Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Reaction score
8.350
Απάντηση: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

απ'αυτα που εχω ακουσει για τον 750 καλυτερα να μην τον δει κανεις εκτος αν εχει τα λεφτα ετοιμα........:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.098

Τι είναι δεξιά από το trigger και αριστερά από την είσοδο ρεύματος;

Reaction score
15.548

απ'αυτα που εχω ακουσει για τον 750 καλυτερα να μην τον δει κανεις εκτος αν εχει τα λεφτα ετοιμα........:116:
τι να το κανεις Δημητριε.....!!!!
...G90 δεν προκειται να ειναι και ουτε θα γινει ποτε...:112::126:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

τι να το κανεις Δημητριε.....!!!!
...G90 δεν προκειται να ειναι και ουτε θα γινει ποτε...
Πάει.....θα το γυρίσω στη κηποτεχνία για μην τρελαθώ.
Τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049

Βαγγέλη αν το γυρίσεις θέλω μια καμέλια, μία αράλια, μια αράχνη, έναν φύκο κι ένα αλεξανδρινό.

Reaction score
15.548

Τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου!
Εαν το κανεις,θα αισθανθεις μια γαληνη..ηρεμια...:112:
Ειναι πολυ ωραιο χομπυ.....για δουλεψετο λιγο..:112::126:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Το μόνο που με "κρατάει" ακόμη σε αυτο το κόσμο Κώστα μου, είναι η αναμενόμενη θέση του αγαπητού Δημήτρη. Το αραξοβόλι αδελφέ μου είναι σταθερή αξία! Κάπου να μπορείς να δέσεις μην σε πάρει ο αγριεμένος νοτιάς.

Μου θύμισε λοιπόν κάτι ιστορίες ναυτικών..."Καλύτερα να μην το δει κανείς με σορόκο δευτερόπριμα σαν σπάει η μπάλα τους αφρούς του Μαγγελάνου...."

Reaction score
1

απ'αυτα που εχω ακουσει για τον 750 καλυτερα να μην τον δει κανεις εκτος αν εχει τα λεφτα ετοιμα........

Το μόνο που μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής είναι το εξής: ο JVC HD-750 που μας ήρθε στη PSA είναι μακράν ο καλύτερος τρίτσιπος προβολέας που έχω δει ποτέ στο θέμα της σύγκλισης!

Και αναφέρομαι φυσικά στην αποδιδόμενη σύγκλιση στο πατερνάκι του AVSforum και όχι στο εσωτερικό πατερνάκι του προβολέα. Τα εσωτερικά πατερνάκια των προβολέων έχω μάθει πλέον να μη τους δίνω καμία σημασία, αν δεν βάλω εξωτερικό πατερνάκι θεωρώ ότι δεν έχω δει τίποτα!

Τοποθετημένος λοιπόν στη κάτω βάση της PSA, έπρεπε να γίνει κάμποση χρήση του vertical lens shift προς τα πάνω, για να μπει η εικόνα μέσα στο κάδρο της Stewart. Όπως πολύ καλά υποψιάζεστε, και ο JVC HD-750 όπως και όλοι οι σύγχρονοι hi end προβολείς, έρχεται από το εργοστάσιο με το μηδέν lens shift να βρίσκεται στο σημείο που ο φακός του προβολέα σημαδεύει το κέντρο της οθόνης.

Με τις συνθήκες λοιπόν που σας περιέγραψα, δηλαδή με κάμποση χρήση του vertical lens shift προς τα πάνω, ο HD-750 απέδιδε εξαιρετική σύγκλιση, ούτε λίγο ούτε πολύ, θύμιζε κορυφαίο μονότσιπο DLP προβολέα.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Το focus σε ολόκληρο το πάνελ είναι πάρα πολύ καλό, με ολόκληρη τη κέντρική περιοχή του πάνελ να δίνει άριστο φόκους, και μόνο οι περιοχές πολύ κοντά στα άκρα του πάνελ θόλωναν ελαφρά.

Reaction score
20

Παναγιώτη πες μας και πόσο περίπου θα κοστίζει στην αγορά έτσι ώστε να φιλτράρουμε καλύτερα όλα αυτά που μας περιγραφής για την εικόνα του και να μην κάνουμε άσκοπα όνειρα .. Και άντε οι σχετικοί με το spor νιώθουν πώς το μηχανάκι θα είναι κοντά στο 10χιλιαρο οι άλλοι όμως μη ψάχνονται και χαίρονται τζάμπα . Επίσης είναι σημαντικό γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό και επιβάλετε ένα μηχάνημα υψηλής τιμής να αποδίδει και τα μέγιστα , Αν όμως όλα αυτά που λες προορίζονταν για μηχάνημα των 2 – 3 χιλιάδων φαντάσου τι αξία θα είχαν . Αύριο το πρωί θα ήμασταν όλοι με τα χρήματα στο χέρι Με καταλαβαίνεις πιστεύω. . Εγώ πάντα κρίνω ένα μηχάνημα απ την τιμή του και είναι το πρώτο πράμα που θέλω να ξέρω πριν μάθω πώς παίζει .
Δώσε πράμα στο λαό

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παναγιώτη πες μας και πόσο περίπου θα κοστίζει στην αγορά έτσι ώστε να φιλτράρουμε καλύτερα όλα αυτά που μας περιγραφής για την εικόνα του και να μην κάνουμε άσκοπα όνειρα .. Και άντε οι σχετικοί με το spor νιώθουν πώς το μηχανάκι θα είναι κοντά στο 10χιλιαρο οι άλλοι όμως μη ψάχνονται και χαίρονται τζάμπα . Επίσης είναι σημαντικό γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό και επιβάλετε ένα μηχάνημα υψηλής τιμής να αποδίδει και τα μέγιστα , Αν όμως όλα αυτά που λες προορίζονταν για μηχάνημα των 2 – 3 χιλιάδων φαντάσου τι αξία θα είχαν . Αύριο το πρωί θα ήμασταν όλοι με τα χρήματα στο χέρι Με καταλαβαίνεις πιστεύω. . Εγώ πάντα κρίνω ένα μηχάνημα απ την τιμή του και είναι το πρώτο πράμα που θέλω να ξέρω πριν μάθω πώς παίζει .
Δώσε πράμα στο λαό
Νομιζω πως εδω θα πρεπει μαλλον να απαντησω εγω.
Λοιπον, και εαν δεν με απατα η μνημη μου, η τιμη καταλογου
του JVC HD-750 ειναι 6100 περιπου(ηταν 5.900 και υπηρξε μια
μικρη αυξηση γυρω στα 200-300 ευρω)
Η τελικη τιμη διαμορφωνεται αναλογα με το καθε καταστημα.

Reaction score
1

Δώσε πράμα στο λαό

Κώστα, να διευκρινίσω μόνο ότι μεταφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις που εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω.

Ένας λογικός και σοβαρά σκεπτόμενος αγοραστής θα δει, θα κρίνει και θα φιλτράρει τον εκάστοτε προβολέα μέσα από τα δικά του μάτια και μόνο.

Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο ακριβούς προβολείς...

Reaction score
11

Απ΄ότι διαβάζω όμως η αγορά του είναι ασύμφορη γιατί η διαφορά που τον χωρίζει στην εικόνα, από τον μικρότερο και κατά πολύ φθηνότερο αδερφό του είναι ελάχιστη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.098

Απ΄ότι διαβάζω όμως η αγορά του είναι ασύμφορη γιατί η διαφορά που τον χωρίζει στην εικόνα, από τον μικρότερο και κατά πολύ φθηνότερο αδερφό του είναι ελάχιστη.
Συμφωνώ. Σχεδόν διπλάσια τιμή!

Reaction score
8.350

εχουν αρκετες διαφορες.Εγω πιστευω οτι η JVC ηξερε πολυ καλα πως να τους κοστολογισει και οι τιμες αντικατοπτριζουν τη διαφορα.Απο κει και περα βεβαια ο καθενας μπορει να κοστολογισει με τα δικα του κριτηρια,αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να βασιστει σε γνωμες τριτων κατα την αποψη μου.

Reaction score
15.548

Τους εχεις δει Δημητριε και τους δυο μαζι....η ξεχωριστα...?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049
Απάντηση: Re: Λίγο πριν χυθεί αίμα...

Η G25 η τιμονιέρα που πήρε το μάτι μου τί γυρεύει στο μαγαζί???
Ο άντρας παραμένει πάντα ένα παιδί.
Όσο μεγαλώνει αυτός, μεγαλώνουν και τα παιχνίδια του.
Τώρα αν κάποιοι έχουν μικρότερα παιχνίδια από άλλους με τεράστια, αυτό είναι άλλο θέμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.187
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907