ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Reaction score
3.553
Κώστας Κόγιας said:
Το ξεφτυλίσατε το θέμα.
To θέμα ξεφτυλίστηκε από μόνο του και θα ξεφτυλιστεί ακόμα περισσότερο .

Reaction score
3.553
mixalis kanakakis said:
με συγχωρεις αλλα αυτος που το ξεφτυλιζει το θεμα αν οχι ολη τη κατηγορια ειναι αυτος που καταγγελει κατι και μετα χανετε....\
ηταν σοβαρο δηλαδη πριν..???
ακου λεει θελει ενας reviewer να πουλησει ενα μεταχειρισμενο μηχ και το εβγαλε αριστο....ρε πατε καλα????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Μιχάλη οι καιροί είναι δύσκολοι.

Εγώ τελευταία τους πάω πολύ όλους τους reviewers .
Εχουν κάτι ξεχωριστό που δεν το έχουν οι άλλοι .

Το αγαπημένο μου θέμα είναι αυτό με τους Reviewers Ανάμεσά μας .

B

BOB

Guest
Σας ελειψα? Ελειπα μακρυα στα ξενα. Τον βρηκατε? Μαλλον οχι. Ειναι νεο γκανιαν. Αποφασισα να μην τον δωσω τελικα. Επηρεαστηκα απο το μελος που τον συμπαθει αυτον αλλα και ολους τους. Αν ομως το ξανακανει θα τον πινεζωσω κανονικα. Ετσι και αλλιως οτι τεστ εχει κανει σε δικα του μηχανηματα τα εχει κανει ολα....................... Μηπως η εξελιξη του χαιεντα ειναι το ριβιουινγκ???? Χαιενταδες ετοιμαστειτε. Ο ηχος σε λιγο καιρο μετα απο την προσφατη εξαγορα του, θα ψαχνει για ριβιουερς... Ολο και καποια εκπτωσουλα θα εχει. Εδω εχουν "ειδικη" εκπτωση πολλοι που γραφουν εδω μεσα. Οι ριβιουερς δεν θα εχουν? Η νομιζετε οτι δεν παιζουν ειδικες εκπτωσεις εκει που πρεπει......................

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
BOB said:
Σας ελειψα? Ελειπα μακρυα στα ξενα. Τον βρηκατε? Μαλλον οχι. Ειναι νεο γκανιαν.
Μην είσαι τόσο σίγουρος...

BOB said:
Αποφασισα να μην τον δωσω τελικα. Επηρεαστηκα απο το μελος που τον συμπαθει αυτον αλλα και ολους τους. Αν ομως το ξανακανει θα τον πινεζωσω κανονικα. Ετσι και αλλιως οτι τεστ εχει κανει σε δικα του μηχανηματα τα εχει κανει ολα.......................
Στην θέση σου δεν θα άφηνα να αιωρείται κάτι αόριστα. Δεν είναι θέμα "δωσίματος". Είπαμε και προηγουμένως. Είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

BOB said:
Μηπως η εξελιξη του χαιεντα ειναι το ριβιουινγκ???? Χαιενταδες ετοιμαστειτε. Ο ηχος σε λιγο καιρο μετα απο την προσφατη εξαγορα του, θα ψαχνει για ριβιουερς...
Αυτό τώρα το ξεκάρφωτο με τον Ήχο πως σου ήρθε?
Και που το βασίζεις σε πληροφορίες ή εικασίες?

BOB said:
Ολο και καποια εκπτωσουλα θα εχει. Εδω εχουν "ειδικη" εκπτωση πολλοι που γραφουν εδω μεσα. Οι ριβιουερς δεν θα εχουν? Η νομιζετε οτι δεν παιζουν ειδικες εκπτωσεις εκει που πρεπει......................
Αυτό με την ειδική εκπτωσούλα δεν το 'πιασα. Μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
BOB said:
Εδω εχουν "ειδικη" εκπτωση πολλοι που γραφουν εδω μεσα.
Αυτό μου θυμίζει διαφήμιση του πάλαι ποτέ avforum τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζεις ότι μετά από όλα αυτά, υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά ρε βοβ? Ωραίο χόμπυ να πετάς αόριστες - ανώνυμες... να μην πω τι, αλλά ο χώρος δεν προσφέρεται και από εδώ και στο εξής θα είμαστε όσο αυστηροί πρέπει μαζί σου.

Μην παρεξηγείτε την ελευθερία λόγου που παρέχει το AVSite. Αν θέλεις να παραμείνεις στην κοινότητά μας είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά δείξε σε παρακαλώ την απαραίτητη σοβαρότητα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αγαπητε ΒΟΒ, θα ηθελα να σε ενημερωσω πως πολλοι απο εμας εδω μεσα εχουμε δωσει εναν σιωπηλο ορκο.
"Ποτε ξανα!"
Και αφορα παρα πολλα θεματα που ισως και εσυ να μην ξερεις.
Απο εκει και περα μπορεις παντα να κανεις οτι νομιζεις αρκει να ειναι μεσα στα πλαισια της ανιδιοτελειας. :wink:

Υ.Γ. Η εκφραση "να τον δωσω" δεν ειναι της αποδοχης μου.
Για οσο σε ενδιαφερει...

Reaction score
3.553
Εγώ τον BOB τον πήρα στα σοβαρά από την αρχή. Προφανώς γνωρίζει κάποια πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε.
Αρχικά θέλησα να τον φρενάρω λίγο για να σκεφτεί καλύτερα αν θα έπρεπε τελικά να ανακοινώσει εδώ μέσα το όνομα του άγνωστου Χ reviewer.

Ισως να υπήρχαν άλλοι λόγοι που ο reviewer Χ έβαλε τα μηχανήματα που είχε στην κατοχή του
σε αγγλεία. Δεν ήμουν όμως σίγουρος αν το έκανε σκόπιμα για να κερδίσει χρήματα εκμεταλλευόμενος τη θέση που είχε στο περιοδικό. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε οικονομικό πρόβλημα.

Μην αρχίσουμε να ζητάμε αποδείξεις και παραστατικά για τα μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας, γιατί θα βγούν πολλά μαργαριτάρια.

Επίσης επιβεβαιώνω ότι και εμένα μου έχουν κάνει κατά καιρούς προτάσεις για ειδικές εκπτώσεις επειδή γνωρίζουν ότι γράφω για μηχανήματα σε κάποια forums. Ποτέ δεν θέλησα μέχρι τώρα να το εκμεταλλευτώ. Κάποια στιγμή μπορεί να υποκύψω στον πειρασμό, γιατί οι προτάσεις είναι πολύ δελεαστικές.

Οπότε μην ορκίζεστε .

Reaction score
298
Να βγουν τα μαργαριτάρια, γιατί να μη βγουν? Κάθε δουλειά μπορεί να έχει τέτοια perks - και η δική μου έχει, αλλά όπως και εσύ, θεωρώ ότι δεν επηρεάζουν την ευθυκρισία μου. Μπορεί βέβαια να αυτοπαραμυθιάζομαι. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται διαφάνεια. Αν δω π.χ. έναν reviewer να γράφει υποσημείωση από κάτω "τα ηχεία τα αγόρασα με έκπτωση 50%", θα το εκτιμήσω. Αλλά δεν βλέπω να έχει κανείς τέτοια @@ 8) Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα.

Reaction score
3.553
Κανένας reviewer δεν θα το κάνει. Κι όχι μόνον οι reviewers, αλλά κανένας από εμάς.
Ολοι κάπου έχουμε χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες μας. Στο στρατό, για να μπούμε στο δημόσιο, στη πολεοδομία , στην τροχαία , κ.λ.π.
Σε κάθε περίπτωση εμείς κερδίσαμε κάτι και κάποιος άλλος ζημιώθηκε. Αλλος έκανε τα γερμανικά σε σκοπιά στον Εβρο και άλλος υπηρετούσε στο Πεντάγωνο.

Και να ήταν μόνο αυτά τα λίγα παραδείγματα ?

Reaction score
298
Μπορεί. Εγώ πάντως έχω τη συνείδησή μου ήσυχη: λέω σε αυτούς που θέλουν να με επηρεάσουν αυτό που θέλουν αν ακούσουν, για να μη μου τα ζαλίζουν, και στους πελάτες μου την αλήθεια. :lol: Βέβαια η δουλειά μου είναι πολύ πιο σημαντική από τη δουλειά ενός reviewer 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar είναι δικαίωμά σου φίλε αλλά εγώ βλέπω αλλαγή στην στάση σου. Αν διαβάσει κάποιος μερικά μηνύματα πίσω θα δει ότι όταν αρνήθηκε να μιλήσει άλλα έλεγες... Μπορεί και να κάνω λάθος. Τον γνωρίζει κάποιος προσωπικά τον μεσιέ βοβ?

Εγώ πάλι τον πήρα στην πλάκα από την αρχή. Τούτο διότι δεν είναι δυνατόν ένας ανώνυμος χρήστης με μόλις 10 μηνύματα να έχει σπαταλήσει τα 9 σε αόριστα θέματα που παρουσιάζονται μάλιστα ως ψευτοκαταγγελίες τις οποίες τελικά και δεν ολοκληρώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνει ότι ο λόγος που είναι εδώ δεν είναι ο λόγος ύπαρξης του AVSite, ήτοι οι συζητήσεις επί θεμάτων audio video, αλλά η ανάγκη για λίγο παραπάνω προσοχή.

Τα φόρουμ παιδιά, όπως και κάθε δημόσιο βήμα έχουν κανόνες.Είναι ευκόλως εννοούμενο λοιπόν ότι κάθε είδους ανώνυμες, αόριστες κατηγορίες - καταγγελίες θα αντιμετωπίζονται όπως πρέπει να αντιμετωπίζοται. Αυτά σε μία σοβαρή κοινότητα είναι ευκόλως εννοούμενα.

Τώρα, όσοι έχουν παρτίδες με αντιπροσώπους και ζητάνε ή δέχονται εκπτώσεις αυτό είναι πρόβλημά τους και σαφέστατα δεν ενδιαφέρει το avsite, όσο δεν εξαργυρώνουν εδώ τα χρεωστούμενα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αντιληφθούμε κάτι τέτοιο, είναι περιττό να σας εξηγήσω ποιά θα είναι η συνέχεια.

Reaction score
3.553
Νίκος Τσαρουχάς said:
g.kar είναι δικαίωμά σου φίλε αλλά εγώ βλέπω αλλαγή στην στάση σου. Αν διαβάσει κάποιος μερικά μηνύματα πίσω θα δει ότι όταν αρνήθηκε να μιλήσει άλλα έλεγες... Μπορεί και να κάνω λάθος. Τον γνωρίζει κάποιος προσωπικά τον μεσιέ βοβ?

Εγώ πάλι τον πήρα στην πλάκα από την αρχή. Τούτο διότι δεν είναι δυνατόν ένας ανώνυμος χρήστης με μόλις 10 μηνύματα να έχει σπαταλήσει τα 9 σε αόριστα θέματα που παρουσιάζονται μάλιστα ως ψευτοκαταγγελίες τις οποίες τελικά και δεν ολοκληρώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνει ότι ο λόγος που είναι εδώ δεν είναι ο λόγος ύπαρξης του AVSite, ήτοι οι συζητήσεις επί θεμάτων audio video, αλλά η ανάγκη για λίγο παραπάνω προσοχή.

Η αρχική μου στάση, από το πρώτο μου κιόλας μήνυμα, οδήγησε τον Bob στο να ξανασκεφτεί καλυτερα αν θα έπρεπε να αναφέρει το όνομα του reviewer εδώ.

Στη συνέχεια οι περισσότεροι ήθελαν να μάθουν το όνομα του reviewer οποτε εγώ δεν διαφώνησα αφού η πλειοψηφία το ήθελε. Μετά το γυρίσαμε όλοι στην πλάκα και ήταν πολύ φυσικό.

Τον Bob δεν τον γνωρίζω, αλλά θα μπορούσε να έρθει στον καφέ αυριο στη Γλυφάδα στις 11.30 το πρωϊ για να τον γνωρίσουμε.

Αλλά ας τον αφήσουμε καλύτερα να συνεχίσει ο ίδιος και να μας πει ότι θέλει να μας πει.

Εγώ λέω Νίκο να σου στείλει ο Bob με p.m το όνομα του reviewer και εσύ στη συνέχεια να το ανακοινώσεις εδώ, αφού πρώτα δεις την αγγελία κ.λ.π

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο ΒΟΒ έχει υποχρέωση να δώσει στοιχεία και ονόματα για όλες τις περιπτώσεις που έχει αναφέρει, είτε αφορούν τον reviewer είτε αυτά που είπε με τα μαγαζιά και αυτούς που γράφουν στα φόρα, ή να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ήθελα να μην συνεχιστεί το θέμα.
Ευχαριστώ.

B

BOB

Guest
Ζητω συγγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα σε εναν κοσμο σαν και τον δικο σας. Εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο χωρις ανυποψιαστους αδαεις. Μηπως κατηγορησα το φορουμ και δεν το καταλαβα? Απλα πισω απο την δυναμη της ανωνυμιας και χωρις να προσβαλλω κανεναν που δεν το αξιζει εθιξα ζητηματα καυτα σαν βραστη πατατα τα οποια εσεις νομιζετε οτι λυνονται δια της μεθοδου του στρουθοκαμηλισμου. Ενταξει λοιπον. Θα συνεχισω για τον λαο μου που θελει να μαθαινει τι συμβαινει και πισω απο την κουρτινα. Περιμενω τον ριβιουερ να βγει και να το παραδεχτει γιατι μου ψυθιρισαν οτι το εμαθε............................... Τωρα για να δωσω στοιχεια για ολες τις περιπτωσεις θελω πολλες ωρες και δεν τις εχω. Οι διαχειριστες ομως που ξερουν τι συμβαινει στην αγορα εχουν την δυναμη να σταματησουν το φαινομενο πολυ απλα. Πως? Διαχειριστες εισαστε βρειτε το. Αναμεσα σας ειναι. Δεν ειναι κακο. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Και οποιο μελος ορκιστει οτι ολα τα αλλα μελη μα ολα τα αλλα μελη δεν εχουν απαιτησει ποτε εκπτωσουλα διατυμπανιζοντας την θεση τους και την συμμετοχη τους στο φορουμ να προσεχει το ταβανι μην πεσει. Αντε και καλη τυχη...........

Reaction score
164
BOB said:
Και οποιο μελος ορκιστει οτι ολα τα αλλα μελη μα ολα τα αλλα μελη δεν εχουν απαιτησει ποτε εκπτωσουλα διατυμπανιζοντας την θεση τους και την συμμετοχη τους στο φορουμ να προσεχει το ταβανι μην πεσει. Αντε και καλη τυχη...........
Έχω ακούσει μπούρδες και μπούρδες, αλλά σπάνια μία τόσο μεγάλη... :x
Ήρθες, είπες κατηγόρησες τον reviewer ότι τα παίρνει, μετά μέχρι ότι και τα μέλη απαιτούν εκπτώσεις.

Στο καλό να πας. Δεν θα μας λείψεις καθόλου... Καλή τύχη και στην επόμενη προσπάθειά σου. Άντε γειά!

Θα συνεχισω για τον λαο μου που θελει να μαθαινει τι συμβαινει και πισω απο την κουρτινα
:lol: :lol: :lol: :lol: Παιδιά... Ο Ναπολέων!

Τωρα για να δωσω στοιχεια για ολες τις περιπτωσεις θελω πολλες ωρες και δεν τις εχω.
Κατάλαβα... ασπάζεσαι το Λαλιωτικό "ρίξε, ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
BOB said:
Απλα πισω απο την δυναμη της ανωνυμιας και χωρις να προσβαλλω κανεναν που δεν το αξιζει εθιξα ζητηματα καυτα σαν βραστη πατατα τα οποια εσεις νομιζετε οτι λυνονται δια της μεθοδου του στρουθοκαμηλισμου.
Βραστές ανώνυμες πατάτες δεν παραλαμβάνονται εύκολα και ύστερα από όλα αυτά το κατάλαβες και μόνος σου.
Στρουθοκαμηλισμός είναι αυτό ακριβώς που ΕΣΥ κάνεις. Εδώ δεν υποκρίνεται κανείς ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Αντιθέτως, εσύ υποκρίνεσαι ότι είσαι ο δίκαιος ρομπέν, χωρίς να είσαι καν επώνυμος και βάλεις δια παντός επειδή έτσι ξύπνησες. Πετάς μια κουβέντα πίσω από την κάλυψη της ανωνυμίας σου, και μετά κρύβεσαι. Φοβάσαι να γράψεις αυτό που πιστεύεις ακόμη και ανώνυμος. :shock: Σαν παιδάκι που φοβάται μην το μαλώσουν είσαι. Και μετά από όλα αυτά έχεις και την αίσθηση ότι προσφέρεις και κάτι? Έλα έχεις ακόμη ελπίδες...

BOB said:
Και οποιο μελος ορκιστει οτι ολα τα αλλα μελη μα ολα τα αλλα μελη δεν εχουν απαιτησει ποτε εκπτωσουλα διατυμπανιζοντας την θεση τους και την συμμετοχη τους στο φορουμ να προσεχει το ταβανι μην πεσει. Αντε και καλη τυχη...........
Τα μέλη μπορούν να ορκιστούν ΜΟΝΟΝ για τους εαυτούς τους. Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό που λες εκτός κι αν μιλάς με βάση την δική σου εμπειρία ή τσακώθηκες με κανέναν επειδή έδωσε μεγαλύτερη έκπτωση σε άλλον και όχι σε εσένα. Κατά τα άλλα και επειδή δεν δικαιούσαι να ομιλείς για κανέναν άλον εκτός από τον εαυτό σου, ΝΑΙ προσβάλεις πολύ κόσμο εδώ και πρέπει να σταματήσεις. Τουλάχιστον να μην κρίνεις εξ ιδίων. Επαναλαμβάνω δε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα μέλη, εφόσον δεν εξαργυρώνουν εδώ τις υποχρεώσεις τους...

Reaction score
2
ρε Νικο με τον BOBακο θα ασχολουμαστε καθε δυο μερες........? :lol: :lol:

p.s. ξερεις ΒΟΒ και 20042004 ...απο τη μια το site σας σεβεται και δεν σβηνει τα μυνηματα σας και εσεις εχετε αυτη τη συμπεριφορα....δεν δειχνει ανθρωπους με balls αυτο που κανετε......

Reaction score
3.553
Ο Bob και ο 20042004 έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχουμε κι εμείς, τα απλά μέλη.
Με τον καιρό θα τους γνωρίσουμε καλύτερα.
Ελπίζω να έρθουν κάποια μέρα και στις συναντήσεις μας.

Αμα είναι πολύ αδύνατοι και δεν τρώνε όλο τα φαγητό τους, θα τους διαγράψουμε.

Reaction score
14
g.kar said:
Αμα είναι πολύ αδύνατοι και δεν τρώνε όλο τα φαγητό τους, θα τους διαγράψουμε.

Το φαγητό τους ας το φάνε όλο....το δικό μας μην αγγίξουν! :p :mrgreen: 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm