ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Απο το να το μαθετε μονοι σας προτιμω να σας το πω εγω και...ο Θεος βοηθος.
Μαλιστα το θεμα ειναι υψιστης σημασιας για αυτο και το νεο thread.
Αποψε , τελειωνοντας ακομα μια κοπιαστικη ημερα εργασιας ο Γιωργος ο Ζερβοπουλος μου λεει:"Τι λες, παμε για ενα μπιρονι και να μου...υπαγορευσεις συγχρονως αυτα που θελω?"
Δεν ειχα τιποτα καλυτερο να κανω και ετσι φυγαμε καθύποδειξην του προς την Κων/πολεως."Εκει εχει πολλα και ωραια μπαρακια , θα δεις" φωναξε πανω απο την μουσικη της Ρενας Κουμιωτη που μας ειχε μερακλωσει ηδη.
Υπ'οψην πως δεν γνωριζω την περιοχη, ετσι ακολουθησα τυφλα τις οδηγιες του.
Καποια στιγμη βλεπουμε ενα μπαρ και παρκαρουμε για να μπουμε μεσα.
Ενω πλησιαζουμε βλεπω την ονομασια του μπαρ " Blue Train και αρχιζω τις διαμαρτυριες.
"Γιωργο, κατι δεν μου παει καλα.Το Blue στην Αμερικη υποννοει...αλλα πραγματα"
"Εσυ και οι κωλο-Αμερικανοι σου" μου απαντα ολο ευγενεια ,"εδω ειναι Ελλαδα ρεεεε"
Και μπαινουμε.
Που να μην εσωνα να μπω.
Και ερχεται ο σερβιτορος να μας υποδεχτει.
"Καλως τες" μας λεει και στην αρχη πιστευω πως καποιες γνωστες του ερχονται απο πισω μας.
Κοιταω πισω.
Κανεις.
Κοιταω τον Ζερβοπουλο και αυτος κοιταει εμενα με γουρλωμενα ματια.
Κοιταμε στα τραπεζια.
Τα...αγορια που εχουν καταλαβει τα τραπεζια ειναι αγκαλιτσες και γυρνουν να μας κοιταξουν ολο...υπονοουμενα.
"Παμε να φυγουμε μαλθακα" του λεω με την αξιοπρεπεια που χαρακτηριζει τα Β.Π.
"Τωρα ειναι αργα" απαντα" θα φαμε ξυλο.Ας πιουμε ενα ποτο και την κανουμε"
Και ερχεται παλι ο σερβιτορος κουναμενος λυγαμενος και μας λεει:
"Καλε τι μπορω να σας προσφερω?"
Εν τω μεταξυ εχουμε σταματησει να κοιταμε ο ενας τον αλλον διοτι με εχει πιασει ηδη νευρικο γελιο και ο Ζερβοπουλος ειναι κατακοκκινος απο το σφιξιμο(πως του πηγαινε με το μαυρο μαλλι...) και κοντευει να γινει Τεξας το BLUE TRAIN.
"Πιες το μονορουφι παλιοβαψομαλλια και βουρ"του λεω
Το κατεβαζουμε και οι δυο μονοκοπανια καθως ολος ο αρσενικος πληθυσμος του μπαρ εχει σταματησει τις μεταξυ τους φιλοφρονησεις και κοιταζουν το σκισμενο στον...ποπο παντελονι του Ζερβοπουλου.
"Ηταν αναγκη να φορεσεις αυτο σημερα μωρη?"του λεω γεματος κατανοηση.
Ο Ζερβοπουλος εχει φτασει ηδη στο σημειο να κλαιει απο τα γελια καθως τα...αγορια μας φωτογραφιζουν με τα κινητα τους.Πω πω ρεζιλικια!
Πληρωνουμε και φευγουμε σε ρυθμο Παπαγεωργοπουλου καθως οι φτερνες μας ακουμπαν τα αυτια μας αλλα γελωντας νευρικα.
"Φανταζεσαι να μας εβλεπε κανεις απο το site?"
"Επειδη θα το μαθουν ετσι και αλλοιως θα τους τα προλαβω εγω".
Οδηγω με 1000 και καθως φτανουμε σπιτι του μου λεει:
"Θες να περασεις μεσα για ενα μπιρονι"
"$$%%^& που να σε $$%^* .Οχι μπιρονι.Ποτε πια μπιρονι!Δεν θελω να ξανακουσω για μπιρονι "

Μαλιστα το θεμα ειναι υψιστης σημασιας για αυτο και το νεο thread.
Αποψε , τελειωνοντας ακομα μια κοπιαστικη ημερα εργασιας ο Γιωργος ο Ζερβοπουλος μου λεει:"Τι λες, παμε για ενα μπιρονι και να μου...υπαγορευσεις συγχρονως αυτα που θελω?"
Δεν ειχα τιποτα καλυτερο να κανω και ετσι φυγαμε καθύποδειξην του προς την Κων/πολεως."Εκει εχει πολλα και ωραια μπαρακια , θα δεις" φωναξε πανω απο την μουσικη της Ρενας Κουμιωτη που μας ειχε μερακλωσει ηδη.
Υπ'οψην πως δεν γνωριζω την περιοχη, ετσι ακολουθησα τυφλα τις οδηγιες του.
Καποια στιγμη βλεπουμε ενα μπαρ και παρκαρουμε για να μπουμε μεσα.
Ενω πλησιαζουμε βλεπω την ονομασια του μπαρ " Blue Train και αρχιζω τις διαμαρτυριες.
"Γιωργο, κατι δεν μου παει καλα.Το Blue στην Αμερικη υποννοει...αλλα πραγματα"
"Εσυ και οι κωλο-Αμερικανοι σου" μου απαντα ολο ευγενεια ,"εδω ειναι Ελλαδα ρεεεε"
Και μπαινουμε.
Που να μην εσωνα να μπω.
Και ερχεται ο σερβιτορος να μας υποδεχτει.
"Καλως τες" μας λεει και στην αρχη πιστευω πως καποιες γνωστες του ερχονται απο πισω μας.
Κοιταω πισω.
Κανεις.
Κοιταω τον Ζερβοπουλο και αυτος κοιταει εμενα με γουρλωμενα ματια.
Κοιταμε στα τραπεζια.
Τα...αγορια που εχουν καταλαβει τα τραπεζια ειναι αγκαλιτσες και γυρνουν να μας κοιταξουν ολο...υπονοουμενα.
"Παμε να φυγουμε μαλθακα" του λεω με την αξιοπρεπεια που χαρακτηριζει τα Β.Π.
"Τωρα ειναι αργα" απαντα" θα φαμε ξυλο.Ας πιουμε ενα ποτο και την κανουμε"
Και ερχεται παλι ο σερβιτορος κουναμενος λυγαμενος και μας λεει:
"Καλε τι μπορω να σας προσφερω?"
Εν τω μεταξυ εχουμε σταματησει να κοιταμε ο ενας τον αλλον διοτι με εχει πιασει ηδη νευρικο γελιο και ο Ζερβοπουλος ειναι κατακοκκινος απο το σφιξιμο(πως του πηγαινε με το μαυρο μαλλι...) και κοντευει να γινει Τεξας το BLUE TRAIN.
"Πιες το μονορουφι παλιοβαψομαλλια και βουρ"του λεω
Το κατεβαζουμε και οι δυο μονοκοπανια καθως ολος ο αρσενικος πληθυσμος του μπαρ εχει σταματησει τις μεταξυ τους φιλοφρονησεις και κοιταζουν το σκισμενο στον...ποπο παντελονι του Ζερβοπουλου.
"Ηταν αναγκη να φορεσεις αυτο σημερα μωρη?"του λεω γεματος κατανοηση.
Ο Ζερβοπουλος εχει φτασει ηδη στο σημειο να κλαιει απο τα γελια καθως τα...αγορια μας φωτογραφιζουν με τα κινητα τους.Πω πω ρεζιλικια!
Πληρωνουμε και φευγουμε σε ρυθμο Παπαγεωργοπουλου καθως οι φτερνες μας ακουμπαν τα αυτια μας αλλα γελωντας νευρικα.
"Φανταζεσαι να μας εβλεπε κανεις απο το site?"
"Επειδη θα το μαθουν ετσι και αλλοιως θα τους τα προλαβω εγω".
Οδηγω με 1000 και καθως φτανουμε σπιτι του μου λεει:
"Θες να περασεις μεσα για ενα μπιρονι"
"$$%%^& που να σε $$%^* .Οχι μπιρονι.Ποτε πια μπιρονι!Δεν θελω να ξανακουσω για μπιρονι "