σήμερα (φερειπείν Run DMC).

Reaction score
40

Ρεύμα των εποχών που τείνει να καθιερωθεί......? οι Run DMC δεν μου αρέσουν καθόλου..εκτός από το Run DMC - Its Like That έτσι για χορό και τίποτε άλλο
Δεν θα τους άκουγα παρά μόνο σε κανένα club με:619: και:616::138:

Reaction score
1.213

Εγω παντως επειδη τους φοβαμαι τους μελλοντικους νεαρους ( :138:)...θα πονταρω σε δισκους αλλα και σε προσωπικοτητες που δυσκολα θα ξεχαστουν..για διαφορους λογους. :137:

Θα βαλω ακομα ενα ονομα (μονο και μονο για τις μελλοντικες γενιες :125: ) για να ειμαι σιγουρος .Εminem !! Θα το σκεφτω και αυριο βεβαια με πιο καθαρο μυαλο... :138:

Attachments

Reaction score
40

Ελπίζω να ανακαλέσεις αύριο.....για τον Εminem

Reaction score
7

Nirvana συμφωνώ απόλυτα.Τώρα για Bob Dylan...Προσωπικά δεν έχω ακούσει πολύ. Αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κόσμο που να ακούσει Dylan σήμερα.Μιλάω για νεαρότερες ηλικίες και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο κύκλος γνωριμιών μου αποτελεί ικανό στατιστικό δείγμα.

Reaction score
40

Mάριε είσαι πολύ νέος και πιστεύω πως είσαι αυτός που θα μας έλεγε ίσως αν όχι σε 100 αλλά έστω σε 50 χρόνια τι θα παίζει ως κλασσικό...
Εμείς δεν προκάμαμε....:114:

Reaction score
7

Σίγουρα Scorpions.Έχει ρίξει πολύ χούφτωμα με Scorpions αυτή η γενιά οπότε nothing less than classic.Πιστεύω ότι οι Metallica θα θεωρούνται κλασσικοί.Και οι Iron Maiden.Θα είναι το ανάλογο των σημερινών Deep Purple - Black Sabbath.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Κλασικη στρημινγκ δισκοθηκη

Σίγουρα Scorpions.Έχει ρίξει πολύ χούφτωμα με Scorpions αυτή η γενιά οπότε nothing less than classic.Πιστεύω ότι οι Metallica θα θεωρούνται κλασσικοί.Και οι Iron Maiden.Θα είναι το ανάλογο των σημερινών Deep Purple - Black Sabbath.
Τα ονόματα που παραθέτεις ανήκουν σίγουρα στη σφαίρα του μελλοντικού κλασικού, (μάλλον έχουν αποκτήσει ήδη αυτόν τον τίτλο). Θα προσθέσω και τους Judas Priest. Ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι κάτι πιο... γενικής αποδοχής ως είδος;

Reaction score
7

Φυσικά μιας και κάτι παρόμοιο ανέφερα και πιο πάνω.Πρέπει να διευκρινήσουμε για τί είδος μουσικής μιλάμε.Αν μιλάμε για κλασσική μουσική με την έννοια που την γνωρίζουμε σήμερα τότε όσα έχουμε αναφέρει με εξαίρεση τις αρχικές προτάσεις είναι αδόκιμα. Αν εξετάζουμε κλασσική rock,τότε είμαστε εντός θέματος. Όσον αφορά τα ευρείας αποδοχής.Πιστεύω η σημαντική ερώτηση είναι από ποιούς?Από το σύνολο των μουσικόφιλων ή από τους λάτρες των εκάστοτε μουσικών ρευμάτων? Και επεξηγώ.Οι Black Sabbath θεωρούνται κλασσικό ρόκ.Υπάρχει όμως σημαντικά μεγάλη μερίδα ανθρώπων στους οποίους δεν αρέσει. Οι ροκάδες όμως τους έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.
Εμείς θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν όλους τους ακροατές ή μόνο τους εξοικιωμένους με τον συγκεκριμένο ήχο. Αν ισχύει το πρώτο τότε οι Iron Μaiden πχ δεν θα είναι ποτέ κλασσικοί.Αν ισχύει το δεύτερο είναι σίγουρα στο Hall of Fame...

Reaction score
1.844

Νομίζω πως το ερώτημα του νήματος είναι τα μουσικά τεμάχια :123: και όχι τα μουσικά σχήματα.
ζητά απο τους ακροατές του να επιλέξουν τα κομμάτια εκείνα που θα
έπαιρναν άξια τον χαρακτηρισμό "Κλασική μουσική"
Ένα κλασικό και γενικής αποδοχής ροκοτεμάχιο

Money - Pink Floyd

[YOUTUBE]JkhX5W7JoWI[/YOUTUBE]

Reaction score
77

Καλά, Άντρέα Κ με ξεπέρασες.
Εδώ ξεπέρασες τον ευατό σου!!!!!!

(καλά που πήρα μίνι notebook για να μπαίνω το πρωί)
Σας το είπα: I'll be back...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Καλά, Άντρέα Κ με ξεπέρασες.
Εδώ ξεπέρασες τον ευατό σου!!!!!!

(καλά που πήρα μίνι notebook για να μπαίνω το πρωί)
Σας το είπα: I'll be back...
Ωχ, του δωσαμε ιδεα για εκπομπη:126:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Κλασικη στρημινγκ δισκοθηκη

Ναι, για το 2050...
Φιλοι ειναι η πρωτη φορα που γραφω στην απο δω μερια(στην απο κει ξενη μουσικη εχω παραθεση αρκετες απο τις αποψεις μου)
κατα την γνωμη μου η μουσικη η οποια θα θεωρειται <κλασσικη>
στο μελλον δεν εχει γραφτει ακομα ,δεν νομιζω οτι οτιδηποτε εχει παιξει στο 2ο μισο του 20ου αιωνα και ανα φερωμαι βεβαια τοσο στον χωρο της λεγομενης μοντερνας μουσικης (ροκ και αλλα)
αλλα και της <συγχρονης ηλεκτρονικης> εκτος ισως απο καποιες λιγες εξαιρεσεις του progressive χωρου(pink floyd-nice-elp-van der graaf generator κα) .
η κλασσικη μουσικη του μελλοντος ,πιθανον να γεννιεται σημερα η ισως αυριο η στο κοντινο μελλον μεσα απο τις διαγραφομενες συνθηκες του παροντος και μελλοντος <σχιζοφρενους>κοσμου στο οποιο καλουμεθα να ζησουμε.
νομιζω ομως οτι η σοβαρη μουσικη του 20ου αιωνος ειναι η κλασσικη του παροντος και η οποια εκφραζει καλυτερα το πνευμα του αιωνα αυτου
τι εννοω?
bella bartok-dvorjak-και νεοτεροι penderecki-john tavener-aarvo part κα

καλλιστο παραδειγμα η υπεροχη 3η συμφωνια του gorecki
3rd symphony sorrowfull songs.
ελπιζω σε διαλογο.

Reaction score
28
Απάντηση: Κλασική streaming δισκοθήκη

πιο επανω προχθες ειχα αναφερθει στους συνθετες που μπορει να αναφερωνται σαν οι κλασικοι του 20 αιωνος
ιδου λοιπον henyrk gorecki σε ενα τμημα της περιφημης 3ης συμφωνιας του, ισως λιγο βαρυ , αλλα συγχωρεστε με στην κλασσικη σοβαρη μουσικη δεν χωρανε διαχωρισμοι

http://www.youtube.com/watch?v=miLV0o4AhE4

Reaction score
40

:607::607:
Πολύ καλός συνθέτης....πραγματικά...''Symphony of Sorrowful Songs'',μπράβο haralas σπουδαία μουσική πρόταση αυτή από τον καταπληκτικό πολωνό συνθέτη Henryk Gorecki

Reaction score
28
john tavener ο φιλλελην μεταστραφεις στη ορθοδοξια λαμπρος μουσικος των τελευταιων χρονων.
http://www.youtube.com/watch?v=du03jvHfYYw

http://www.youtube.com/watch?v=J4moQlMLbYI

http://www.youtube.com/watch?v=N9vd8IPwXq0

http://www.youtube.com/watch?v=VF3T0UNlFZE

http://www.youtube.com/watch?v=sF2jbxMxCj4

http://www.youtube.com/watch?v=J0VNyrtafOo

δυσκολος συνθετης για πολλους ομως τοσο επικαιρος οσο δεν φανταζεται κανεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos