Κουφή ερώτηση ?

Reaction score
7
Εχω μια απορία. Ισως να σας φανεί κουφή η ερώτηση αλλά γιατί δεν υπάρχουν flat τηλεοράσεις 4:3 μεγαλύτερες των 20'' ?? Θα μου πείτε γιατι ? : Γιατί υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που βλέπει μόνο τηλεόραση οπότε θα ήθελε μεγάλη εικόνα από flat οθόνη αλλά όχι μακρουλιασμένη..

Reaction score
1
Διότι είναι κορεσμένη αγορά απο τις ήδη υπάρχουσες CRT σε πολλά μεγέθη 14-32 ίντσες

Reaction score
7
Δεν με καλύπτει. CRT 32'' 4:3 υπάρχουν πολλές ? Εγώ δεν ξέρω καμμιά να κυκλοφοράει (επειδή μπορεί να έχω μείνει πίσω αν είναι δώσε μου κανένα link). Οι μεγαλύτερες που κυκλοφόρησαν ευρέως ήταν 29''. Κάποιες λίγες 33'' που υπήρχαν νομίζω σταμάτησαν να κυκλοφοράνε. Ασε που ήταν γαιδούρια και πολύ βαριές. Πιστεύων ότι πολύς κόσμος θα ήθελε 32''-40'' σε 4:3 και flat για μεγάλη εικόνα τηλεόρασης. Δεν νομίζω να μην είχαν ζήτηση.. Ετσι κι αλλιώς η αντικατάσταση με flat γίνεται περισσότερο για λόγους οικονομίας χώρου.. (??) Ισως να μην βγαίνει ωραία αισθητικά επειδή είναι τετράγωνη. Ενώ οι wide επειδή μοιάζουν με κάδρο οι νοικοκυρές τις "δέχονται" ευκολότερα (!!??)

Reaction score
62
Γιατί πιό πολύ αναφέρονται στην παγκόσμια αγορά που ΗΔΗ οι τηλεοπτικές προβολές είναι σε 16:9 και μερικές δε σε HD και μόνο στην Ελλαδα και στην Αιθιοπία έχει μείνει το φορμά σε 4:3...

Reaction score
7
Γιατί πιό πολύ αναφέρονται στην παγκόσμια αγορά που ΗΔΗ οι τηλεοπτικές προβολές είναι σε 16:9 και μερικές δε σε HD και μόνο στην Ελλαδα και στην Αιθιοπία έχει μείνει το φορμά σε 4:3...
Αυτό δεν το είχα υπ΄όψη μου και είναι σοβαρός λόγος.
Εντύπωση μου κάνει πάντως που μόνο το sky προβάλλει wide στην Ελλάδα ενώ παγκοσμίως προβάλλουν όλοι wide όπως λες. Πάλι τόσο πίσω είμαστε ??

Reaction score
752
Καλα εσυ απο πότε ενδιαφερεσαι για τηλεόραση ?

Γεια σου Μπαμπη:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut