- Reaction score
- 3.553
To θέμα ξεφτυλίστηκε από μόνο του και θα ξεφτυλιστεί ακόμα περισσότερο .Κώστας Κόγιας said:Το ξεφτυλίσατε το θέμα.
To θέμα ξεφτυλίστηκε από μόνο του και θα ξεφτυλιστεί ακόμα περισσότερο .Κώστας Κόγιας said:Το ξεφτυλίσατε το θέμα.
Μιχάλη οι καιροί είναι δύσκολοι.mixalis kanakakis said:με συγχωρεις αλλα αυτος που το ξεφτυλιζει το θεμα αν οχι ολη τη κατηγορια ειναι αυτος που καταγγελει κατι και μετα χανετε....\
ηταν σοβαρο δηλαδη πριν..???
ακου λεει θελει ενας reviewer να πουλησει ενα μεταχειρισμενο μηχ και το εβγαλε αριστο....ρε πατε καλα????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Μην είσαι τόσο σίγουρος...BOB said:Σας ελειψα? Ελειπα μακρυα στα ξενα. Τον βρηκατε? Μαλλον οχι. Ειναι νεο γκανιαν.
Στην θέση σου δεν θα άφηνα να αιωρείται κάτι αόριστα. Δεν είναι θέμα "δωσίματος". Είπαμε και προηγουμένως. Είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.BOB said:Αποφασισα να μην τον δωσω τελικα. Επηρεαστηκα απο το μελος που τον συμπαθει αυτον αλλα και ολους τους. Αν ομως το ξανακανει θα τον πινεζωσω κανονικα. Ετσι και αλλιως οτι τεστ εχει κανει σε δικα του μηχανηματα τα εχει κανει ολα.......................
Αυτό τώρα το ξεκάρφωτο με τον Ήχο πως σου ήρθε?BOB said:Μηπως η εξελιξη του χαιεντα ειναι το ριβιουινγκ???? Χαιενταδες ετοιμαστειτε. Ο ηχος σε λιγο καιρο μετα απο την προσφατη εξαγορα του, θα ψαχνει για ριβιουερς...
Αυτό με την ειδική εκπτωσούλα δεν το 'πιασα. Μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά?BOB said:Ολο και καποια εκπτωσουλα θα εχει. Εδω εχουν "ειδικη" εκπτωση πολλοι που γραφουν εδω μεσα. Οι ριβιουερς δεν θα εχουν? Η νομιζετε οτι δεν παιζουν ειδικες εκπτωσεις εκει που πρεπει......................
Αυτό μου θυμίζει διαφήμιση του πάλαι ποτέ avforum τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζεις ότι μετά από όλα αυτά, υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά ρε βοβ? Ωραίο χόμπυ να πετάς αόριστες - ανώνυμες... να μην πω τι, αλλά ο χώρος δεν προσφέρεται και από εδώ και στο εξής θα είμαστε όσο αυστηροί πρέπει μαζί σου.BOB said:Εδω εχουν "ειδικη" εκπτωση πολλοι που γραφουν εδω μεσα.
Νίκος Τσαρουχάς said:g.kar είναι δικαίωμά σου φίλε αλλά εγώ βλέπω αλλαγή στην στάση σου. Αν διαβάσει κάποιος μερικά μηνύματα πίσω θα δει ότι όταν αρνήθηκε να μιλήσει άλλα έλεγες... Μπορεί και να κάνω λάθος. Τον γνωρίζει κάποιος προσωπικά τον μεσιέ βοβ?
Εγώ πάλι τον πήρα στην πλάκα από την αρχή. Τούτο διότι δεν είναι δυνατόν ένας ανώνυμος χρήστης με μόλις 10 μηνύματα να έχει σπαταλήσει τα 9 σε αόριστα θέματα που παρουσιάζονται μάλιστα ως ψευτοκαταγγελίες τις οποίες τελικά και δεν ολοκληρώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνει ότι ο λόγος που είναι εδώ δεν είναι ο λόγος ύπαρξης του AVSite, ήτοι οι συζητήσεις επί θεμάτων audio video, αλλά η ανάγκη για λίγο παραπάνω προσοχή.
Έχω ακούσει μπούρδες και μπούρδες, αλλά σπάνια μία τόσο μεγάλη... :xBOB said:Και οποιο μελος ορκιστει οτι ολα τα αλλα μελη μα ολα τα αλλα μελη δεν εχουν απαιτησει ποτε εκπτωσουλα διατυμπανιζοντας την θεση τους και την συμμετοχη τους στο φορουμ να προσεχει το ταβανι μην πεσει. Αντε και καλη τυχη...........
Θα συνεχισω για τον λαο μου που θελει να μαθαινει τι συμβαινει και πισω απο την κουρτινα
Κατάλαβα... ασπάζεσαι το Λαλιωτικό "ρίξε, ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος"Τωρα για να δωσω στοιχεια για ολες τις περιπτωσεις θελω πολλες ωρες και δεν τις εχω.
Βραστές ανώνυμες πατάτες δεν παραλαμβάνονται εύκολα και ύστερα από όλα αυτά το κατάλαβες και μόνος σου.BOB said:Απλα πισω απο την δυναμη της ανωνυμιας και χωρις να προσβαλλω κανεναν που δεν το αξιζει εθιξα ζητηματα καυτα σαν βραστη πατατα τα οποια εσεις νομιζετε οτι λυνονται δια της μεθοδου του στρουθοκαμηλισμου.
Τα μέλη μπορούν να ορκιστούν ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους. Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό που λες εκτός κι αν μιλάς με βάση την δική σου εμπειρία ή τσακώθηκες με κανέναν επειδή έδωσε μεγαλύτερη έκπτωση σε άλλον και όχι σε εσένα. Κατά τα άλλα και επειδή δεν δικαιούσαι να ομιλείς για κανέναν άλον εκτός από τον εαυτό σου, ΝΑΙ προσβάλεις πολύ κόσμο εδώ και πρέπει να σταματήσεις. Τουλάχιστον να μην κρίνεις εξ ιδίων. Επαναλαμβάνω δε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα μέλη, εφόσον δεν εξαργυρώνουν εδώ τις υποχρεώσεις τους...BOB said:Και οποιο μελος ορκιστει οτι ολα τα αλλα μελη μα ολα τα αλλα μελη δεν εχουν απαιτησει ποτε εκπτωσουλα διατυμπανιζοντας την θεση τους και την συμμετοχη τους στο φορουμ να προσεχει το ταβανι μην πεσει. Αντε και καλη τυχη...........
g.kar said:Αμα είναι πολύ αδύνατοι και δεν τρώνε όλο τα φαγητό τους, θα τους διαγράψουμε.