- Reaction score
- 6
Θα ήθελα να παρακαλέσω όσα μέλη πιάνουν το Euro1080 από Eutelsat W3A με Humax HDCI-2000 να αναφέρουν περιοχή, μέγεθος πιάτου (κινητό ή σταθερό), lnb, και ποσοστά signal strength και quality , καθώς και αν η εικόνα παίζει σωστά ή κάνει παγώματα και σπασίματα (pixelιάσματα) με "κλατς-κλουτς" στον ήχο...
Να θυμίσω τις παραμέτρους:
Eutelsat W3A (7.0East)
10880 Vertical (DVB-S2 - 8PSK)
SR: 17360
FEC: 3/4
Euro1080 HD1 - irdeto encrypted
Euro1080 HD Test - free to air
Euro1080 HD5 - fta / irdeto encrypted
Euro1080 HD 4U - fta
Τα 3 από τα 4 κανάλια είναι ελεύθερης λήψης (εκτός από το HD5 που κλειδώνει κάποιες φορές το βράδυ), οπότε δεν χρειάζεται να έχετε την κάρτα του Euro1080 για το test...
Είναι πολύ σημαντικό να μου δώσετε αναφορές λήψης (αλλά κυρίως αν παίζει σωστά η εικόνα!!!!)...
Από αρχές Σεπτεμβρίου έχω τρομερό πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο κανάλι και θέλω να δω τι φταίει... Έχω ήδη αλλάξει το καλώδιο, δοκίμασα με άλλο Lnb, αλλά τίποτα.... Τώρα σκέφτομαι να βάλω λίγο μεγαλύτερο πιάτο (το πολυεστερικό 1.40x1.20 του EnergyShop ώστε να διατηρήσω το diseqc μοτέρ μου) αλλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω αν αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα...
Η περιοχή που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η Αθήνα, αλλά και όσοι από επαρχία είστε ευπρόσδεκτοι..
Ξεκινάω πρώτος εγώ:
Περιοχή : Αθήνα - Κορυδαλλός
Πιάτο : 1.10x1.00 κινητό (diseqc μοτέρ)
Lnb : Invacom 0.3db
Signal strength : 41%
Quality : 92%
Εικόνα : Συνέχεια σπασίματα και κλατς-κλουτς στον ήχο (κάπως καλύτερη τις νυχτερινές ώρες)
Να θυμίσω τις παραμέτρους:
Eutelsat W3A (7.0East)
10880 Vertical (DVB-S2 - 8PSK)
SR: 17360
FEC: 3/4
Euro1080 HD1 - irdeto encrypted
Euro1080 HD Test - free to air
Euro1080 HD5 - fta / irdeto encrypted
Euro1080 HD 4U - fta
Τα 3 από τα 4 κανάλια είναι ελεύθερης λήψης (εκτός από το HD5 που κλειδώνει κάποιες φορές το βράδυ), οπότε δεν χρειάζεται να έχετε την κάρτα του Euro1080 για το test...
Είναι πολύ σημαντικό να μου δώσετε αναφορές λήψης (αλλά κυρίως αν παίζει σωστά η εικόνα!!!!)...
Από αρχές Σεπτεμβρίου έχω τρομερό πρόβλημα μόνο με το συγκεκριμένο κανάλι και θέλω να δω τι φταίει... Έχω ήδη αλλάξει το καλώδιο, δοκίμασα με άλλο Lnb, αλλά τίποτα.... Τώρα σκέφτομαι να βάλω λίγο μεγαλύτερο πιάτο (το πολυεστερικό 1.40x1.20 του EnergyShop ώστε να διατηρήσω το diseqc μοτέρ μου) αλλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω αν αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα...
Η περιοχή που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η Αθήνα, αλλά και όσοι από επαρχία είστε ευπρόσδεκτοι..
Ξεκινάω πρώτος εγώ:
Περιοχή : Αθήνα - Κορυδαλλός
Πιάτο : 1.10x1.00 κινητό (diseqc μοτέρ)
Lnb : Invacom 0.3db
Signal strength : 41%
Quality : 92%
Εικόνα : Συνέχεια σπασίματα και κλατς-κλουτς στον ήχο (κάπως καλύτερη τις νυχτερινές ώρες)