- Reaction score
- 49
Τσαρουχάς Νίκος said:Ε να μην τα πας σπίτι τα κορίτσια?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ποιον ταριφα μωρη?![]()
![]()
Χα,χα,χα,χα,χα...................
Αντρέας Κ.
Το Κ. δηλαδή σημαίνει..........."Καληνυχτάκιας"????

Τσαρουχάς Νίκος said:Ε να μην τα πας σπίτι τα κορίτσια?ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ποιον ταριφα μωρη?![]()
![]()
Ποιά άμεση απάντηση Σπύρο?Σπύρος Μπλάτσιος said:"Ο καλυνυχτάκιας των Β.Π." ???
αυτό απαιτεί άμεση απάντηση!!!
Είναι γνωστή η τακτική του να αποπροσανατολιζει την συζήτηση όταν δεν τον συμφέρει!Ο κυβερνητικος εκπροσωπος δεν θα τα καταφερνε καλυτερα απο σενα Ανδρεα στο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη .Γιατι αλλαζεις θεμα?Η αληθεια ειναι πικρη κυριες και κυριοι γιατι εμεις εδω κανουμε ρεπορταζ
Το δικό μου ρεπορτάζ πάντως λέει ότι το μέλος που εννοεί ο Ανδρέας έχει αντικαταστήσει την εικόνα του μυστικού δείπνου από το σπίτι του με τον Αλογοσκούφη, Μεϊμαράκη, Παναγιωτόπουλο κλπΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Γνωστο και κορυφαιο μελος στην ιεραρχια του AVSite μου τηλεφωνησε ολο καμαρι για να με ενημερωσει πως εκλεισε ειδικες συμφωνιες και μου ζητησε εναν καλο ραφτη μαλιστα για να ενισχυσει τις...τσεπες του οι οποιες αδυνατουν να χωρεσουν τον...πακτωλο της κονομας που κανει.
Κομπαζε μαλιστα ο...μασκαρας πως κανει τρισαγιο καθημερινα που ηρθε αυτη η κυβερνηση και πως εως και τα τρισεγγονα του θα τρωνε με χρυσα κουταλια.
Οσο θυμαμαι που ο Σκαλουμπακας τα ειχε βαλει μαζι του επειδη δεν ηταν αρκετα...δεξιος με πιανουν κατι γελια...![]()
Σκεφτόταν πολύ καιρό ποιό να πάρει......ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ said:Αντε και με πουλμαν