Κουτσομπολια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Με καθε αγορα LEVINSON -LEXICON-REVEL η MAGNEPAN δωρο ενα cd ηχου με αποκαλυψεις για τον Kafatenxaoyzen η Κ αληνυχτακια οπως πολυ σωστα γραφτηκε παραπανω.

Reaction score
49
Σπύρος Μπλάτσιος said:
"Ο καλυνυχτάκιας των Β.Π." ???

αυτό απαιτεί άμεση απάντηση!!!
Ποιά άμεση απάντηση Σπύρο?
Έχουν ήδη περάσει 36+ ώρες και ακόμα τίποτα............... :roll: :lol:

Reaction score
49
Και μετά θα λέει ότι "είχα πολύ δουλειά, είμαι άρρωστος" κ.ο.κ
Μόνο μην μας πει ότι ήταν σε "επαγγελματικό" ραντεβού γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανομα Συμφεροντα

Παρακαμπτω τους ζηλοφθονους ισχυρισμους της κλικας "Αρβανιτακης και ΣΙΑ" για να σας τροφοδοτησω με αληθινο, χορταστικο υλικο.

Γνωστο και κορυφαιο μελος στην ιεραρχια του AVSite μου τηλεφωνησε ολο καμαρι για να με ενημερωσει πως εκλεισε ειδικες συμφωνιες και μου ζητησε εναν καλο ραφτη μαλιστα για να ενισχυσει τις...τσεπες του οι οποιες αδυνατουν να χωρεσουν τον...πακτωλο της κονομας που κανει.

Κομπαζε μαλιστα ο...μασκαρας πως κανει τρισαγιο καθημερινα που ηρθε αυτη η κυβερνηση και πως εως και τα τρισεγγονα του θα τρωνε με χρυσα κουταλια.

Οσο θυμαμαι που ο Σκαλουμπακας τα ειχε βαλει μαζι του επειδη δεν ηταν αρκετα...δεξιος με πιανουν κατι γελια... :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ο κυβερνητικος εκπροσωπος δεν θα τα καταφερνε καλυτερα απο σενα Ανδρεα στο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη .Γιατι αλλαζεις θεμα?Η αληθεια ειναι πικρη κυριες και κυριοι γιατι εμεις εδω κανουμε ρεπορταζ

Reaction score
49
Έτσι,έτσι.........
Νίκο, το "στρίβειν αλά Γαλλικά" είναι η ευκολότερη λύση........... :roll: :wink:

Καφάτε.....σε μας δεν περνάνε αυτά!!!! :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο ξέρεις γιατί ο Καφάτος πήρε cherokee ε?

Γιατί το παλιό δεν τις χωρούσε όλες, τα βράδια που κάνει διανομή :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο κυβερνητικος εκπροσωπος δεν θα τα καταφερνε καλυτερα απο σενα Ανδρεα στο να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη .Γιατι αλλαζεις θεμα?Η αληθεια ειναι πικρη κυριες και κυριοι γιατι εμεις εδω κανουμε ρεπορταζ
Είναι γνωστή η τακτική του να αποπροσανατολιζει την συζήτηση όταν δεν τον συμφέρει!

Μην μασάτε! Βουρ στο ψητό μπας και μας απαντήσει!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Ανομα Συμφεροντα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Γνωστο και κορυφαιο μελος στην ιεραρχια του AVSite μου τηλεφωνησε ολο καμαρι για να με ενημερωσει πως εκλεισε ειδικες συμφωνιες και μου ζητησε εναν καλο ραφτη μαλιστα για να ενισχυσει τις...τσεπες του οι οποιες αδυνατουν να χωρεσουν τον...πακτωλο της κονομας που κανει.

Κομπαζε μαλιστα ο...μασκαρας πως κανει τρισαγιο καθημερινα που ηρθε αυτη η κυβερνηση και πως εως και τα τρισεγγονα του θα τρωνε με χρυσα κουταλια.

Οσο θυμαμαι που ο Σκαλουμπακας τα ειχε βαλει μαζι του επειδη δεν ηταν αρκετα...δεξιος με πιανουν κατι γελια... :lol:
Το δικό μου ρεπορτάζ πάντως λέει ότι το μέλος που εννοεί ο Ανδρέας έχει αντικαταστήσει την εικόνα του μυστικού δείπνου από το σπίτι του με τον Αλογοσκούφη, Μεϊμαράκη, Παναγιωτόπουλο κλπ :lol: :lol:
Κάθε πρωί δε, προσεύχεται στον ύψιστο να τους έχει καλά :lol:

Reaction score
49
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ said:
Αντε και με πουλμαν
Σκεφτόταν πολύ καιρό ποιό να πάρει......
Έκανε αίτηση και στον Αλογοσκούφη, που του πρότεινε να πάρει κάποιο μεγάλο αλλά απαραίτητα ενός χρώματος.....ΜΠΛΕ!!!
Οπότε κατέληξε σε αυτό............

Με ένα σμπάρο δυό τριγόνια.......
Είναι μεγάλο (πολλές.....καληνύχτες....)
Είναι μπλε (άρα βολεύει και για τις επόμενες....εκλογές)
Και γράφει και.....V.I.P!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βέβαια το αυτοκόλλητο FUTURA II με βάζει σε υποψίες ότι ο Καληνυχτάκιας είχε κι άλλο αντίστοιχο όχημα........... :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρακαλω, παρακαλω.Βλεπω να επικρατει μια συγχυση.
Αλλος τα παιρνει απο το κομμα.
Εγω τα δινω σε...κομματια. :lol:

Αντε να σας δωσω και ενα κουτσομπολιο που αφορα την αφεντια μου
Ειμαι ειλικρινα πολυ στεναχωρημενος.
Δεν μιλιεμαι.
Τα βραδυα δεν κλεινω ματι.

Και ξερετε γιατι?
Χθες η συζυγος μου πηγε και εβγαλε εισητηρια για πολυτελες εμιρατο του κολπου οπου και θα κανει τις ανοιξιατικες διακοπες της.

Ειχε σκοπο να παει μια εβδομαδα αλλα...με λιγη καλη προσπαθεια και πολυ ρευστο καταφερα και πολλαπλασιασα το χρονικο διαστημα της απουσιας της.

Ωιμε!Αλι και τρισαλι!Κλαψ , λυγμ!Πως θα αντεξω τετοιο πονο?

"Μπουτακια", "πιασοτσεπακια" θα μου κανετε παρεα τα μοναχικα βραδυα του αλλου μηνα?Φοβαμαι μην παθω κανενα κακο μονος μου... :lol:

Υ.Γ.Ξερω καποιους, εκει στα βορεια της χωρας , που θα σκιζουν τα ιματια τους μολις διαβασουν το παραπανω μηνυμα :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ

Μόνο αν κάνεις το εξής:
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και θα το πασάρεις στη δικιά σου. Με 2 ώρες κατήχηση νομίζω ότι θα φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas