Κυκλοφορει η "Τροια"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Κυκλοφορει η "Τροια" στις 17/9 !!! τρεις περιπου μηνες πριν απο την κυκλοφορια της στην Αμερικη.

Μιλαμε για σετ 2 dvd με πολλα εξτρα αλλα διχως Ελληνικους υποτιτλους

Τιμη:19.99€

Τις παραγγελιες σας στο www.amazon.de

Reaction score
7
Μπα...
Προτιμω να ξαναδιαβασω τις ραψωδιες της Ιλιαδας και μαλιστα αμεταφραστες, που ειναι και original story και οχι manipulated story.
Καλες οι περιπετειες αλλα οχι και ετσι...
Γνωμη μου παντα,ε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
....

Εντάξει μπορεί να είναι μάπα, να είναι ιστορικά ανακριβές κλπ κλπ αλλά στο ράφι πρέπει να υπάρχει.

thnx for the tip

Reaction score
0
Επειδή έχω παρακολουθήσει το θέμα της συγκεκριμένης ταινίας απλά ενημερώνω ότι στους τίτλους παρουσιάζεται ώς based...στην ιστορία της περιόδου με αποτέλεσμα να αφήνει τον σεναριογράφο να κινήσει τα νήματα όπως θέλει.
Κανένας και πουθενά δεν δήλωσε ότι η ταινία ακολουθεί κατα γράμμα την ιστορία. Εξ'άλλου οι εκδοχές είναι πολλές ....για να γίνουν μία μόνο ταινία.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Δημήτρη καλά τα λες και ενδεχομένως εμείς οι Έλληνες να είμαστε και λίγο παραπάνω ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα, αλλά σημασία έχει αυτό που μένει στον θεατή και μάλιστα τον μη γνώστη, όπως είναι η πλειοψηφία του πλανήτη. Και τα έμμεσα μηνύματα κάθε άλλο από τα πρέποντα είναι. Όταν βασίζεσαι σε γεγονότα δεν έχεις παρά να τα σεβαστείς, όχι τόσο στην πιστή μεταφορά τους, όσο στο να ακολουθήσεις το πνεύμα του ιστορικού.
Πέρα από αυτά νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου πως η ταινία δεν είναι κάτι το αξιόλογο από όλες τις πλευρές.
Σαφώς όμως δεν έχουμε κάθε μέρα μεγάλες παραγωγές να ασχολούνται... έστω με μια δική τους version της ιστορίας μας και συνεπώς κατά τη γνώμη μου τέτοια θέματα πρέπει να έχουν θέση στη συλλογή μας.

Reaction score
0
Νίκο με βρίσκεις σύμφωνο σχετικά με το ιστορικό μέρος όμως η ταινία είναι τουλάχιστον η πρώτη αξιόλογη αναφορά στον Τρωικό πόλεμο και ο σκοπός που εξυπηρετεί είναι μόνο εμπορικός και το πέτυχε πλήρως. Τα ιστορικά γεγονότα που εξυπηρετούσαν το σενάριο χρησιμοποιήθηκαν και άλλα όχι.
Τώρα για το άν είναι αξιόλογη ή όχι ταινία είναι καθαρά θέμα προσωπικό (προσωπικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι μέτριο). Τέλος αυτό που μετράει είναι αν πέράσαμε ευχάριστα δυόμιση ώρες στη μεγάλη οθόνη .... διότι δεν πιστεύω να παρακολούθησε κανείς την ταινία για να αποκομίσει κάτι ιδιαίτερο ή να προβληματιστεί. Αυτό που θα έπρεπε να αναμένουμε είναι μια ελληνική παραγωγή...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Σσωτά... μια ελληνική παραγωγή που θα είναι τυχερά αν τη δούνε τα τρις..έγγονά μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Περα απο ολα αυτα, δεν νομιζετε πως ειναι σημαντικο το οτι κυκλοφορει τοσο νωρις στην Ευρωπη?
Μολις πληροφορηθηκα πως η προγραμματισμενη κυκλοφορια για την Αμερικη που ηταν στις αρχες Δεκεμβριου , πηρε παραταση για τελος Ιανουαριου.
Αρα?

Reaction score
0
Ανδρέα μόνο καλό φαίνεται να είναι...ίσως τελικά η φωνή μας να ακούγεται και από κάποιους ! Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό ! Να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες? Ίσως μελλοντικά η φωνή όλων μας στο forum να μετράει και να φέρνει καλά αποτελέσματα !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Είναι σίγουρα καλό αλλά και "περίεργο" το γεγονός ότι κυκλοφορεί πρώτα στην Ευρώπη.
Βέβαια μέχρι να το πάρει κάποιος στα χέρια του το μόνο που έχουμε είναι μια ανακοίνωση. Εγώ θα βάλω την παραγγελία να δούμε πότε θα έρθει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508