Κοπή πίττας avsite.gr!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο καλά εκάνες. Εγώ ήξερα ότι είναι σικέ το πράμα γι αυτό δεν κατέβηκα.
Μα κατ' αρχάς φαίνεται από τις φωτογραφίες!
Κοιτάξτε το χέρι του Γενικού είναι άσπρο από την άχνη πριν ακόμη ακουμπήσει την πίτα :shock:

ΑΙΣΧΟΣ

:lol: :lol:

Reaction score
7
.......
By the way μηπως "τραβηξε" κανεις τον Ανδρεαδη ενω κολαγε στις διαφορες συζυγους? :lol:  :lol:
Απλα PR εκανα. Αφου τις ειχατε αφησει μονες... Για να μην βαρεθουνε...
Ασε που ηταν και αυτο στημενο!!
Ο προπονητης Ανδρεας τραβηξε την αμυνα (Δημητροπουλο και giotamike) πισω (απο το τραπεζι), οποτε εμεινα μονος με τη γυναικα του Μιχαλη...
Αλλα και ο Γενικος (διαιτητης) στο κολπο...αντι να σφυριξει off-AVsite...

Παλι εγω θα κανω τον ΚΑΚΟ? :cry:

Παλι χωρις (επιμαχη) φωτο εμεινα :) ... Προσεχουμε για να εχουμε :lol:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Σόμοδα και Γόμορα στο Page

Αγαπητοί φίλοι,
τι να σας πρωτογράψω;

Για το σταυρό που είναι να κουβαλάς μια LCD σπίτι σου; :mrgreen:
Και να μου δίνει το ποτήριο τούτο, το ιδιο μου το παιδί;

Ενας ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ να γίνεται Digital; Είμαι straight ρε σεις, δεν αλλάζω!!!!

Λοιπόν η φιλοξενία του καταστήματος ήταν ζεστή, φιλικότατη και πάνω από όλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ. Μπράβο για την επιλογή!

Να και οι φωτογραφίες που τράβηξα με την μικρή ψηφιακούλα μου, με χρονολογική σειρά που έχει ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ σημασία για να αντιληφθούν όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν, πως άτοπες συγκιρίες με έκαναν να φαίνομαι σαν Rasputin και δολοπλόκος αλλά προσωπικά να νιώθω οτι παραβιάζεται η φύση μου με το δώρο της ψηφιακίλας. Ντροπή! :mrgreen:

Λοιπόν

Το μαγαζί που μας φιλοξένησε

Το πλήθος προσπαθεί να βρεί τρόπους να κερδίσει το φλουρί Νο1

Το πλήθος προσπαθεί να βρεί τρόπους να κερδίσει το φλουρί Νο2

Αντρέας, Λύδια και κα Ακρατοπούλου

Ιδρυτής και Γενικός (σαν να λέμε Σωκράτης και Λούβαρης)

Ο γιόκας μου τρώει παγωτάκι και αλήφει το χέρι με λίγο κρέμα για να κολλήσει το χαρτάκι αργότερα και φυσικά να κερδίσουμε!

Η πίτα, Μμμμ, πολύ νόστιμη, μπράβο για την επιλογή Χρήστο

Κόψτην αγόρι μου, αγωνιούμε!!!

Αντε να τελείωνουμε, ρε μπάς και το κατάπιε κανένας λαίμαργος;

Ρε σίγουρα έβαλε φλουρί ο Ζαχαροπλάστης; Κάτσε να κόψουμε και τα κομμάτια των διαχειριστών που δεν ήρθανε να δούμε, ΠΟΥ είναι, τελως πάντων!!!

Και να το!!!! Ετυχε στο avsite. Θα είναι η χρονιά του μάλλον φέτος!!!

Ο Αντρέας και ο Γενικός συμφώνησαν να κληρώσουν το φλουρί που κέρδισε το avsite στα άτομα που ήταν παρόντα με επιπλέον 1 λαχνό για του συντονιστές που απουσίαζαν και στη περίπτωση που το κέρδιζαν, θα επανακλήρωνε μεταξύ τους!!!
Viva la Repulicita!!!! Διαφάνεια και Δημοκρατία (ρε ας μην κέρδιζα και θα σας έλεγα που να τη βάλετε τη δημοκρατία :mrgreen: )
Εδώ ο Γενικός γράφει τους λαχνούς.

Και να έτοιμοι οι λαχνοί !!!!!

Και όπως είχαμε συφωνήσει από πριν με τον Ανδρέα κια τον Γενικό, κέρδισα με το σπαθί μου, μετά το τράβηγμα κλήρου που έκανε το ίδιο μου το παιδί.
Εχει κανείς τίποτα να πεί; :x
Γιατί αν δεν έχει καλά θα κάνει να σιωπήσει για ΠΑΝΤΑ!!! :mrgreen:

Εδώ η ξαφνιασμένη οικογένεια Λάμπρου, αδυνατεί να πιστέψει τη προσυμφωνυμένη τύχη της! Το παιδί μου ανήμπορο να αντέξει τη ντροπή που βρέθηκε εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο, γυρίζει τη πλάτη στο φακό, ενώ αντίθετα πατέρας και μητέρα καμαρώνουν κατέχοντας τίτλο Μέτρ της διαπλοκής!

Επειδή τα παρόντα μέλη και συντονιστές εξαγριώθηκαν, ο Αντρέας κλοτσώντας με στο πόδι (μελάνιασα ρε!) κάτω από το τραπέζι μου ψυθιρίσε Κάνε κάτι %αλάκα, θα φάμε ξύλο.
Ετσι τι να κάνω, κλήρωσα μια επτάλεπτη (7 Minute :mrgreen: ) ρύθμιση προβολέα σε κάποιο τυχερό που τελικά άφησε το καδρόνι που μας απειλούσε για τη σικέ Βασιλόπιτα.
Φυσικά θα πληρωθούν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ οι υπολοιπες 2 ώρες και 53 λεπτά της ρύθμισης συν τα οδοιπορικά. :mrgreen:

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Reaction score
50
Παιδιά δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ όπως σχεδίαζα. Κάποιες υποχρεώσεις μου τελείωσαν (πολύ) πιο αργά απ' ό,τι υπολόγιζα... Τουλάχιστον κέρδισε το φλουρί το avsite, άρα - κατά μια άποψη - όλοι μας. Άντε και του χρόνου!

Reaction score
6
Καλα λενε πως δεν φτανει να εχεις μονο πατο.
Πρεπει να εχει και φαρδος.
:mrgreen:
Αντε βρε, σας ζηλεψα.
Να σται και να μαστε καλα ωστε να τα πουμε του χρονου.

Reaction score
2
Κρίμα που δεν κατάφερα να παρευρεθώ, λόγω απουσίας εκτός Αθηνών. Πίστευα ότι τη τελευταία στιγμή θα τα καταφέρω, όμως επέστρεψα σπίτι στις 8 το βράδυ, οπότε δεν...
Και του χρόνου, παιδιά!!!

Reaction score
152
Re: Σόμοδα και Γόμορα στο Page

Αγαπητοί φίλοι,
τι να σας πρωτογράψω;

Για το σταυρό που είναι να κουβαλάς μια LCD σπίτι σου; :mrgreen:
Και να μου δίνει το ποτήριο τούτο, το ιδιο μου το παιδί;

Ενας ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ να γίνεται Digital; Είμαι straight ρε σεις, δεν αλλάζω!!!!
[/size]
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ :twisted: :twisted: :twisted:
Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ LG ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ :!: :!: :!:
ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ.......

Reaction score
14
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση.

Καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες. ;)

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Παλι χωρις (επιμαχη) φωτο εμεινα :) ... Προσεχουμε για να εχουμε  :lol:
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!!
Μην αγχώνεσαι Γιώργο.......
Σε έχω καταγράψει στην ψηφιακή και θα κατεβάσω τις φωτογραφίες το βράδυ.............
Και για να τιμωρηθείς περισσότερο, θα σου αναφέρω ένα πράγμα: σε φωτογράφησα με SONY (για να καταλάβεις επιτέλους ότι θα χαλαστείς από την αγαπημένη σου εταιρεία!! :roll: :twisted: :twisted: )

Reaction score
49
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου βέβαια για την όμορφη εκδήλωση και την φιλοξενία.
Όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ωραίος καφές (για να στρώσουν και τα νεύρα μου αφού ανέβηκα με το ΚΤΕΛ και έγινα Τούρκος αφού έκανα 3 :shock: ώρες να ανέβω Αθήνα......) και όλα τα παιδιά φιλικά (μέχρι την στιγμή που έγινε η κομπίνα με την τηλεόραση........ :lol: :lol: :lol: και όλοι βγάλαμε τις χατζάρες.......)

Ευτυχώς ΔΕΝ υπήρχαν πολλές γυναίκες και σώθηκε ο Αντρέας (γιατί μάλλον διαβάζει η σύζυγος και ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.......Το φανταζόμουν το βράδυ στο σκυλόσπιτο αλλά πάλι την γλύτωσε......) :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Ακρατό, έκανε και μια χρονική επιστροφή στα φοιτητικά του χρόνια (μιλάμε για δεκαετίες πίσω.......) μια και η παρέα μας εκπροσωπούσε την Πάτρα και έμαθα και άλλα ράμματα για την γούνα του (τα οποία και θα "κατεβάσω" κάποια στιγμή αφού δεν μου έδωσε το φλουρί........ :twisted: )

Ο δε Ανδρεάδης, βρήκε την ευκαιρία να μας τονίσει ΠΑΛΙ τα πλεονεκτήματα την εταιρίας ΣΩΝΕΙ και καλά και το κυριότερο έκανε το λάθος να ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ όταν φεύγαμε (κάτι που ΔΕΝ ανέχομαι, και θα πάρω το αίμα μου πίσω λίαν συντόμως!!!) :twisted: :twisted: :twisted:

Περισσότερα άπλυτα θα βγάλω στην φόρα το βράδυ............ :roll: :wink:

Reaction score
49
Σπύρος Μπλάτσιος said:
τσ τσ να σε προσπερνά ο Ανδρεάδης...
Άσ' τα να πάνε Σπύρο!!!
Αλλά είναι διπλά τυχερός που δεν οδηγούσα εγώ!!!! :roll: :lol:

Μας παίρνει γραμμή, έρχεται δίπλα, σηκώνει την ζελατίνα στο κράνος, χαιρετάει και γκαζώνει!!!!
Γκρρρρρρρ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΆΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ!!! :lol: :lol: :lol:

Θα τον πετύχω πουθενά, και θα του πω εγώ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά και συγχαρητήρια στους "τυχερούς". Δηστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω υψηλού πυρετού (σήμερα με το ζόρι ήρθα πρώτη μέρα δουλειά).

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988