Λίγο άσχετο, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το δείτε...

Reaction score
2
Ο άρρωστος (εγώ) είναι στο Las Vegas και ξαναχτύπησε!
Ποιό Qtek 9000 και ποιό TyTN; Πήρα το παρακάτω (που δε ξέρω αν θα έρθει καν στην Ευρώπη) και όταν με το καλό έρθω στην Ελλαδίτσα, θα δείτε φωτογραφίες για να τρέχουν τα σάλια σας!
Ως τότε, διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ξεχάστε τα Windows Mobile. Όταν έχεις WinXP Pro σε 4.5 ίντσες και μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το 9000 και ακόμη 1GB μνήμη RAM και 40GB σκληρό και βέβαια κάθε είδους συνδεσιμότητα σε πακετάκι που χωράει σε μικρό τσαντάκι, όλα τα άλλα πάνε για βρούβες.

Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζω το πρώτο UMPC (Ultra Mobile PC) που θα μπει στην Ελλάδα:
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...ters_UX_Series

Reaction score
5
Εννοείς αυτό;
http://tinyurl.com/y8g5uk

Ενδιαφέρον, αν και δεν είναι super-duper κινητό, είναι ultra-portable laptop. Δηλαδή με 600γρ βάρος, δεν είναι δα και για την τσέπη του πουκαμίσου μας...αλλά πολύ gadgetάδικο ομολογουμένως! :D

Reaction score
2
Μα τι review να κάνω; Όποιος έχει λάπτοπ με winXP ξέρει ήδη τα πάντα και για αυτό. Κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι υπολογιστές, απλά σε mini μέγεθος. Γράφει DVD σε εξωτερικό drive, λαμβάνει και στέλνει e-mails, μπαίνει στο internet, ανοίγει και επεξεργάζεται όλων των ειδών τα αρχεία, συνδέεται με άλλες φορητές συσκευές (PDAs), εκτυπώνει σε συνδεδεμένο printer κλπ, κλπ. Διαθέτει Port Replicator που εκτός από τέλεια βάση για τη συσκευή διαθέτει 3 usb θύρες (συν μία πάνω στην ίδια τη συσκευή), μία θύρα firewire, μία LAN, μία VGA. Επίσης στο πακέτο δίνεται και δεύτερο μικρότερο replicator (χωρίς βάση) για να το έχεις πάντα μαζί σου και προσφέρει τα βασικά (VGA, LAN, Video out). H συσκευή εκτός από USB (1) έχει επάνω και είσοδο ακουστικών, θύρα Memory Stick DUO/Pro Duo, WLAN, WWAN (και πτυσσόμενη κεραία για αυτό), Sim Port (για δίκτυα Edge), ενσωματωμένο μικρόφωνο, 2 κάμερες (η μία εμπρός - 1.3MP) που λειτουργούν και ως web cameras, fingerprint reader για αυξημένη ασφάλεια και πολλά άλλαπου ξεχνώ τώρα, καθώς είμαι στην Κρήτη και έχω πάρει μαζί μου το θηρίο-φορητό (Toshiba Satellite P100-143) και όχι το μικρό μου. Πάντως νομίζω ότι αξίζει ένα μπράβο στους σχεδιαστές και μηχανικούς της Sony για το δημιούργημά τους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON