- Reaction score
- 78.685
Οι αγγελίες δεν κλειδώνονται.
με καλυψε πληρως ....παραδεχθηκε οτι εγραψε ψευδη στοιχεια στην αγγελια.Το φιλοτιμο το εχεις παντα και οχι οταν σε κραξοιυν. Με ενοχλησε αυτη η αγγελια,ειμαι σιγουρος οτι οι διαχειριστες του φορουμ θα κανουν οτι χρειαζεται για να μην εχουμε ξανα τετοια απαραδεκτα φαινομενα προσπαθειας εξαπατησης και υποτιμησης της νοημοσυνης των μελων.Ναι η κατασταση του ενισχυτη δεν ειναι πολυ καλη εμφανισιακα
η απατη φιλε μου δεν ειναι μονο στο οτι πουλας κατι πολυ παλιο με εξωφρενικη τιμη,δεν ειναι οτι γραφεις πολυ καλη κατασταση ενω ειναι σε μαυρο χαλι,ειναι οτι πουλας κατι που δεν ειναι ενισχυτης (αυτονομη συσκευη) αλλα το εχεις ξηλωσει απο καποιο επιπλο-συστημα ή τζουκμποξ. Αυτο ειναι απατη,δεν υπαρχει αλλη λεξη.tanto μηπως χανεις απο πουθενο η διαβαζεις και καταλαβαινεις μονο οτι σε συμφερει???
Δεν γραφω οτι ειναι δεκτος καθε ελεγχος?Και αν ηταν να εξαπατησω. δεν θα ανεβαζα φωτο ουτε θα χρειαζομουν την βοηθεια σου.
Μηπως πρεπει να μαζεψουν εσενα.
[Ως μέλος, όχι ως συντονιστής]Συγχωρήστε μου το σχόλιο, δεν είναι σκοπός μου να φανώ αγενής προς την παράκληση του προέδρου, αλλά θα σκάσω.
Προτείνω να σταυρώσουμε (ή ενναλακτικά να σουβλίσουμε) τον πωλητή. Θα έπαιρνε ένα καλό μάθημα και δεν θα ξαναέβαζε αγγελία.
Το ότι η αισθητική μου δεν συμπίπτει με κάποιου άλλου, δεν σημαίνει πως νομιμοποιούμαι να αρχίζω το δούλεμα... Αν ο Χαράς (ή Χάρας) ήθελε να εξαπατήσει κάποιον, δεν θα έβαζε εδώ την αγγελία... Όλοι αυτοί οι σοφοί που τον λοιδωρούν, μήπως να τον συμβούλευαν; ΜΕΣΩ Π.Μ. ΦΥΣΙΚΑ κι όχι εξυπνακίστικα.
Ουφ, ξέσκασα!!!
απο το ιδιο ατομο εννοεις?Τις τελευταίες μέρες έχουμε κι άλλα τέτοια δείγματα, ψάξτε λίγο στις αγγελίες ν' ανατριχιάσετε.
Πολύ σωστά. Είναι η καρδιά του Grundig NF2. Ξεκοιλάζουμε το έπιπλο, και πουλάμε "ενισχυτή" σε αλμυρή τιμή, μιας και είναι μόδα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα τον πάρει κανένας άσχετος, και δεν θα μείνει στον τόπο από το ρεύμα, και δεν θα τύχει να είναι εκεί κοντά κανένα γατόνι δικηγόρος, γιατί έτσι και γίνουν όλα αυτά και τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί...Προφανώς με την <<πολύ καλή κατάσταση>> του ενισχυτή κάνεις πλάκα.
Το τμήμα αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος και όχι αυτόνομο.
Επιπλέον είναι και επικίνδυνο, μιας και τα καλώδια τροφοδοσίας και υψηλής τάσης είναι εκτεθειμένα.
Δεν πληρεί την παραμικρή προδιαγραφή ασφαλείας!!!
αυτο θα το πουλουσε "καποιος" για 5000
μηπως να σου ζητησουμε και συγγνωμη?Eιπα να μην απαντησω αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της και εσεις οι ασχετοι τα παραβηκατε γιατι περι ασχετων προκειται που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να πιανουν το πληκτρολογιο και να γραφουν οτι τους κατεβει..
ειλικρινα ομως πες σε παρακαλω,αυτο που το ξερεις? ειναι 50 ετων,πως διαολο γινεται να εχει λιγες ωρες και να το λες κιολας? ειχες εσυ το συστημα στη κατοχη σου και το εβγαλες απο εκει για να το βαφτισεις ενισχυτη? αν οχι που το βρηκες? πραγματικα ειναι να απορει κανεις με το θρασος καποιων.εξαιρετικη ηχητικα με λυχνιες με πολυ λιγες ωρες λειτουργιας.