Κουτσομπολια Νο 2

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τότε σίγουρα θα άκουγε και village people... ναι Σπυρο και του αρεσαν και οι people απο τα village. Oxi Ανδρεα μου κανεις λαθος η επικυψη δεν ειναι δικο μου προσον ουτε κανω για πολιτικος αλλωστε δεν εχω τα προσοντα σου.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΨΑΡΟ !ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σοδομα και Γομορα!

Ο Νικος ο Παχης που ακουσε την ιστορια, διαμαρτυρεται γιατι δεν τον πηραμε μαζι μας και ερχεται καθε 5 λεπτα και μου ζητα την δ/νση του Blue Train.

Και αυτος φαν του...ΝΙΜΟΥ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το red όχι το blue...
Ορίστε κύριοι κατάντια ανθρώπου!!!
Βάζελος πράμα να λέει ότι το αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο...
Μέχρι που θα φτάσει ο ξεπεσμός κάποιων επιτέλους???
Στον αθλητισμό είμαι GREEN αλλά στις προτιμήσεις φύλου RED[/size]

Reaction score
49
Όταν έλεγα εγώ το "Δίχως Όρια & Θέμα" να είναι "κλειδωμένα" στα μη μέλη, εσείς με δουλεύατε........
Ορίστε τα χάλια μας..........

Το μόνο που μένει, είναι ο Καφατενχάουζεν να αγοράσει και......ροζ λεωφορείο τώρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και που σαι ακόμα.

Σε λίγο θα δείτε μέλος του AVSite τον... Ψινάκη, τη μοδίστρα του fame story...
Νομίζετε ότι τα παιδιά στο μπαράκι δεν γνωρίσανε κόσμο?

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
1.265
Kαλα βρε παιδια και BLUE και TRAIN και δεν πηρε μυρωδια ο κ.Ζερβοπουλος?

Reaction score
7
Ρε μπας και ηταν το μπαρ ιδικτησία της Αρχιεπισκοπής?Γιατί απότι ακούω εκεί μέσα παρα λίγο να γίνει της Χρυσοπηγής το κάγκελο...

V

VIDEOMIX

Guest
Aπίστευτο. :shock: Προτείνω λοιπόν, το επόμενο meeting του "AVsite" να γίνει στο "Blue Train". Θα έχουμε ιδιαίτερη εξυπηρέτηση και περιποίηση. :roll: Χώρια που άλλα 50 μέλη περιοπής θα εγγραφούν άμεσα την μέρα αυτή. :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Aπίστευτο. :shock: Προτείνω λοιπόν, το επόμενο meeting του "AVsite" να γίνει στο "Blue Train". Θα έχουμε ιδιαίτερη εξυπηρέτηση και περιποίηση. :roll: Χώρια που άλλα 50 μέλη περιοπής θα εγγραφούν άμεσα την μέρα αυτή. :wink:
την περιοπή που την είδες θα ήθελα να ξέρω...
αυτοί θα γράφουν μόνο για "βύσματα" και το πόσο καλά εφαρμόζουν...

(αγαπημένο τους θα είναι το βύσμα των ακουστικών, αν και μερικοί σκληροπυρηνικοί θα την βρίσκουν με τα XLR)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως είμαι ακόμα σοκαρισμένος :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

από τον Γιώργο Ζερβόπουλο. Τον γνωρίζω χρόνια και πάντα πίστευα ότι είχε μεγάλη αντίληψη. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Όταν λοιπόν άκουσε blue train και έχοντας δει χιλιάδες ταινίες, δεν πήγε το μυαλό του;;;; :? :? :? :? :? :? :?

Νομίζω ότι κάτι κρύβεται στην όλη ιστορία. Μάλλον τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς μας έχουν ειπωθεί!!!

Ποιός όμως θα μας διαφωτίσει;;;

Προτείνω να γίνει αιφνιαδιαστική επίσκεψη από κλιμάκιο Συντονιστών του avsite στον συγκεκριμένο χώρο αποτελούμενο από τον Νίκο Τσαρουχά και τον Σπύρο Μπλάτσιο (οι οποίοι δεν είναι Αθηναίοι οπότε ποιός θα τους ξαναδεί...) για να πάρει προσωπικές συνεντεύξεις από τους εργαζόμενους και τους θαμώνες του συγκεκριμένου μπαρ για το τι ακριβώς συνέβει εκείνη την νύχτα... :wink: :wink: :wink: :wink:

Θα πρέπει να ακολουθήσει και "εξομολόγηση" του Γιώργου Ζερβόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά κατηγορείται για εμπόριο λευκής σαρκός (του Αντρέα συγκεκριμένα...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω ότι όλες οι ενέργειες πρέπει να γίνουν άμεσα πριν ξεχαστεί το γεγονός από τους θαμώνες του μπαρ (αν και ξεχνιέται τέτοιο δίδυμο;;;;)!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είσαι καλά που θα πάω εγώ στον λάκο με τα βωλοδάχτυλα :lol:

Επαναλαμβάνω, πρέπει να αποκαταστήσουν τη φήμη τους. Πρέπει να τους υποχρεώσουμε να κάνουν κάτι να αποδείξουν ότι όλα είναι ψέματα 8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν είσαι καλά που θα πάω εγώ στον λάκο με τα βωλοδάχτυλα :lol:

Επαναλαμβάνω, πρέπει να αποκαταστήσουν τη φήμη τους. Πρέπει να τους υποχρεώσουμε να κάνουν κάτι να αποδείξουν ότι όλα είναι ψέματα 8)

Μήπως πρέπει να σου υπενθυμίσω τις υποχρεώσεις σου ως Συντονιστής;;;

Μία από αυτές είναι η εύρυθμη λειτουργία του avsite. Αυτή την στιγμή έχουμε μια υπόθεση όπου υπάρχει ενδεχόμενη συκοφάντηση μέλους μας...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΤΣΑΡΟΥΧΑ!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ο κ.Ζερβοπουλος νοιωθει ενα πονακι...απο πισω και δεν μπορει να καθησει και να απαντησει.:lol:
Θα σας δωσει την δικη του εκδοχη το βραδυ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! αλλα ειστε ελευθεροι να πιστεψετε οτι θελετε.
Εδω ο Αρβανιτακης εχει αποψη... :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο κ.Ζερβοπουλος νοιωθει ενα πονακι...απο πισω και δεν μπορει να καθησει και να απαντησει.:lol:
Θα σας δωσει την δικη του εκδοχη το βραδυ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! αλλα ειστε ελευθεροι να πιστεψετε οτι θελετε.
Εδω ο Αρβανιτακης εχει αποψη... :lol: :lol:

Eγώ τον Γιώργο τον πιστεύω...

Αλλά θα περιμένω και την εκδοχή του...

Ελπίζω να μην με απογοητεύσει!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
τι να πει δηλ. για να τον πιστέψουμε???

ότι πήγαινε για πρώτη φορά και δεν ήξερε το μαγαζί???
ή ότι τυχαία είχε σκισμενο παντελόνι???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κάποια καλή δικαιολογία θα έχει Σπύρο;;;

Άλλωστε μπορεί να μας δώσει και την δική του εκδοχή...

Υ.Γ. Ζερβόπουλε κάνω ότι μπορώ, αλλά πρέπει να με βοηθήσεις και εσύ... Έστω τηλεφωνικά δώσε μου κατευθύνσεις...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και μετα λετε οτι φταιω εγω...

Χθες ο...μπουμπουκης ηρθε να μου ανακοινωσει ολο χαρα πως το μπαρ της ακολασιας που πλεον γνωριζουμε ολοι πολυ καλα ειχε φωταψιες και γινοταν χαμος μεσα.

Εγω αυτο που ξερω ειναι πως αυτος που δεν τον τρωει ο...μωλος του δεν ματαπαει στον τοπο του εγκληματος

Αυτο που δεν ξερω ειναι μηπως ρε παιδια υπαρχει και γιορτη του Αγιου...Φουστη?Εως τωρα ηξερα για του Αγιου...Σουτσου αλλα του Αγιου...Φουστη πρωτη φορα ακουω :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος