Κουλη ερωτηση σχετικα με Foobar!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Oπως εγραψα και στον τιτλο να ρωτησω κατι η μαλλον να ξεκαθαρισω κατι στα πραγματα......

Εχω ενα αρχειο Flac ,και το κανω convert σε wav μεσω του Foobar .....το κουλο ερωτημα μου ειναι αν η διαδικασια του concersion ειναι σωστη η μαλλον αν ειναι ποιο αξιοπιστη απο αλλο software ....
Δηλαδη παιζει να γινονται λαθη κατα την μετατροπη απο flac σε wav εξαιτιας ενος μη οχι και τοσο καλου software?υπαρχει τεταοια περιπτωση η απλα ειναι μια διαδικασια απλης αποσυμπιεσης ενος flac αρχειου?

Καλημερες...............

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Κουλη ερωτηση σχετικα με Foobar!!!

Δοκίμασα με nero και foobar και το αποτέλεσμα ήταν ακριβός το ίδιο, ούτε bit διαφορά.......

γιατί το μετατρέπεις σε wav;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Πφφφφφφφ, σιγά μη παίζει flac η άλαμπη μετρικοτέτχοια και το αππλοκαβουρδιστήρι που πήρε! Αυτός ο Χατζηστάμου τον πήρε στο λαιμό του! Μπου-ααααα-χα-χα-χααααα! :114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Δοκίμασα με nero και foobar και το αποτέλεσμα ήταν ακριβός το ίδιο, ούτε bit διαφορά.......

γιατί το μετατρέπεις σε wav;
επειδη παιζω πλεον με το amarra το οποιο δεν παιζει flacs τα μετατρεπω σε wav η aiff .....ασε που δεν ξερω εσεις αλλα εγω ακουω διαφορες υπερ του wav(πω πω πω τι ειπα τωρα.....)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πφφφφφφφ, σιγά μη παίζει flac η άλαμπη μετρικοτέτχοια και το αππλοκαβουρδιστήρι που πήρε! Αυτός ο Χατζηστάμου τον πήρε στο λαιμό του! Μπου-ααααα-χα-χα-χααααα! :114:
Να .......μιλαει και ο OTLακιας ο κρυφολαμπατος που αν δεν εχει στην ανορθωση 10 λαμπες ανα καναλι ακρως ματσαρισμενες σας λεει οτι δεν ακουτε μουσικη πραγαματικη!!!!!!!!!!!!

:143::143::143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.493

...ασε που δεν ξερω εσεις αλλα εγω ακουω διαφορες υπερ του wav(πω πω πω τι ειπα τωρα.....)
Χμμμ...στη μάνα σου το είπες; :616:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

επειδη παιζω πλεον με το amarra το οποιο δεν παιζει flacs τα μετατρεπω σε wav η aiff .....ασε που δεν ξερω εσεις αλλα εγω ακουω διαφορες υπερ του wav(πω πω πω τι ειπα τωρα.....)
Integrated FLAC support :

Native FLAC playback
Built-in FLAC to AIFF conversion

http://www.amarraaudio.com/

Eίσαι σίγουρος ότι δεν τα flac;;

Reaction score
3
το amarra paizei flac μεσω της playlist απλα πηγαινε μεσα στα aplications του μακ στο φακελο amarra και εκει θα δεις ενα exe που ειναι η υποστηριξη για flac.Αφου το κανεις install μετα μπορεις να τα παιζεις μεσω της playlist tou amarra και οχι απο itunes που δεν τα παιζει.
Επισης ετσι παιζουν και τα gapless mono apo playlist.Εχει και εκει μια διαδικασιουλα αμα θες πεσμου

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Κουλη ερωτηση σχετικα με Foobar!!!

το amarra paizei flac μεσω της playlist απλα πηγαινε μεσα στα aplications του μακ στο φακελο amarra και εκει θα δεις ενα exe που ειναι η υποστηριξη για flac.Αφου το κανεις install μετα μπορεις να τα παιζεις μεσω της playlist tou amarra και οχι απο itunes που δεν τα παιζει.
Επισης ετσι παιζουν και τα gapless mono apo playlist.Εχει και εκει μια διαδικασιουλα αμα θες πεσμου
Eτσιιιι μπραβο γιατι μεχρι τωρα δεν τα επαιζε.........τωρα ομως!!!!!!!!!!!!!!
Αξιος νεε μου...........!!!!!!:116::116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Integrated FLAC support :

Native FLAC playback
Built-in FLAC to AIFF conversion

http://www.amarraaudio.com/

Eίσαι σίγουρος ότι δεν τα flac;;
Τωρα τα φλακαρω Γεωργιε.........ηθελε το κατι του βρε παιδι μου....το exe του!!!!!!!!!!!!:126::123:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

βρηκαμε παππα....ποια ειναι τα gapless ?:138::142:

Reaction score
3
τα gapless ειναι τα κομματια που συνεχιζουν αμεσως σαν να ειναι η συνεχεια του προηγουμενου,
πρεπει να εχεις, σχεδον ολα τα live ειναι τετοια,αν παρατηρησεις αυτο το χαζοπρογραμμα κανει παυση αναμεσα τους και χανεται η συνοχη.Επειδη λοιπον η playlist αργα η γρηγορα θα σε κουρασει και θα γυρισεις στο itunes kai στις μετατροπες flac σε apple lossless θα πηγαινεις στα κομματια που εφτιαξες και εχουν φορτωθει στο itunes θα τα κλικαρεις ολα και θα κανεις δεξι κλικ ,αφου τα εχεις πιασει ολα επαναλαμβανω, και στο get info kai options kai τσεκαρεις gapless και yes
δοκιμασε το audirvana+ ειναι καλυτερο σε χειρισμο και εφαμιλο με το αμαρα σε ηχο.
η playlist tou amarra ειναι κουραστικη ουτε μπρος παει το κομματι ουτε τιποτε.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Eτσιιιι μπραβο γιατι μεχρι τωρα δεν τα επαιζε.........τωρα ομως!!!!!!!!!!!!!!
Αξιος νεε μου...........!!!!!!:116::116:
Τον μπερδεύεται... σιγά-σιγά

Τα κάνει aiff για να οργανώση την βιβλιοθήκη στο iTunes με photo κλπ και το iTunes δεν παίζει flac .

Το amarra λοιπόν δεν διαβάζει τα flac του iTunes αλλά τα παίζει στην δική του playlist (όπου όμως δεν έχουμε ωραίες photo του δίσκου)

Μέσα απο το Amarra λοιπόν τα κάνεις aiff αυτόματα files και φακέλους που τα ρίχνεις αυτόματα και στο iTunes

Το νέο amarra παίζει απευθέιας flac ακόμα και με drag and drop δεν χρειάζεται κάποιο installation

Και ... ναι το aiff είναι σαν το wav και δεν υπάρχουν διαφορές στον ήχο

Reaction score
1.460

Υπαρχει και αυτό επίσης,δεν ξέρω αν σου κάνει Βλάσση.Δοκιμασέ το όμως είναι και free!
Πέρνα και πιο κάτω στο iCorner αν έχεις κάτι που αφορά τα mac!:107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Υπαρχει και αυτό επίσης,δεν ξέρω αν σου κάνει Βλάσση.Δοκιμασέ το όμως είναι και free!
Πέρνα και πιο κάτω στο iCorner αν έχεις κάτι που αφορά τα mac!:107:
Αν και ολα οκ τωρα Λεωνιδαρα σε ευχαριστω φιλαρακι!!!!

Reaction score
30.045

Ρε σείς μην τονε μπερεδεύετε μεγάλο άνθρωπο με φλακια , φλόκια , aiff , και ιστορίες.Το σοκ απο την μέτρικ το φαγε με το ζόρι.Δεν θα την βγάλει καθαρή σας λεω.

Ομορφάααααντρα μουου.:116:

Reaction score
3.815

Για batch conversions (π.χ. προγραμματισμένες ομαδικές μετατροπές πολλών αρχείων) χρησιμοποιώ το πρόγραμμα dbpoweramp.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Μου θες και mac τρομάρα σου..
Μην τον αποπαίρνεις.Θα ψάχνει για λαμπάτο τροφοδοτικό στο miniMac

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@