Λίγη βοήθεια, Χριστιανοί!

Reaction score
834
Για και χαρά σας!
Κάθότι εντελώς σκράπας με τα δορυφορικά, χρειάζομαι τα φώτα σας για μια επικείμενη συνδρομή Νova που πρόκειται να κάνω.
Και προχωρώ στις ερωτήσεις:
1) Ο δέκτης της Nova λέει τίποτε (έχω ακούσει σενάρια με άπειρα προβλήματα);
2) Μήπως είναι καλύτερο κάποιο εναλλακτικό πακέτο (κάτοπτρο-δέκτης), συμβατό με Nova, που να παίζει πάνω κάτω στα ίδια λεφτά; Αν ναι, ποιο προτείνετε;
3) Αξίζει να επενδύσει κανείς σε HD με δεδομένα τα παραπάνω; Και αν ναι σε ποιο πακέτο;
4) Θα μπορώ να βλέπω μέσω του δέκτη στον αγαπημένο μου Panasonic 900;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να γράψει έστω και μια αράδα
ΓΣ

ΥΓ: Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά τα παραπάνω θα εγκατασταθούν στην Αρκαδία

Reaction score
1
Το μόνο σίγουρο είναι: Μακριά από τον δέκτη της νόβα τον επονομαζόμενο...πατατασάτ .

Reaction score
14
Το μόνο σίγουρο είναι: Μακριά από τον δέκτη της νόβα τον επονομαζόμενο...πατατασάτ .
+11111

οτι δέκτη πάρεις με irdeto ή ucas, βασικά μακριά απο ΠΑΤάΤΑΣΑΤ αχρηστος, δυσχρηστος και αντίχριστος...!!!

Reaction score
0
o dektis aftos gia afto pou proorizete ine mia xara. an theloume ala pragmata diladi pio polla elefthera kanalia tou hotbert tote nai den kani.
i alous doriforous kai palli nai den kani.

Reaction score
834
Και τι προτείνετε επί της ουσίας ρε παιδιά; Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, κάποια μάρκα ίσως;

Reaction score
4
Αν θες Nova δεν νομίζω να σε πειράζει ο δέκτης της... Μια χαρά είναι ο Panasat για την δουλειά που προορίζετε... Αλλωστε είναι και ο μοναδικός που θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις διάφορες υπηρεσίες της Nova, το EPG κτλ κτλ.

Αν θες δέκτη γενικής χρήσης τότε καλύτερα να πάς σε κάποιον Humax. Ο Dreambox είναι και αυτός κορυφή, αλλά μόνο αν σου αρέσει το ψαχούλεμα, και έχεις και μια μικρή ιδέα απο υπολογιστές (Linux)... Διαφορετικά δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο τον Humax.

HD δεν νομίζω να αξίζει ακόμα να πάρεις. Ειδικά αν δεν έχεις και ίδέα απο δορυφορικά και δεν σου αρέσει το ψάξιμο γενικώς, είτε δεν θέλεις να βάλεις μεγάλο ή κινητό πιάτο. Οσον αφορά τα ελληνικά κανάλια, εδώ ακόμα εκπέμπουν σε 16:9, σιγά μην πάνε σε HD.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Λίγη βοήθεια, Χριστιανοί!

Οσον αφορά τα ελληνικά κανάλια, εδώ ακόμα εκπέμπουν σε 16:9, σιγά μην πάνε σε HD.
Γιατι το λες αυτο;
Ηδη η νοβα εκπεμπει σε Η(αλι)D"happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo