Κυριακάτικο Βήμα - Matrix Reloaded

Reaction score
0
Για όποιον δεν το έχει ήδη στη συλλογή του, το Βήμα τη Κυριακή δίνει το Matrix Reloaded.

Για όποιον δεν του αρέσει, έχει και δεύτερο DVD με την Χαϊντι :D

Reaction score
6
Τελικά ενω το πρωτο dvd της σειρας ειχε απιστευτες πωλήσεις ( το πρωτο dvd που ξεπέρασε το ενα εκατομμύριο κομμάτια) τα αλλα δυο έφτασαν στο σημειο να δίνονται χύμα σε καροτσάκια του Praktiker για 9 ευρω και τωρα μαζι με εφημερίδα.
Αντε και σε γαριδάκια.

Reaction score
0
...Τελικά ενω  το πρωτο dvd της σειρας ειχε απιστευτες πωλήσεις ( το πρωτο dvd που ξεπέρασε το ενα εκατομμύριο κομμάτια)....
Είχε σωστό timing εξόδου στην αγορά αφού για πολλούς ήταν το πρωτο DVD που αγόρασαν μαζί με το πρώτο τους player.

Ποιό θα είναι άραγε το αντίστοιχο Hi-Def δισκάκι του χρόνου που θα αγοράζουμε μαζί με το HD-player / HD-drive μας?

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά ενω  το πρωτο dvd της σειρας ειχε απιστευτες πωλήσεις ( το πρωτο dvd που ξεπέρασε το ενα εκατομμύριο κομμάτια) τα αλλα δυο έφτασαν στο σημειο να δίνονται χύμα σε καροτσάκια του Praktiker για 9 ευρω και τωρα μαζι με εφημερίδα.
Αντε και σε γαριδάκια.
Το πρώτο επεισόδιο το έχω δει 5 φορές, το δεύτερο και τρίτο, ΚΑΜΜΊΑ.!!!

Reaction score
0
Σήμερα το βράδυ που καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση έπεσα σε 6 (ναι έξι!!!) διαδοχικές διαφημίσεις εφημερίδων και όλες είχαν σαν κεντρικό θέμα το συνοδευτικό dvd!!!
Πλέον δεν αγοράζουμε εφημερίδα αλλά DVD :? :? :?

Δεν το πίστευα στα μάτια μου...

Reaction score
0
Το είχα δει στο Village Center και δεν το πίστευα πόσο μεγάλη φόλα ήταν!
Σε κάποια φάση είχα βαρεθεί αφόρητα με τον ατελείωτο 'πόλεμο των μηχανών' βγήκα για να πάω στην τουαλέτα, χάζεψα τα CD στο Virgin και γύρισα αρκετή ώρα μετά αλλά ο πόλεμος δεν είχε ακόμα τελειώσει. Το πιο θλιβερό είναι ότι στην παρέα άρεσε και δεν το κουνούσαν. Αγοράστε ΘΕΜΑ με το Training Day, Ε.Τ. με το 'Mona Lisa' ή έστω Ελευθεροτυπία με Jennifer Lopez για λίγη αβάσταχτη ελαφρότητα αλλά όχι Matrix Reloaded

Reaction score
0
Πήρα απο το Βήμα το DVD Μatrix Reloaded, ....

Αλλά δεν έπαιξε σε καμμία συσκευή dvd που διαθέτω (2 pioneer dvd-r sto pc mou, 1 pioneer 575A, 1 Panasonic S35, 1 Yamaha S120 receiver και μερικα dvd άλλα σε pc).

To Δισκάκι είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς γρατζουνιες ή αλλα ....).
Τι να φταίει ;;;;;

Πάντως μέσα εχει τα δυο γνωστά folder (audio ts kai video ts με περίπου 5.92 GB) ....

Reaction score
6
Δεν μπορω να πιστεψω πως ολα αυτα τα player ξαφνικα τρελλαθηκαν.
Μαλλον κατι τρεχει με το δισκακι.
Αν το βαλεις στο pc σου ανοιξεις το video_ts folder και κανεις διπλο κλικ σε καποιο vob file, τοτε παιζει;
Δεν μπορω να καταλαβω τι βαλανε σε αυτο το dvd.
Αερα;

Reaction score
802
Σιγουρα κατι παιζει με το δισκακι .Και εγω εχω προβληματα.
Για να παιξει παταω συνεχως next/menu button για να ξεκινησει να παιζει.

Reaction score
0
Ειναι καθαρα θεμα κοπιας και ποιοτητας του υλικου των DVDs.Πως νομιζετε οτι θα βγει το κερδος της καθε εφημεριδας που κοστιζει 3 ευρω.
Σημειωση οτι το δισκακι ειναι διπλης επιστρωσης περιπου 6GB

Reaction score
7
Πήρα απο το Βήμα το DVD Μatrix Reloaded, ....

Αλλά δεν έπαιξε σε καμμία συσκευή dvd που διαθέτω (2 pioneer dvd-r sto pc mou, 1 pioneer 575A, 1 Panasonic S35, 1 Yamaha S120 receiver και μερικα dvd άλλα σε pc).

To Δισκάκι είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς γρατζουνιες ή αλλα ....).
Τι να φταίει ;;;;;

Πάντως μέσα εχει τα δυο γνωστά folder (audio ts kai video ts με περίπου 5.92 GB) ....
Εγω το εβαλα να παιξει (συνοδευτικα) στο Pc σε DVD drive εγγραφης και στην αλλαγη layer κολλησε ανεπανορθωτα....
Στο DVD drive το απλο επαιξε (σε εκεινο το σημειο του layer) ΟΚ οπως και στο DVDp, χωρις κολλημα στο Layer....

Τι περιμενεις αλλωστε απο ελληνικες παραγωγες...
Κατι τρεχει με τα δισκακια σιγουρα.... (ευτυχως εχω την αμερικανικη εκδοση)

Εμενα μου αρεσε ολη η τριλογια. Αν ημουν εγω ο σκηνοθετης ισως να το τελειωνα αλλιως, αλλα δεν ημουν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis