Κουφώματα αλουμινίου

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.311
ευχαριστώ πολύ ΜΙχάλη για τον κόπο σου !!!
κάτι σε Αθήνα έχουμε?
Στην ιστοσελίδα η Siegenia έχει μόνο Θεσ/νίκης.
Μπορείς να πάρεις όμως ένα τηλ. και να τους ρωτήσεις ποιόν συνεργάτη έχουν εκεί.

Reaction score
393
Αν και στο χωρο του αλουμινιου,απ την πλευρα του εμπορου(με διελασηςτην alousystem,ultra,metaloumin,europa)και κατασκευαστης ρολλων,θα σου πω τη γνωμη μου σαν ιδιωτης...
Το πιο σημαντικο απ ολα ειναι η επιλογη του κατασκευαστη των κουφωματων.Να ειναι αριστος επαγγελματιας.Υπαρχουν απειρα λαμογια και σκιτζιδες σ αυτο το επαγγελμα και κει ειναι που θελει τη μεγιστη προσοχη.Την καλυτερη σειρα να εχουν στα χερια τους μπορουν να τη καταστρεψουν.Σημερα λιγο πολυ ολες η διελασης εχουν αριστες σειρες.Εχε στο νου σου οτι η europa αν και με αριστο προιον ειναι υπερτιμολογιμενη,απορροια των πολυετων διαφημησεων που την εχουν κανει το πιο αναγνωρισιμο brand στον χωρο.Απο κει και μετα εγω σπιτι μου θα εβαζα pvc,τα οποια προβληματα του παρελθοντος ειναι απολυτα λυμενα,και το υλικο αυτο καθ αυτο ειναι ο ορισμος της μονωσης.(με μονη ισως επιφυλαξη στα συρωμενα με πολυ μεγαλο ανοιγμα,απ οτι μου χουν πει κατασκευαστες,αλλα δεν γνωριζω λεπτομερειες).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.529
Απο κει και μετα εγω σπιτι μου θα εβαζα pvc,τα οποια προβληματα του παρελθοντος ειναι απολυτα λυμενα,και το υλικο αυτο καθ αυτο ειναι ο ορισμος της μονωσης.
:drinks:

Reaction score
1.203
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

@costas EAR
Κώστα δεν έχω ρολά-παντζούρια, είναι όλα συρόμενα, χωνευτά και μη.

@diplomenos
Όχι το σπίτι δεν είναι κοντά η πάνω σε παραλία.
Θερμομόνωση - ηχομόνωση μου πρότειναν πριν 6 χρόνια που έκανα ανακαίνιση το σπίτι, αλλά δεν... όχι λόγω κόστους αλλά λόγο χρόνου.
.
.
.
Το σπίτι γενικά έχει καλή μόνωση.
Το κυριότερο πρόβλημα είναι τα δύο πίσω υπνοδωμάτια, τα βορεινα, όπου στο ένα από αυτά, το μεγάλο, η μία πλευρά είναι δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες.
.
.
Οσο αφορά την εξαερωση, δεν έχω πρόβλημα γιατί χειμώνα - καλοκαίρι τα παράθυρα ανοίγουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Reaction score
0
Μιας και φτιάχνεις το σπίτι σου θα πρέπει να βάλεις τα πιο καλά #διαφήμιση# αλουμινίου ώστε να σου προσφέρουν και ηχομόνωση αλλά και θερμομόνωση. Μια εταιρεία που εγώ γνωρίζω είναι η #διαφήμιση#

Reaction score
29
Για τα τύπου Volkswagen έχετε ακούσει για ευπάθεια;
Για επάλληλα που είναι επικαθήμενα / ανασυρόμενα τι άποψη έχετε;

TGD

Reaction score
9.922
Τύπου Volkswagen είχα βάλει από την Doral στο παλιό σπίτι πριν 20 χρόνια. Φέτος χάλασε ο μηχανισμός, δεν ξέρω ακριβώς τι, ο νοικιάρης είπε ότι κόστισε 120 ευρώ η επισκευή.
Επάλληλο επικαθήμενο έχω στο καινούργιο, έχει κλείσει 10 χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα -και σε μεγάλο άνοιγμα 10 μέτρα και κάτι. Τυπικά το έβαλε η EPAL αλλά σίγουρα δεν είναι δικό της προφίλ γιατί δεν έχει στον κατάλογο τέτοιο μηχανισμό.
Το πρώτο σφραγίζει καλύτερα. Το καταλαβαίνεις τις μέρες με το πολύ κρύο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.334
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian