Κοπή πίττας avsite.gr!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις τελείωσε η κοπή της πίττας του forum μας.

Νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε και φωτογραφίες καθώς είχαμε αρκετούς... ρεπόρτερ!

Είχαμε και κόσμο από την περιφέρεια, και αρκετούς που τελευταία στιγμή δεν τα κατάφεραν, πολύ περισσότερους που ήταν κοντά μας, και έναν πολύ όμορφο, πολύ ζεστό χώρο (ευχαριστούμε πολύ το PAGE για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση!) από τον οποίο δεν έλειπε και ένας optoma προβολέας, και αρκετό κέφι που συνοδεύτηκε με ακόμα περισσότερα πειράγματα!

Είχαμε και ένα μοναδικό θρίλλερ κατά την κοπή της πίττας!

Το φλουρί έπεσε στο avsite.gr!!! Ας είναι λοιπόν όλη την χρονιά τυχερό το forum μας, και όλα τα μέλη μας με υγεία και ευτυχία!

Έγινε λοιπόν κλήρωση για το που θα καταλήξει το δώρο-έκπληξη που ήταν μια LG TV 15''.

Στην κλήρωση τυχερός ήταν ο Βαγγέλης Λάμπρου μιας και όπως φαίνεται η θεία τύχη έχει αποφασίσει να "οδηγήσει" τον Βαγγέλη στην ψηφιακή εικόνα!

Και του χρόνου!

Reaction score
0
ναι ηταν πραγματικα πολυ ζεστη και φιλικη η ατμοσφαιρα , ενα μεγαλο μπραβο για την οργανωση και για την εξυπηρετηση - εγινα και μελος :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η κληρωση ηταν σικε!
Ο Λαμπρου ειχε αλειψει το χαρτακι του με Atlacol και ο κανακαρης του κολλησε στο χαρτακι που εγραφε το ονομα του. :lol:

Περα απο τα αστεια πρεπει να πουμε πως κοπηκαν κομματια για ολους τους συντονιστες και πως υπηρξε και δευτερο δωρο.
Το προσφερε ο Β.Λαμπρου απο την χαρα του που κερδισε την LCD και ειναι μια δωρεαν ρυθμιση.Το δευτερο δωρο μετα απο κληρωση κερδισε ο Nikos S_3

Ευχαριστω ολα τα παιδια που ηταν παροντες αλλα κυριως αυτους που ηρθαν απο μακρια.
Τον Γιωργο Οικονομιδη για την φιλοξενια.
Την Ηχοεκφραση για την προσφορα του δωρου.
Τα παιδια απο το myphone.gr που εδωσαν εναν δικο τους τονο(παμε για συμμαχιες?)
Τον Γενικο που σηκωσε την βραδια στις πλατες του.
Τελος τους τρεις φωτογραφους που αποθανατισαν τις στιγμες που ελπιζουμε να δουμε συντομα...

Και του χρονου παλι ολοι μαζι... :wink:

Reaction score
7
Παιδιά και του χρόνου.Πολύ λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι και εγώ μαζί σας.Ελπίζω σε μια επόμενη συνάντηση

Reaction score
13
Παρόλη την κούραση σήμερα (τρέχω από το πρωί) θα σας ανεβάσω μερικές φωτό να δείτε τα γεγονότα.....

Ας αρχίσουμε λοιπόν....

Η συνάντηση έγινε στο Page σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον που μέχρι και προβολέα είχε!!!!!

Στην αρχή οι φωτογραφικές ήταν σε λήθαργο αλλά....

Reaction score
13
....Αξίζει ένα μπράβο στο Γενικό για την προσφορά της πίτας.
Εν συνεχεία ο Γενικός ξεκίνησε το δύσκολο έργο του που δεν ήταν άλλο ....

......από την κοπή της πίτας υπό την επίβλεψη της μικρής κορούλας του....

-Μπαμπά τελείωνε ....θέλω να φάω πίτα!

Reaction score
13
....Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η γυναίκα του Γενικού....

....και ο Ανδρέας πλησίασε μαζί με την γυναίκα του για να επιβλέψει και αυτός την τελετουργία.....

Reaction score
13
....Και σε αναμονή για την κοπή της πίτας έκανα μια περιήγηση στον χώρο και αποθανάτησα τα φιλικά πρόσωπα που είχαν έρθει για να κερδίσουν το δώρο....εεεεε την φάνε από την πίτα ήθελα να πω! :oops:

Πρώτη στάση το τραπέζι του videomix (Θάνου) με δύο υπέροχες υπάρξεις δίπλα του :wink:

Reaction score
13
...σειρά είχε το τραπέζι που καθώταν ο S3 μαζί με την παρέα του...

....και συζητάγανε περί....υπολογιστών καθώς αναμένανε ένα κομμάτι από την πίτα (που να περιείχε το ποθητό φλουρί βεβαίως :) )....

Reaction score
13
....Στο διπλανό τραπέζι είχαμε την παρέα του συνονόματου Δημητρόπουλου...

....στην αναμονή της πίτας υπο την συντροφιά ενός ζεστού καφέ....

Reaction score
13
....άλλος ένας φίλος μας καθώταν στο διπλανό τραπέζι....

....που όμως δυστηχώς δεν θυμάμαι το όνομά του :( (και μου το είπε ο Ανδρέας....μάλλον πρέπει να κρατάω σημειώσεις :? )....

Reaction score
13
....και τέλος η οικογένεια Λάμπρου .....

...επί το δύσκολο έργο ταίσματος του μικρού...

Εγώ δυστηχώς (ή ευτυχώς) δεν αυτοφωτογραφήθηκα :roll:

Reaction score
7
Παλι καλα που η κληρωση ηταν σικε.
Φανταστειτε να ηταν σΥκε!!

Παντως ηταν ολα καθορισμενα απο τη Θεια Προνοια... Ο γιος (το μελλον LCD-Digital) του Βαγγελη (παρελθον-CRT-Analog) εβαλε το χερακι του, ωστε να εισαχθει η τεχνολογια σπιτι του....!!
Και του χρονου με LCD προβολεα!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να συμπληρωσω ακομα πως μαζι με τον Γ.Δημητροπουλο καθεται ο Giotamike με την συζυγο του.

Τhanx Γιαννη για τις πολυ ωραιες φωτογραφιες!

Τωρα πρεπει να περιμενουμε τον Videomix να...ξυπνησει :lol: και τον Β.Λαμπρου να αφησει κατω την LCD και να περασουν και αυτοι τις φωτογραφιες τους.

By the way μηπως "τραβηξε" κανεις τον Ανδρεαδη ενω κολαγε στις διαφορες συζυγους? :lol: :lol:

Reaction score
13
Επιστρέφοντας και πάλι στην κοπή της πίτας κατάφερα και άκουσα τον εξής διάλογο που σας τον παραθέτω παρακάτω μαζί με αποδεικτικά στοιχεία (αλλά μην το πείτε πουθενά έτσι :?: :?: :?: :?: )

-Ανδρέας : Χρήστο έχεις βάλει μέσα φλουρί έτσι :?: Μην το μυριστούνε ότι δεν έχει και μας πάρουν στο κυνήγι...

-Γενικός : Μα τι λες τώρα :!: Κάνω τέτοια λάθη....Απλός το έχω βάλει έτσι για να πέσει σε μένα :!: (πάντα ονειρευόμουν μια LCD τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και τώρα είναι η ευκαιρία!)

-Ανδρέας : Ωχ.Πάλι ξύλο θα φάμε και όχι τίποτα άλλο ο Johhnywalker μάλλον κάτι άκουσε από αυτά που λέγαμε....ελπίζω να μην πει λέξη σε κανέναν :!:

ΧΙΧΙΧΙ....ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ!!!!

Reaction score
13
Βλέποντας τον χρόνο να περνά αργά και την αγωνία να κορυφώνεται στα πρόσωπα όλων μας....

...ο Ανδρέας αποφάσισε να βοηθήσει τον Γενικό να τελειώσει πιο σύντομα την κοπή της πίτας....

-Ανδρέας : Χρήστο τελείωνε .....η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι...θα μας πάρουν χαμπάρι ότι είναι στημένο.....

-Γενικός : Ε ρε και να 'ξεραν....Να δεις τη γέλιο θα ρίξω όταν (και τι κλάμα ρίξουν όλοι οι άλλοι) όταν δουν το φλουρί στο δικό μου κομμάτι :!: :!: :!: :!:

Reaction score
13

-Ανδρέας : (Ωχ).Καλά κάτσε εγώ να σημειώσω και τα ονόματα για τα κομμάτια που αντιστοιχούν στους υπόλοιπους συντονιστές και στο AVSITE διότι μετά ....καήκαμε :!:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas