- Reaction score
- 10
Παιδιά, μου χτυπάνε το κουδούνι... Βρε λες???????????
Δυστυχως ουτε εδω...:137:
Και ξανα-δυστυχως δεν εχουμε και τορτελινια αλα κρεμ να ξεχαστουμε..:423:
...Δίχως φυσικά να παραμελείται και η αναλογική::612:Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, το 2010 να σας εύρει με περισσότερη ψηφιακή μουσική... :143:
Να σε ρωτήσω κάτι????????Στην φωτογραφία φαίνεται ένα πικάπ με το βραχίονα στην αριστερή πλευρά.Είπα θα έχει κάνει mirror τη φωτο και θα φαίνεται έτσι.Όμως στην μικρούλα απο κάτω το πικάπ φαίνεται κανονικά.Τί παίζει??????????...Δίχως φυσικά να παραμελείται και η αναλογική::612:
![]()
Μάλλον την μικρή φωτό την κολλήσανε μετά πάνω στη μεγάλη.Να σε ρωτήσω κάτι????????Στην φωτογραφία φαίνεται ένα πικάπ με το βραχίονα στην αριστερή πλευρά.Είπα θα έχει κάνει mirror τη φωτο και θα φαίνεται έτσι.Όμως στην μικρούλα απο κάτω το πικάπ φαίνεται κανονικά.Τί παίζει??????????
Και στους...αριστερόχειρες φυσικά...:612:Ή είναι για αριστερόχειρες.
Καλή χρονιά σ όλους!!
Μην πιστεύεις κανέναν που θα προσπαθήσει να σε πείσει πως πρόκειται γιά γκάφα του photoshop...Να σε ρωτήσω κάτι????????Στην φωτογραφία φαίνεται ένα πικάπ με το βραχίονα στην αριστερή πλευρά.Είπα θα έχει κάνει mirror τη φωτο και θα φαίνεται έτσι.Όμως στην μικρούλα απο κάτω το πικάπ φαίνεται κανονικά.Τί παίζει??????????
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ.!!Καλή Χρονιά με υγεία και ωραίες μουσικές!