petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 127
Πωλείται το εικονιζόμενο high-end ξύλινο κωπηλατικό νερού.
emuscle.gr
Αγορασμένο από emuscle.gr στις 12/10/2022 εντός εγγύησης από την ημερομηνία αγοράς:
Κατάλληλη και για ψηλά άτομα, εγώ 1.85 δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ιδανική για άτομο μέχρι 150kg.
Στέκεται και όρθιο και πιάνει χώρο όσο 1 απλή καρέκλα!
Δίνεται στα 1000 ευρώ.
Παραλαβή από την οικία μου στο Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. Δεκτός κάθε έλεγχος.
Αν θέλετε να την παραλάβετε με το αυτοκίνητό σας ρίχνοντας τα καθίσματα πείτε μου να σας πω πραγματικές διαστάσεις.
Έχω αρκετές αξιολογήσεις σε αγορές και πωλήσεις σε παρά δίπλα site αγγελιών.
Συνεννόηση εδώ, στείλε μήνυμα.
Κωπηλατική Νερού WaterRower Ash S4 | Κωπηλατικά στο emuscle.gr
Κωπηλατική Νερού WaterRower Ash S4 Μία μηχανή για κάθε ασκούμενο η Natural Ash έχει κατασκευαστεί με τις απαιτητικές προδιαγραφές που συσχετίζονται με το όνομα της WaterRower Κάθε μηχανή παραμένει ακηλίδωτη κι είναι χρωματισμένη με βερνίκι βελανιδιάς και τελειώματα με δανέλαιο ώστε να

Αγορασμένο από emuscle.gr στις 12/10/2022 εντός εγγύησης από την ημερομηνία αγοράς:
Έχει χρησιμοποιηθεί 4 - 5 φορές επί 5 λεπτά η κάθε "συνεδρία" (αν δεν είσαι γυμνασμένος ντουρασελ δεν αντέχεις παραπάνω, εγώ ίδρωνα αμέσως και δεν άντεχα παραπάνω / πολύ καλή και ενδιαφέρουσα γυμναστική με το νερό να ακούγεται).Εγγύηση
Πλαίσιο: 5 έτη
Μέρη: 2 έτη
Κατάλληλη και για ψηλά άτομα, εγώ 1.85 δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ιδανική για άτομο μέχρι 150kg.
Στέκεται και όρθιο και πιάνει χώρο όσο 1 απλή καρέκλα!
Δίνεται στα 1000 ευρώ.
Παραλαβή από την οικία μου στο Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. Δεκτός κάθε έλεγχος.
Αν θέλετε να την παραλάβετε με το αυτοκίνητό σας ρίχνοντας τα καθίσματα πείτε μου να σας πω πραγματικές διαστάσεις.
Έχω αρκετές αξιολογήσεις σε αγορές και πωλήσεις σε παρά δίπλα site αγγελιών.
Συνεννόηση εδώ, στείλε μήνυμα.