Κουτσομπολιό

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.676
Απάντηση: Κουτσομπολιό

Ξεγύμνωσε πορνοστάρ live στην tv!

Δείτε την καυτή πορνοστάρ, Maria Lapiedra, να μένει μόνο με το… στρινγκάκι της σε εκπομπή του εξωτερικού και να μας επιδεικνύει περίτρανα το υπέροχο κορμί της!

Βέβαια την αρχή την έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος της έβγαλε το φόρεμα που φορούσε ωστόσο, στη συνέχεια δεν φάνηκε να ενοχλείτε και πολύ, αφού συνέχισε να μένει…

Προσοχή, για άνω των 18!

[video=dailymotion;xj00e2]http://www.dailymotion.com/video/xj00e2_maria-lapiedra-en-tetas-en-resistire_sexy[/video]

Πηγή

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676

Ήθελα να κάνω σεξ 19 φορές την ημέρα!

Την αιτία του χωρισμού της από τον Charlie Sheen αποκάλυψε η πορνοστάρ σύντροφος του διάσημου ηθοποιού.

Η 24χρονη πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου έχει μάθει σε αρκετό σεξ κι ενώ με τον Charlie Sheen περνούσαν καταπληκτικά, οι επιθυμίες της δεν καλύπτονταν, καθώς ο ηθοποιός προτιμούσε να κάνει σεξ 2 φορές την ημέρα.

«Είμαι ανένδοτη όσον αφορά την ερωτική μου επιθυμία. Και δεν έχω μάθει να μοιράζομαι» τόνισε, καθώς ήταν υποχρεωμένη να μοιράζεται τον αγαπημένο της με την πρώην νταντά των παιδιών του Charlie, Natalie Kenly.

Όπως δήλωσε η Bree στη βρετανική «Sun»: «Μερικές φορές το έκανε μία φορά μαζί μου και μία με εκείνη. Αν προτιμούσε εμένα και τις δύο φορές και το μάθαινε, θύμωνε πολύ».Αναφερόμενη στις επιδόσεις του ηθοποιού η νεαρή πορνοστάρ τόνισε: «Ο Charlie προσπαθούσε να αντεπεξέλθει αλλά είναι δύσκολο. Μπορώ να είμαι ικανοποιημένη με μία φορά τη μέρα αλλά θα ήμουν ευτυχισμένη να το κάνω 19 φορές!».

Πηγή

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.480

Ξεγύμνωσε πορνοστάρ live στην tv!
Της το έχουν κάνει ξανά, μόνο που δεν ήταν τόσο άνετη... Επίσης για άνω των 18!

[video=dailymotion;x9w1gf]http://www.dailymotion.com/video/x9w1gf_maria-lapiedra_fun[/video]

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.690

Φαντάζομαι πόσο ντράπηκε που την ξεγύμνωσαν δημοσίως και φάνηκαν τα μεμέ της και το πιπί της.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591

Αν κρίνω από το δεύτερο χρονικά βίντεο, φάνηκε να το ξεπερνάει γρήγορα...:116:

Reaction score
17.435

Αν κρίνω από το δεύτερο χρονικά βίντεο, φάνηκε να το ξεπερνάει γρήγορα...:116:

Μα και στο πρώτο...Δεν είδες τι Χαρουλες έκανε?

Το κορμί της είναι όντως πανέμορφο και δεν καταλαβαίνω γιατί να ντρέπεται να το δείξει και δημόσια,μπροστά στις κάμερες...:103:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676

«Βόμβα»: Με άνδρα σύντροφο ο Keanu Reeves!

Μέσω ελληνικής TV έγινε η hot αποκάλυψη για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood: όπως είπε γνωστός πλαστικός χειρούργος, ο Keanu Reeves είχε σύντροφο του ίδιου φύλου!

Την αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Reeves έκανε ο Θανάσης Αθανασίου, που έχει εργαστεί σε κλινικές του Beverly Hills. Ο πλαστικός χειρουργός ήταν καλεσμένος στο «Ellate», όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκαν φωτογραφίες επωνύμων και έγινε συζήτηση για το τι έχει «πειράξει» ο καθένας στην εμφάνισή του.

«Έχει κάνει λίφτινγκ. Όταν ήρθε να κάνει την επέμβαση, ήρθε μέσα με τον σύντροφό του και τρεις δικηγόρους και ζήτησαν να μη φύγει καμία φωτογραφία», είπε ο γιατρός όταν στο video wall εμφανίστηκε η φωτογραφία του Keanu!

Τι είπε ρε παιδιά ο δόκτορ; Ούτε το πάνελ της εκπομπής δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του...

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι παρόμοιο για την σεξουαλική ζωή του ηθοποιού... Το 2004 υπήρχαν φήμες πως ήταν ζευγάρι με τον Alan Cumming και, μάλιστα, είχαν τελέσει και γάμο!

Πηγή

Reaction score
17.435

Μπα....δεν το πιστεύω...

Κατα τ αλλα..."τρανό γαιλε!"

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676

74 χρονών! :111:

Jane Fonda: Δεν την «αγγίζει» ο χρόνος!

Όταν στα 73 σου χρόνια μπορείς να φωτογραφηθείς με διάφανο φόρεμα και να σε «χαζεύουν» εικοσάχρονα κοριτσάκια, τα οποία θα εύχονταν να έχουν το σώμα σου ή θεά είσαι ή η Jane Fonda!

H fit ηθοποιός πιο όμορφη από ποτέ μίλησε για τη βουλιμία που πέρασε στα 40 της χρόνια, αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από τη γυμναστική:

«Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένη από την εφηβεία μου μέχρι τα 50 μου. Μου πήρε πολύ χρόνο. Στα 40 μου έπασχα από βουλιμία, και όσο μεγαλώνεις, τόσο χειρότερο γίνεται. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να αναρρώσεις. Εγώ είχα μία καριέρα, κέρδιζα βραβεία, υποστήριζα φιλανθρωπίες, είχα την οικογένειά μου. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα, γιατί έχω ένα ψεύτικό γόνατο και ένα ψεύτικο γοφό» δήλωσε.

Παρά την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, την οποία επέδειξε σε όλο της το μεγαλείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών, η ίδια παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια πάλευε με την εικόνα της, κυρίως λόγω της σχέσης με τον πατέρα της.

«Μεγάλωσα τη δεκαετία του '50. Ο πατέρας μου με έμαθε πως η εικόνα μου ήταν το μόνο που είχε σημασία. Ήταν καλός άνθρωπος και εγώ ήμουν τρελή για εκείνον, αλλά εκείνος μου μεταβίβαζε μηνύματα που δεν θα έπρεπε να δίνει ένας πατέρας στην κόρη του: "Αν δεν δείχνεις τέλεια, δεν πρόκειται να αγαπηθείς"».

Ποια είναι τα καλύτερα σημεία της; «Είμαι ματαιόδοξη. Προσέχω πολύ τι θα φορέσω, ώστε να αναδείξω τα καλύτερα σημεία μου, που είναι το στήθος και ο πισινός μου. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μου μού λένε: "Γλυκιά μου, προσπαθείς πολύ σκληρά'"».

Η Jane Fonda προωθεί το νέο της βιβλίο αυτοβοήθειας με τίτλο "Prime Time". Στη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ, ενώ στην προσωπική της ζωή έχει παντρευτεί τρεις φορές.

«Το πρόβλημά μου έχει πάντα να κάνει με τους άντρες. Να τον ευχαριστήσω και να προσπαθώ να γίνω έτσι όπως θέλει ο άντρας που έχω στο πλευρό μου...Αυτό δεν το έχω πια στον ίδιο βαθμό».

Πηγή

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676

Όλες θέλουν...σαν της Πίππας! :144:

Σε απόγνωση έχει έρθει ένας πλαστικός χειρουργός στην Φλόριντα, αφού όλες οι πελάτισσές του πηγαίνουν και του ζητάνε ανόρθωση γλουτών σαν της Πίππα Μιντλετον!

Ο δρ Κονσταντίνο Μεντιέτα, έχει το ιατρείο του στο Μαϊάμι και λέει οτι το περιφημο φόρεμα που φορούσε η Πίππα στο γάμο της αδερφής της και "αγκάλιαζε" όμορφα τους γλουτούς της του έχει κάνει πολύ κακό.

"Τις έχει πιάσει κάτι σαν τρέλα", λέει ο γιατρός, "όλοι θέλουν το λιφτινγκ Πίππα."

Όπως λέει την σκόνη της Πίππα έχουν φάει διάσημα οπίσθια όπως της Τζένιφερ Λόπεζ, της Μπιγιονσέ, της Σερένα Γουίλιαμς και της Κιμ Καρντάσιαν.

Πηγή

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.676

Πω...πω, ένας ποπός!!! :144:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892