Κουτι παραπονων

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.694
Απάντηση: Κουτι παραπονων

ας ειναι και υβριστικο το μηνυμα δεν πρεπει να σβηνεται απο κανεναν .
Σ΄αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να σβήνεται το μήνυμα.
Δεν κοσμεί την σελίδα ένα υβριστικό ή χυδαίο μήνυμα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κουτι παραπονων

Κατά την άποψή μου πάντα, αυτό είναι υπερβολικό...

Στην περίπτωση του υβριστικού, την οποία συμπεριλαμβάνεις, αν ο υβρίζων δεν έχει την ευγενή καλοσύνη να αποσύρει το βδέλυγμά του, θεωρείς σωστό να μείνει εκεί, χαρακτηρίζοντας όχι τόσο το γράφοντα (που προφανώς, για να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις, του είναι αδιάφορη η εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι γι' αυτόν), αλλά και τον θιγόμενο, όπως πολύ σωστά - και με παραδείγματα - περιγράφηκε από άλλους συνομιλητές?
Σωστο αυτο που γραφεις Μαρια . Εσυ το βλεπεις πιο ψαγμενα το θεμα και εγω το εγραψα πιο γενικα . Το εγραψα ετσι γιατι στα δικα μου ματια "πεφτει " συτος που βριζει και οχι ο θιγομενος , δεν βλεπουμε ομως ολοι το ιδιο . Τωρα οπως σωστα λες αυτος που γραφει ετσι , μαλλον δεν τον ενδιαφερει η γνωμη που σχηματιζουν οι αλλοι γι αυτον.Πραγματικα ομως θα ηθελα να μην υπαρχουν διαγραφες μηνυματων και να καταλαβαινε αυτος που προσβαλει το λαθος του .Οσο γι αυτο που με ρωτας αν θα επρεπε να μεινει στην θεση του το μηνυμα , θα ηθελα να το "λογοκρινει" ο ιδιος και να μην εχει δευτερη ευκαιρια αν το ξανακανει . Παλι διαγραφη θα εχουμε ομως ε; Ενταξει εγω τι θα ηθελα γραφω οχι τι πρεπει να γινει σωνει και καλα. Ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για αυτα που γραφει, ας αναλαβει και τις συνεπειες αυτων.

Reaction score
164
Αντί να σβήνεται το μήνυμα, θα μπορούσε να μαρκάρεται. Έτσι και θα εκτίθεται ο υβριστής και δεν θα θίγεται το θύμα... Πχ
Ο ΧΧΧ είναι γνωστος ************ (το μήνυμα διεγράφη λόγω υβριστικού περιεχομένου από τον συντονιστή)

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Παρότι νέο ενεργά μέλος, παρακολουθώ το forum από την πρώτο καιρό λειτουργίας του.
Στη προσπάθεια μου να συμμετάσχω ενεργά, και εγώ ενοχλήθηκα στο δευτέρο μόλις post, από τον τρόπο επικοινωνίας κάποιου μέλους.

Παρόλαυτα, θεωρώ ότι τίποτα δεν πρέπει να διαγράφεται (οι "κακές" λέξεις μπορούν να αποσιωπούνται, διατηρώντας το συνολικό νόημα), γιατί είναι ο μόνος τρόπος για ένα νέο μέλος, να αντιληφθεί με ποιον θέλει να συζητά και με ποιον όχι, ή το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο λογικός άνθρωπος θα διαβάσει ξανά αυτό που έχει γράψει και θα το διορθώσει.
Εαν δεν έχει την κοινή λογική, τότε ή θα απορριφθεί από το "σύστημα", αφού κανένας δεν θα του δίνει σημασία, ή θα πιάσει το νόημα κάποια στιγμή.
Στην προφορική συζήτηση, αν δεν σου αρέσει οτιδήποτε, ή την αλλάζεις ή την τερματίζεις.

Είναι ωραία η δυνατότητα που σου δίνει το forum να μην την ξεκινήσεις καθόλου.

Ασχολούμαι (και επαγγελματικά) με τον χώρο του Internet 13+ χρόνια και αυτό που θα με ενοχλούσε περισσότερο θα ήταν οποιαδήποτε λογοκροσία ή περιορισμός της επικοινωνίας.Θα χάσει απλά την ουσία του.

Από την άλλη και οι διαχειριστές άνθρωποι είναι (και ασχολούνται για την φάσης τους όσο αυτό είναι δυνατό, από όσο αντιλαμβάνομαι) και σε λίγο τα 80 GB, θα είναι σε εβδομαδία βάση όχι μηναία.....

Reaction score
2

Σ΄αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να σβήνεται το μήνυμα.
Δεν κοσμεί την σελίδα ένα υβριστικό ή χυδαίο μήνυμα.
Ναι Μιχαλη ειναι χυδαιο , οχι το μηνυμα αλλα αυτος που "κοσμει" το φορουμ. Μπορει βεβαια να του ξεφυγε και σε αυτην την περιπτωση ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει για να το διορθωσει .Αν οντως βρεθηκε σε "κακη" στιγμη θα προσεχει περισσοτερο δεν θα το ξανακανει και θα χει και την ευγενεια να ζητησει συγνωμη , αν ειναι διαφορετικα τα πραγματα διαγραφεται ο "χυδαιος" και ξερω και εγω και εσυ τον λογο που διαγραφηκε.

Reaction score
2

Βασιλη κατι τετοιο ειναι πιο συμβιβαστικο απο οτι το κενο με το απλο διαγραφη :cool_4:. Ειναι και ενας τροπος να εκτεθει περσσοτερο αυτος που βριζει.Συμφωνω με κατι τετοιο παντως.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αντί να σβήνεται το μήνυμα, θα μπορούσε να μαρκάρεται. Έτσι και θα εκτίθεται ο υβριστής και δεν θα θίγεται το θύμα... Πχ
Quote:
Ο ΧΧΧ είναι γνωστος ************ (το μήνυμα διεγράφη λόγω υβριστικού περιεχομένου από τον συντονιστή)
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την τοποθέτηση... Ωστόσο δεν είναι παρά μόνο μια γνώμη.

Reaction score
0
Για την ενημερωση και των υπολοιπων μελων, εχω λαβει τρια πμ.Τα δυο αφορουν ενα ατομο και το τριτο αλλο.
Και στις δυο περιπτωσεις προκειται για νεα, σχετικα, μελη με μικρο αριθμο μηνυματων.
Ξέχασα να αναφέρω ότι ελπίζω να μην αφορά εμένα....:oops:

Reaction score
0
Μάλλον δεν έχεις εντοπίσει τέτοιες συμπεριφορές,
Αν δεις τo 1 ένα από τα 4 thread που συμμετέχω, θα καταλάβεις.Εκτός αν είμαι ευαισθητούλης..

γι' αυτό ανησύχησες! :happy_9:
Έχω λίγο λερωμένη την φωλιά μου. :violent:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Κουτι παραπονων

Συμφωνώ......αν συμφωνίσουν κι άλλοι συντονιστές θα το εφαρμόσω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo