Κλοπή κινητού τηλεφώνου

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Λυπαμαι που το τοποθετειτε ετσι το ζητημα. Δεν προτιθεμαι να μπω σε συζητηση μαζι σας και να σας απαντησω. Ειλικρινα λυπαμαι που ανοιξα το θεμα, και που μαλλον, προσεβαλλα την αισθητικη σας.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
tigergreg καταλαβαινω. Να εισαι σιγουρος οτι , οτι τηλεφωνο και να ειχε, αρκει να ηταν smartphone, θα ειχε κλαπει, αντιλαμβανεσαι τη θελω να πω. Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω για δυο πραγματα: α. εαν καποιος φιλος γνωριζει καποιο τροπο που θα μπορουσε να βρεθει η συσκευη και προτιθονταν να το γραψει, ας μην το κανει, τουλαχιστον οχι εδω, και β. οι δχστες εαν αυτο ειναι δυνατον, να διαγραψουν το θεμα, την ευθυνη φερω εγω που το ανοιξα.
Συγνωμη που σας ταλαιπωρησα..

Reaction score
715
Καλησπέρα!
Άσχημη κατάσταση. Έτσι σκατά ένιωθα και εγώ όταν μου έφαγαν το πρώτο μου Vaio. Το μόνο "θετικό" μετά από τέτοια φάση είναι πως διδάσκεσαι να είσαι περισσότερο προσεκτικός Άσχημος τρόπος αλλά είναι ένας τρόπος. Ελπίζω να καταφέρετε να το βρείτε!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλησπέρα!
Άσχημη κατάσταση. Έτσι σκατά ένιωθα και εγώ όταν μου έφαγαν το πρώτο μου Vaio. Το μόνο "θετικό" μετά από τέτοια φάση είναι πως διδάσκεσαι να είσαι περισσότερο προσεκτικός Άσχημος τρόπος αλλά είναι ένας τρόπος. Ελπίζω να καταφέρετε να το βρείτε!
..ευχαριστω πολυ Δημητρη, να εισαι καλα. Καλο σου βραδι.

Reaction score
26.939
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.
"ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ
ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ"

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ
ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.188
Δεν χρειάζεται να διαγραφεί το παραμικρό.

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τα ηθικοπλαστικά περί κατοχής ακριβών κινητών από παιδιά. Ανοίξτε θέμα στα κοινωνικά ή στα λοιπά θέματα και εκφράστε τους προβληματισμούς για το πού πάει η κοινωνία μας, τι κακό κάνουμε στα παιδιά μας και άλλα τέτοια όμορφα.

Το θέμα εδώ αφορά τη δυνατότητα εντοπισμού ενός κινητού που κλάπηκε.

D

Deleted member 35

Guest
Και εγώ απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει εντοπισμός. Ευτυχώς όμως που το κλείδωσες και αχρηστεύτηκε η συσκευή σε επίπεδο IMEI. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να επιστραφεί σε λίγο καιρό. Δε θα συνδέεται σε επίπεδο δικτύου άρα θα είναι άχρηστη.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...επρεπε να κλειδωθει tiffany, οχι μονο για να μην μπορει να χρησιμοποιηθει γενικα, κυριως να διασφαλιστει οτι δεν θα χρησιμοποιηθει ως ενα μεσο για τη διαπραξη παρανομων πραξεων, δεδομενου οτι δεν ηταν μονο η συσκευη, αλλα περιειχε και την καρτα sim. Γ' αυτο και το πρωτο που εκανα ηταν να παω στην αστυνομια και να δηλωσω την απωλεια. Βεβαια, για κλειδωθει η συσκευη απο τον παροχο, ηταν υποχρεωτικα απαραιτητη η προσκομιση βεβαιωσης καταγγελιας απο την αστυνομια.
Πρεπει ολα τα ενδεχομενα, ακομα και τα πιο ακραια, να τα υπολογιζει κανεις, δυστυχως....

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..καθολου "Ωχμ μετα απο αυτο παει το υπογειο..." , μα καθολου!
Να φτιαξει λιγο ο καιρος Λακη και θα συνεχισω μετ' ακαθεκτου ορμης!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
nick84 η ιδεα σου για ανακοινωση στο σχολειο σχετικα με την ανακοινωση για την κλοπη του κινητου επιασε τοπο!! Σημερα το πρωι, πριν τον εκκλησιασμο, η συσκευη, μεσω του προεδρου του 15μελους, παραδοθηκε στη Δντρια. Ευχαριστω πολυ φιλε που μου εδωσες την ιδεα, δε θα το σκεφτομουν εαν δε μου ελεγες...

Reaction score
26.939
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΟΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΕΝΑ

ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ

ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ.

ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.....

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
tigergreg, κατ'αρχην, και το λεω ειλικρινα, δεν περιμενα οτι θα μπορουσε ποτε να επιστραφει.
Μακαρι να μου δινοταν η δυνατοτητα να μπορουσα να μιλησω στην μικρη, και να της εξηγησω ποσο κακο ηταν αυτο που εκανε. Σε καθε περιπτωση ομως, ολοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος, ποσο μαλλον οταν προκειται για παιδια.
Τωρα οσον αφορα την κορη μου, θα "βολευτει" για πολυ καιρο με ενα sony xperia mod 2013, μια χαρα ειναι...

Reaction score
26.939
Μακαρι να μου δινοταν η δυνατοτητα να μπορουσα να μιλησω στην μικρη, και να της εξηγησω ποσο κακο ηταν αυτο που εκανε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.....
[DOUBLEPOST=1485812017][/DOUBLEPOST]
Τωρα οσον αφορα την κορη μου, θα "βολευτει" για πολυ καιρο με ενα sony xperia mod 2013, μια χαρα ειναι...
ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.785
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo