Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Ενοχές δεν έχω για τίποτα και για κανέναν.Νιώθεις ενοχές για κάτι;
Εγώ όχι.
Απο την άλλη βέβαια ειναι μακρύς ο κατάλογος αυτοκινητων που δεν θα αγόραζα ή δεν θα κυκλοφορουσα ακόμη και αν μου τα πρόσφεραν με πρώτα στη λίστα κάτι τζιποειδη(Αμερικάνικα-Γερμανικά) που είχαν γίνει μεγάλο σουξέ στη Κηφισιας στο πρόσφατο παρελθόν και τα οποία στις μέρες μας καταλαμβάνουν πολλές θέσεις παρκαρίσματος σε διάφορες γειτονιές λόγω έλλειψης πινακίδων...
Συγκρινεις εντελως διαφορετικα μεγεθη,ειναι σαν να λεω εγω οτι η SLK ειναι κακο αντιγραφο της SLR ή της νεωτερης SLS.Κουκλά είναι η 8C.
Αυτή είναι η μικρή αδελφή που προσπαθεί με πλαστικές εγχειρίσεις να μοίασει στη μεγάλη αλλά το παρακάνει με το νυστέρι..

Τα ακρόμπαρα δε μετράνε στις σκουριές ρε Γιώργο. Όλοι οι κατασκευαστές μπορεί να τύχει να αγοράσουν κακά εξαρτήματα, αρκεί να το αναγνωρίζουν και να μην κάνουν τους βλάκες.

Τα ακρόμπαρα δε μετράνε στις σκουριές ρε Γιώργο. Όλοι οι κατασκευαστές μπορεί να τύχει να αγοράσουν κακά εξαρτήματα, αρκεί να το αναγνωρίζουν και να μην κάνουν τους βλάκες.
Δλδ σε ένα αμάξι που κοστίζει 6ψήφιο νούμερο θα διορθώσουν κάτι που είναι ευθήνη τους αν ....If it’s determined that an individual car is at risk, then all repair costs will be covered.

;;;Με τόσα χρήματα υπάρχει εδώ και χρόνια το απόλυτο διθέσιο με σούπερ μοτέρ, αν και λίγο βασικό στα υπόλοιπα.![]()

Έλα τώρα,βαριέμαι..Το άλλο να το βρεις μόνος σου!![]()
Περίπου.Αυτή η Elise παραμοιάζει του MX5. Έχουν κάποια σχεδιαστική σχέση;
).
Μερικές φορές οι εταιρίες ξεχνάνε να μεταφέρουν το κουτί με τις ασφάλειες από την άλλη μεριά. Δες εδώ ντουλαπάκι στο 208. Ούτε το manual δεν χωράει.Κάτι τρελλό που μού'ρθε ξαφνικά..
Αν οι εταιρείες σταματούσαν να παράγουν δεξιοτίμονα τι θα έκαναν οι Εγγλέζοι...θα γύριζαν τα καθίσματα ανάποδα ;![]()