Κουτσομπολια

Reaction score
5
Σπύρο εκτός από διμετρες ρωσίδες έχουμε και ωραία μωρά από Λευκωσία! Το βράδυ να περάσεις από την λεωφόρο μακάριου που είσαι κοντά εκεί έχει μερικά cafe που συχνάζουν ωραία λευκωσιάτικα πιπίνια! :wink:

Τι λες βρε Αντρέα αν ήθελε νταβραντισμένο μουστακαλή θα το υποψιαζόμουν από τα ΠΜ του πριν να κατέβει Κύπρο! :oops:

.Τι μου λες τώρα και με βάζεις σε σκέψεις.. :roll:

Πάρτε τώρα ένα νταβραντισμένο μουστακαλή από Κύπρο

Μια φάλαινα από Λεμεσό

Και ένα πιπίνι από Πάφο!

Reaction score
7
pipni report eipame...apo anatoliko mplok polla a3iologa kommatia...

to onoma exei na kanei me ta pc sto 3enodoxeio pou den exoun ellhnika...

to exoun hdh kanonisei oi an8rwpoi mou edw...Syriako estiatorio me xoro ths koilias kai argiledes...

gia meta exei ena "night club" apenanti apo to 3enodoxeio...
apo anatoliko mplok polla a3iologa kommatia...

το κοκκινο το επιβεβαιωνω και εγω... τρυγυρνανε στα ξενοδοχεια... οχι για τουρισμο...

Reaction score
49
Αν δεν δούμε φωτογραφίες... (από κινητό βρε αδελφέ!!!) πάει Σπυράκο!!!

Θα στο βγάλουμε το όνομα!
Και όπως λέγανε οι γιαγιάδες: "κάλιο να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα"!!! :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ακούω και για φουλάρια από τον Νίκο και............. :roll: :?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας κάνουμε μια μικρή δημοσκόπηση... 8)

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ :!:

Παρακαλώ, θέλω απόλυτη ειλικρίνεια από όλους γιατί θα σας τσεκάρω.... :lol: :lol:

Και ξεκινάω εγώ:
Χθες το βράδυ έλλιωσα στον καναπέ, και με παρέα είδα με τη σειρά τα Hellboy και τα Πορφυρά Ποτάμια Νο2. Ήταν ένα ξεκούραστο Σαββατόβραδο μιας και σήμερα πουρνό πουρνό έπρεπε να ξυπνήσω στις 06:00 .

Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θέλω ντροπές. :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Εμένα μου έκανε το τραπέζι σε κάποια ταβέρνα, η μητέρα μου λόγο της εορτής μου(Δευτέρα) και των γενεθλείων μου(σήμερα). Κάλεσε φυσικά και διάφορους συγγενείς. Εγω κάλεσα εναν κολλητό.

Reaction score
457
10:00 : καφέ στο Παγκράτι
11:30 : φαγητό σε φαστ φουντ
12:15-03:15 : ποτά στο Κολωνάκι (Big Apple rulezzz)
03:30 : κρέπα στο τρελό βιολί στο Παγκράτι..(μιααααμμμμμ)
04:00-06:00 : ποτά στο Chakra στη Μεσογείων ύψος Χολαργού (τρελά δαμάλια..) :)
06: 15 : τέζα στο κρεβάτι που φώναζε Νίκοοοοο..

10:00 : εγερτήριο μιας και μου την δίνει να χάνω το σ/κ λιώνοντας στον ύπνο...:)

πιο ειλικρινά δεν γινόταν...:)

Reaction score
49
Έχουμε και λέμε..........
Δούλευα μέχρι τις 11:40 το βράδυ.
Μετά από ένα γρήγορο μπάνιο, βγήκα μετά της συζύγου και ενός φιλικού ζευγαριού για ποτό σε δύο μαγαζιά.
Ξεκινήσαμε στις 12:30 και η διασκέδαση έλαβε τέλος στις 4:30.
Στάση σε φαγάδικο και με μερικά σάντουιτς επιστρέψαμε σπίτι (και οι 4), τσιμπήσαμε (γιατί ήμουν νηστικός όλη μέρα....) και το φιλικό ζεύγος έφυγε στις 5:30

Μετά, γύρω στις 6, έπεσα για ύπνο ξερός και ξύπνησα στις 8:30 το πρωί γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά στις 9:15 (εώς τις 19:40..... :( )

Αυτά................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Μπράβο έτσι ρε παιδιά. Ανδρεάδη μήπως είσαι άρρωστος? :lol:

Αλλά κάποιος λείπει, κάποιος λείπει... 8) :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ αψηφώντας τα χιόνια και τους παγετούς βρέθηκα σε μια γιορτή γενεθλίως το Σάββατο σε γνωστό μαγαζί των Β. Προαστίων.

Περάσαμε μια όμορφη βραδυά με την βοήθεια του Δάκη, του Μπονάτσου της Σόφης Ζανίνου και της κόρης της. Είχε και λαικό πρόγραμμα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περάσαμε μια όμορφη βραδυά με την βοήθεια του Δάκη!
ΤΟΥ ΠΟΙΟΥ????

ΤΟΥ ΔΑΚΗ ??? :lol: :lol: :lol:

Κύριοι το ακούσατε?
Ύστερα από ότι έχει υποθεί εδώ μέσα για τους εν λόγω δεινόσαυρους του ελληνικού τραγουδιού, υπάρχει ακόμη κόσμος που πάει και "διασκεδάζει" μαζί τους... :shock:

Γενικέ μου ύστερα απο αυτό, πως θες να πιστέψουμε την ηλικία που δηλώνεις? :lol: :lol:

Τους έχεις πάρει στη σειρά Πασχάλη, Δάκη, Πασχάλη, Δάκη και μετά στο καπάκι Πασχάλη πάλι?

Ανδρέεεεααααααα - δάσκαλε!! χρειαζόμαστε κατήχηση εδώ μέσα επειγόντως :!:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas