ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ GRUNDIG EL-84.

Status
Not open for further replies.

Reaction score
7.104
Απάντηση: ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ GRUNDIG EL-84.

Ναι η κατασταση του ενισχυτη δεν ειναι πολυ καλη εμφανισιακα
με καλυψε πληρως ....παραδεχθηκε οτι εγραψε ψευδη στοιχεια στην αγγελια.Το φιλοτιμο το εχεις παντα και οχι οταν σε κραξοιυν. Με ενοχλησε αυτη η αγγελια,ειμαι σιγουρος οτι οι διαχειριστες του φορουμ θα κανουν οτι χρειαζεται για να μην εχουμε ξανα τετοια απαραδεκτα φαινομενα προσπαθειας εξαπατησης και υποτιμησης της νοημοσυνης των μελων.

Reaction score
8

tanto μηπως χανεις απο πουθενο η διαβαζεις και καταλαβαινεις μονο οτι σε συμφερει???
Δεν γραφω οτι ειναι δεκτος καθε ελεγχος?Και αν ηταν να εξαπατησω. δεν θα ανεβαζα φωτο ουτε θα χρειαζομουν την βοηθεια σου.
Μηπως πρεπει να μαζεψουν εσενα.

Reaction score
152

Φίλε "charas" είσαι έκθετος έτσι κι΄αλλιώς, καθώς, ενώ γνωρίζεις ότι απευθύνεσαι σε μια κοινότητα απόλυτα εξειδικευμένη, που ευγενικά μας φιλοξενεί, επιχειρείς να της πουλήσεις "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".
Θα έπρεπε να το σκεφτείς διπλά.

Y

Yiannis_B

Guest

Το ενισχυτάκι μου θυμίζει την Βασιλειάδου.....

Εσείς από τι πάσΚετε, μιλίγκρα; :roflmao:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8

Κυριοι δεν προκειται να συνεχισω να απαντω αν και αν ειχα την αγγελια ενεργη,θα ηταν παντα πρωτη με τοσα σχολια,και σας ευχαριστω και τους καλους και τους λιγοτερους καλους,αλλα το θεμα κουρασε.
Μπορειτε να συνεχισετε να γραφετε,τελευταια φορα σας απαντω.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.

P.S καλο με την Βασιλειαδου!!!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Αρκετά σχόλια έγιναν, οι απόψεις καταγράφηκαν, γίναμε σοφότεροι, οπότε το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ.
Παράκληση, όχι άλλα σχόλια.

Reaction score
7.941

Συγχωρήστε μου το σχόλιο, δεν είναι σκοπός μου να φανώ αγενής προς την παράκληση του προέδρου, αλλά θα σκάσω.

Προτείνω να σταυρώσουμε (ή ενναλακτικά να σουβλίσουμε) τον πωλητή. Θα έπαιρνε ένα καλό μάθημα και δεν θα ξαναέβαζε αγγελία.

Το ότι η αισθητική μου δεν συμπίπτει με κάποιου άλλου, δεν σημαίνει πως νομιμοποιούμαι να αρχίζω το δούλεμα... Αν ο Χαράς (ή Χάρας) ήθελε να εξαπατήσει κάποιον, δεν θα έβαζε εδώ την αγγελία... Όλοι αυτοί οι σοφοί που τον λοιδωρούν, μήπως να τον συμβούλευαν; ΜΕΣΩ Π.Μ. ΦΥΣΙΚΑ κι όχι εξυπνακίστικα.

Ουφ, ξέσκασα!!!

Reaction score
7.104

tanto μηπως χανεις απο πουθενο η διαβαζεις και καταλαβαινεις μονο οτι σε συμφερει???
Δεν γραφω οτι ειναι δεκτος καθε ελεγχος?Και αν ηταν να εξαπατησω. δεν θα ανεβαζα φωτο ουτε θα χρειαζομουν την βοηθεια σου.
Μηπως πρεπει να μαζεψουν εσενα.
η απατη φιλε μου δεν ειναι μονο στο οτι πουλας κατι πολυ παλιο με εξωφρενικη τιμη,δεν ειναι οτι γραφεις πολυ καλη κατασταση ενω ειναι σε μαυρο χαλι,ειναι οτι πουλας κατι που δεν ειναι ενισχυτης (αυτονομη συσκευη) αλλα το εχεις ξηλωσει απο καποιο επιπλο-συστημα ή τζουκμποξ. Αυτο ειναι απατη,δεν υπαρχει αλλη λεξη.

για τους χαρακτηρισμους στο προσωπο μου επειδη απλα λεω τα αυτονοητα, σε αφηνω στην κριση των μελων του φορουμ αλλα και της διαχειρισης.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.683
Re: Απάντηση: ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ GRUNDIG EL-84.

Συγχωρήστε μου το σχόλιο, δεν είναι σκοπός μου να φανώ αγενής προς την παράκληση του προέδρου, αλλά θα σκάσω.

Προτείνω να σταυρώσουμε (ή ενναλακτικά να σουβλίσουμε) τον πωλητή. Θα έπαιρνε ένα καλό μάθημα και δεν θα ξαναέβαζε αγγελία.

Το ότι η αισθητική μου δεν συμπίπτει με κάποιου άλλου, δεν σημαίνει πως νομιμοποιούμαι να αρχίζω το δούλεμα... Αν ο Χαράς (ή Χάρας) ήθελε να εξαπατήσει κάποιον, δεν θα έβαζε εδώ την αγγελία... Όλοι αυτοί οι σοφοί που τον λοιδωρούν, μήπως να τον συμβούλευαν; ΜΕΣΩ Π.Μ. ΦΥΣΙΚΑ κι όχι εξυπνακίστικα.

Ουφ, ξέσκασα!!!
[Ως μέλος, όχι ως συντονιστής]

Για να μη σκάσω κι εγώ, επειδή δεν είναι θέμα αισθητικής και γιατί δε δέχομαι ότι δε γνωρίζει τη σχεδόν μηδενική αξία του ενισχυτή ο πωλητής:

Όταν βλέπουν τι σαβούρια πουλιούνται σαν vintage "διαμάντια" κάθε μέρα σε τιμές νέου προϊόντος, λογικό είναι να θεωρούν μερικοί πως θα πουλήσουν το ακόμα χειρότερο σαβούρι τους σε αμύθητες τιμές, μόνο επειδή έχει λάμπες ή είναι πενήντα ετών (τυχαίο παράδειγμα :rolleyes:)...
Τις τελευταίες μέρες έχουμε κι άλλα τέτοια δείγματα, ψάξτε λίγο στις αγγελίες ν' ανατριχιάσετε.

[/Ως μέλος, όχι ως συντονιστής]

Reaction score
7.104

Τις τελευταίες μέρες έχουμε κι άλλα τέτοια δείγματα, ψάξτε λίγο στις αγγελίες ν' ανατριχιάσετε.
απο το ιδιο ατομο εννοεις?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.102
Απάντηση: Re: ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ GRUNDIG EL-84.

Προφανώς με την <<πολύ καλή κατάσταση>> του ενισχυτή κάνεις πλάκα.
Το τμήμα αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος και όχι αυτόνομο.

Επιπλέον είναι και επικίνδυνο, μιας και τα καλώδια τροφοδοσίας και υψηλής τάσης είναι εκτεθειμένα.
Δεν πληρεί την παραμικρή προδιαγραφή ασφαλείας!!!
Πολύ σωστά. Είναι η καρδιά του Grundig NF2. Ξεκοιλάζουμε το έπιπλο, και πουλάμε "ενισχυτή" σε αλμυρή τιμή, μιας και είναι μόδα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα τον πάρει κανένας άσχετος, και δεν θα μείνει στον τόπο από το ρεύμα, και δεν θα τύχει να είναι εκεί κοντά κανένα γατόνι δικηγόρος, γιατί έτσι και γίνουν όλα αυτά και τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί...

Αλλά βασικά δε φταίει ο πωλητής. Τα θέλει ο κώλος τους. Λάμπες να έχει κι ας είναι ό,τι νά 'ναι...

Reaction score
8

Eιπα να μην απαντησω αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της και εσεις οι ασχετοι τα παραβηκατε γιατι περι ασχετων προκειται που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να πιανουν το πληκτρολογιο και να γραφουν οτι τους κατεβει.
Εγω μιλαω παντα με στοιχεια και αυτα σας παραθετω απο κατω αλλα ειμαι σιγουρος οτι παλι παρωπιδες θα φορατε και θα λετε τα δικα σας.
Ποσες φορες πρεπει να γραψω οτι ο ενισχυτης εχει προστατευτικη σιτα αλλα δεν την εβγαλα φωτογραφια???????
Ναι αυτος ο ενισχυτης ειναι βγαλμενος απο επιπλο ΑΛΛΑ μονο σε αυτην την μορφη υπηρχε και μονο ετσι μπορουσες να τον βρεις.
Ειναι 1 απο τους πιο σπανιους ενισχυτες για να βρεις αυτος και επισης το ακριβες αδελφακι του που ηταν ακριβως ιδιος στα παντα αλλα με λογοτυπο Telefunken και αυτος απο επιπλο.

http://www.tube-classics.de/TC/GermanTubeHifi/Poweramps/Grundig NF2/NF2.htm

http://www.hifi-studio.de/hifi-klassiker/Grundig/Grundig_Nf2/Grundig_Nf2.htm

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=383729

http://www.ebay.com/itm/Grundig-NF2...D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Μια ερευνα στο google δεν κοστιζει τιποτα οποτε πριν γραφετε καντε την.Το μονο που μπορει να παθετε ειναι να πληγωθει η υπερηφανεια σας.

Reaction score
7.104

Eιπα να μην απαντησω αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της και εσεις οι ασχετοι τα παραβηκατε γιατι περι ασχετων προκειται που δεν εχουν αλλη δουλεια απο το να πιανουν το πληκτρολογιο και να γραφουν οτι τους κατεβει..
μηπως να σου ζητησουμε και συγγνωμη?

εξαιρετικη ηχητικα με λυχνιες με πολυ λιγες ωρες λειτουργιας.
ειλικρινα ομως πες σε παρακαλω,αυτο που το ξερεις? ειναι 50 ετων,πως διαολο γινεται να εχει λιγες ωρες και να το λες κιολας? ειχες εσυ το συστημα στη κατοχη σου και το εβγαλες απο εκει για να το βαφτισεις ενισχυτη? αν οχι που το βρηκες? πραγματικα ειναι να απορει κανεις με το θρασος καποιων.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Δεν εισακούσθησαν οι παρακλήσεις και οι προσευχές μου.
Οπότε το θέμα ας το κλειδώσουμε γιατί δεν έχει νόημα άλλο να συνεχιστεί η κουβέντα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.683
Για όσους βάζουν αγγελίες με παρόμοια είδη στο μέλλον:

[Ως βοηθός συντονιστής αγγελιών]

Ο πωλητής ήξερε πολλά στοιχεία για τον ενισχυτή, τα οποία δεν παρέθεσε στο πρώτο post του.
Ακόμη κι όταν ξεκίνησε η διαμάχη, η απάντησή του ήταν ασαφής και μόνο περί ασφαλείας και τελικού.
Μόνο όταν αποκαλύφθηκε απο πού προερχόταν ο ενισχυτής αποφάσισε να γράψει αυτά που έπρεπε να γραφούν στο πρώτο post, τονίζοντάς μας ότι μιλά πάντοτε μόνο με στοιχεία...

Δεν είναι δουλειά του υποψήφιου αγοραστή να κάνει έρευνα για να ανακαλύψει απο πού προέρχεται και τι είναι το προς πώληση είδος!

Εάν ήταν σαφής και ακριβής η περιγραφή στο πρώτο post με τα στοιχεία του τελευταίου post του πωλητή, δε θα είχε χαλάσει η αγγελία.

[/Ως βοηθός συντονιστής αγγελιών]

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members