Κυργιακοοοοο...

Reaction score
786
Ο Βοουτερ ή Βουτερ ή οπως αλλιως λεγεται, εχει αυρα μπαλαδορου. Αν δεν ειναι αλητακος (οπως λεγεται) θα μας φτιαξει καλο παιχνιδι.

Για τον Ντιεγκο τι να πω, ειμαι σιγουρος οτι συντομα ο ετερος ημουν-θεος-της-μπαλας-τωρα-ειμαι-ζητουλας (Πελε) θα επισκεφτει το Κοκκαλισκακη (αφου εκτιθει η ποινη χα χα χα) και θα γινει και αυτος μελος του Θρυλου αρκει να παρει 100.000 ευρω ωστε να μαθει ποια ειναι αυτη η ομαδα που η φανελα της μοιαζει με της Ατλετικο Μαδριτης

Reaction score
427
Απορία
Τα 60€ τα πλήρωσε για να γίνει μέλος;
Κρίμα, πολύ κρίμα ένας τέτοιος παίχτης αντί να προκαλεί δέος, να προκαλεί γέλιο.
Μου θύμισε τους τσιγγάνους με τις αρκούδες που τις γυροφέρνανε στις γειτονιές και πετούσε ο κόσμος λεφτά από τα μπαλκόνια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Η εμφανιση του Ντιεγκο δεν εχει να κανει με την αξια του σαν παιχτη,δηλ. αν ερθει ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ σε δεκα χρονια θα λεμε κυττα πως ειναι΄?

Reaction score
427
Αν θυμόσαστε όμως τα ίδια λέγαμε και για τον Πελέ και τώρα ο κόσμος τον βρίζει που έχει γίνει μασκώτ της FIFA και έχει άποψη για όλους.

Reaction score
666
Αν θυμόσαστε όμως τα ίδια λέγαμε και για τον Πελέ και τώρα ο κόσμος τον βρίζει που έχει γίνει μασκώτ της FIFA και έχει άποψη για όλους.
Ο κόσμος πάντα κάτι θα βρει να πει είτε καλό κάνεις είτε κακό. Από ζήλεια και φθόνο κινούμενος τις περισσότερες φορές.

Reaction score
666
Η προσωπική ζωή του καθενός λίγο μ' ενδιαφέρει. ΄Αλλωστε όταν είσαι ψηλά όλοι θέλουν να σε κατεβάσουν από εκεί.
Πολλοί καλλιτέχνες είναι ομοφυλόφιλοι και πρεζάκηδες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να θαυμάζουμε το έργο τους.
Οι Ιταλοί έμπλεξαν τον "pibe de oro" γιατί το 1990 τους "έκλεισε το σπίτι" και του στέρησαν το δεύτερο συνεχόμενο μουντιάλ.
Είδατε το ύφος του Kohl το 1986? (1η φωτο)
Δεν θα ήθελε να την πάθει για δεύτερη φορά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv