- Reaction score
- 5
θαυμάστε τον συν-συντονιστή σας!!!
wall_1wall_1
wall_1wall_1
Attachments
-
29,4 KB Προβολές: 225
Βγαινει βγαινει αλλα ειναι ακριβο!!!:happy_8: δεν φτανουν τα λεπτα για ..........Ημίθεε, ζητώ την κατανόησή σου...
Το μεγαλύτερο με το 12'' μεγάφωνο δεν το θέλει γιατί "δεν βγαίνει σε ασημί"! :mrgreen:
Βγαινει βγαινει αλλα ειναι ακριβο!!!:happy_8: δεν φτανουν τα λεπτα για ..........
.........................
..........................
ριχταρια!:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Επρεπε να γράψεις " presidente del aca " για να σε λυπηθούν και να στο περάσουν αφορολόγητο.
Tι Cardas και μλκιες?! Μόνο Belden!
(Τώρα είναι πρωϊ.. :mrgreen![]()
Δε μου λες; Τα πήρες φτηνά επειδή είναι άστρωτα, ή πήρες ολόκληρη κουλούρα; Η κουλούρα είναι τυλιγμένη δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα; Πόσα N είναι το διηλεκτρικό; Ο εκτελωνιστής έχει καμιά γραμματέα της προκοπής, είναι είναι φασόλι;Ημίθεε, ζητώ την κατανόησή σου...
Αναφερόμουν στα χρήματα που θα μου ζητήσουν στο τελωνείο για τα Goertz!
....Αλλά βλέπεις ο κ. Λάμπρος με έχει στη μπούκα διότι του είπα την αλήθεια, ότι δηλαδή το subwoofer που θέλει να πάρει είναι για γυναίκες... Το μεγαλύτερο με το 12'' μεγάφωνο δεν το θέλει γιατί "δεν βγαίνει σε ασημί"! :mrgreen:
Πήρα τα άστρωτα οπότε βγήκαν λίγο πάνω από 100 ευρώ με τα zobel τους (ζεύγος 1,8μ).Δε μου λες; Τα πήρες φτηνά επειδή είναι άστρωτα, ή πήρες ολόκληρη κουλούρα; Η κουλούρα είναι τυλιγμένη δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα; Πόσα N είναι το διηλεκτρικό; Ο εκτελωνιστής έχει καμιά γραμματέα της προκοπής, είναι είναι φασόλι;