Κουτί, τροφοδοτικό, CD ROM (για χάρισμα)

Reaction score
2.557
Για να συμπληρώσω δυό παλιά P2 που θέλω να χαρίσω μου λείπουν:
-1 παλιό κουτί με τροφοδοτικό
-1 μικρό τροφοδοτικό
-2 CD ROM

Μήπως έχει κανένας και δεν τα χρειάζεται;

Reaction score
27.104
http://www.emarket.gr/item.php?id=13918984 ΚΑΙ http://www.emarket.gr/item.php?id=13918985 ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΤΑ 2 ΣΙΝΤΙΡΟΜ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Η ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

Reaction score
2.557
Ευχαριστώ πολύ. Μένω Παπάγου οπότε είναι πολύ εύκολο να έλθω να τα πάρω από Αμπελοκήπους - δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο Μετρό.

Μόνο στείλε μου pm όταν είναι διαθέσιμα.

Reaction score
2.557
Κουτί σκέτο από παλιό PC, διαθέσιμο για χάρισμα, Πειραιά, Παγόδα.
Γιάννη ευχαριστώ!
Καταλαβαίνω ότι δεν έχει τροφοδοτικό ή έχει;

ΥΓ. Παγόδα = ΟΛΠ υποθέτω...?!

Reaction score
0
Γιάννη ευχαριστώ!
Καταλαβαίνω ότι δεν έχει τροφοδοτικό ή έχει;

ΥΓ. Παγόδα = ΟΛΠ υποθέτω...?!
εχει τροφοδοτικό αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει...
Ωσ προς το μέρος ναι, Ακτή Μιαούλη.

Reaction score
2.557
Γιαννη το κουτί στεγάζει ήδη τα εξαρτήματα και αυριο χαρίζεται στον νέο του ιδιοκτήτη. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη ανακύκλωση. Ευχαριστώ.

Reaction score
2.557
Επίσης να ευχαριστήσω και τον φίλο tigergreg για τα CDROM. Το ένα δούλεψε μια χαρά. Το άλλο ...ανακυκλώθηκε.

Reaction score
0
Γιαννη το κουτί στεγάζει ήδη τα εξαρτήματα και αυριο χαρίζεται στον νέο του ιδιοκτήτη. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη ανακύκλωση. Ευχαριστώ.
Επειδή σίγουρα θα έχω κάτι στο (εγγύς) μέλλον για ακύκλωση, πριν το κάνω, θα σε ειδοποιήσω. Χαίρομαι όταν πράγματα που φτάνουν στο τέλος της ζωής τους, μπορούν να φανούν χρήσιμα σε συνανθρώπους μας..

Reaction score
2.557
Επειδή σίγουρα θα έχω κάτι στο (εγγύς) μέλλον για ακύκλωση, πριν το κάνω, θα σε ειδοποιήσω. Χαίρομαι όταν πράγματα που φτάνουν στο τέλος της ζωής τους, μπορούν να φανούν χρήσιμα σε συνανθρώπους μας..
Ευχαριστώ. Στην παρούσα φάση του ...project έχω αρκετά εξαρτήματα πού το μόνο που ζητούν είναι στέγη και λίγη θέρμανση (δηλ. ένα παλιό κουτί και ένα μικρό τροφοδοτικό).
Αν βρεθεί τίποτε στείλε pm.

ΥΓ Ο συγκεκριμένος καλύφθηκε και αναζητείται άλλος ...πελάτης...:107: Για ανήψια ούτε λόγος: δεν τους φτάνει ούτε ο δικός μου (P4 2.4 GHz).:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7