ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟ 2008 ?

Reaction score
59

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ HD 1080P ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΧ SET ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΑ EXTRAS !!!:crazy_3:

Reaction score
6
Απάντηση: ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟ 2008 ?

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ HD 1080P ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΧ SET ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΑ EXTRAS !!!:crazy_3:
Μα καλα εχουν περισσεψει νεα extras μετα απο τοσες εκδοσεις;:happy_9:

Reaction score
802
Re: Απάντηση: ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟ 2008 ?

Μα καλα εχουν περισσεψει νεα extras μετα απο τοσες εκδοσεις;:happy_9:
Στην κλασσικη τριλογια δεν εχουμε δει καθολου deleted scenes.
Μια hd εξαλογια θα ειναι οτι πρεπει και ενας πολυ σοβαρος λογος να αγορασει καποιος BD player.
Αληθεια, αυτη η φωτο ειναι πραγματικη?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟ 2008 ?

Μια hd εξαλογια θα ειναι οτι πρεπει και ενας πολυ σοβαρος λογος να αγορασει καποιος BD player.
Σιγα μη σου βγαλει ο τσιφουτης κατευθειαν εξαλογια. Μια μια θα τις βγαζει, με το σταγονομετρο. Κι εμεις σαν πρεζακια θα τρεξουμε για ακομη μια φορα!:mad_2:

Ασε που πρωτα θα τα δουμε σε mpeg2 και απλο dts. Και μετα θα βγαλει την super duper εκδοση του avc και dts hd.

Reaction score
62
Εγώ αυτά περιμένω και τον άρχοντα....και μετά μπορούμε να πάμε στο επόμενο φορμά!!:happy_9:

Reaction score
0
ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ HD 1080P ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΧ SET ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΑ EXTRAS !!!:crazy_3:[/QUOTE]

πως τι εχετε βρε παιδιά?θα σκοτωνα να τις ειχα και εγω.
Σε torrent που τις εχω βρει δεν κατεβαινουν με τιποτα.Κατεβαζα με 3kb/sec (με γραμμη 4mbp) και στο τελος απελπιστικα και το σταματησα.
Βοηθηστε εναν αρρωστο.Εχω χρόνια αρρώστια με τα star wars.

Reaction score
59
smooth criminal ετοιμαζονται σε 3d ολες οι ταινιες που θες !!!

υπομονη 3 -4 χρονακια !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7