Λαθη...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ολοι ξερουμε πως το δικο μας ειναι παντα το καλυτερο.
Ομως σε αυτο εδω το thread θελω να βαλουμε το χερι στην καρδια και να ομολογησουμε ποιες ηταν οι λαθος επιλογες μας στο συστημα μας.
Τι θα αλλαζατε εαν κανατε την επιλογη αυτη σημερα?

Reaction score
7
Λαθος επιλογη θα μπορουσα να χαρακτηρησω ολο το συστημα, γιατι δεν εχω χρονο και την απαιτουμενη ξεκουραστη διαθεση να το απολαυσω.....

Κατα τα αλλα επειδη εχω αγορασει λιγα και "καλα" (θελω να πιστευω οτι) δεν εχω κανει λαθη*...

*Η ...υπερβολη, θεωρειται λαθος? Αν ναι, τοτε το ξανασυζηταμε!!

VG

Reaction score
0
Τραγικο λαθος η επιλογη του JVC dvd,που υστερει σχεδον σε καθε τομεα...

Reaction score
3
Λάθος υπολογισμός του που θα βλέπω ταινίες με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το Pioneer που αγόρασα & να μένει στο κουτί η φορητή οθόνη προβολής.
Γι αυτό και πρέπει πρώτα να σχεδιάζουμε και να επιλέγουμε το χώρο προβολής και μετά να αγοράζουμε.

Reaction score
14
Μεγάλο λάθος ενα DVD player της ΑΚΑΙ (ναι ξαναβγήκε η ΑΚΑΙ, και λέω "ο βλάκας" να την supportάρουμε την κυρία και παλιά μας αγαπημένη) και το εν λόγω divx super duper player απλά δεν έπαιζε τίποτε, το πήγα 4 φορές στο σέρβις και στο τέλος το πήγα στον dealer Που μου το πούλησε για καλό και του είπα "επι λέξη" πάρτο κράτατο και βάλτο στο πωπώ σου... και αη σιχτήρ. Του το άφησα τον έχεσα και έφυγα ξαλαφρωμένος. Το 2001 το μοντέλο αυτό έκανε 250 Ευρώ...!!!

Απο το τηλεκοντρόλ έλειπε το κουμπί Power on/off, δεν έπαιζε τίποτε απο divx, δεν αναγνώριζε Mp3 κλπ κλπ

Μέγα λάθος.

To δεύτερο μεγάλο και ακριβό λάθος ήταν όπως είπε ο Dimitris K. το Philips Pronto, Που αγόρασα το 1999 75,000 δραχμές και ποτέ μα ποτέ δεν με βόλεψε, αν και τελευταία το έχω προγραμματίσει με κωδικούς σπασίματος περιοχών για όλες τις μάρκες που αγοράζουν φίλοι μου και συγγενείς και έχω γίνει ο επίλεκτος σπάστης περιοχών!

Reaction score
8
DVD DVP9000 CINEOS, μετά από πολλά service, πήρα τα λεφτά μου πίσω, επιτέλους.
KISS DP-600. Πιό πολλά τα κακά απ΄τα καλά του.

Reaction score
1
Πολύ λάθος αγορά για μένα ήταν το kiss dp-1100.
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε άλλο thread.
Επίσης λάθος αγορά ήταν ο Sanyo Z3 όχι γιατί ήταν κακό μηχάνημα αλλά σαν πρωτάρης δεν είχα υπολογίσει σωστά την απόσταση απο το πανί και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.155
Απάντηση: Λαθη...

Λάθος μου που πήρα το πρώτο μου DVD player ένα Τοσίμπα 340.00 δρχ τότε 1996. Χάλασε γρήγορα και απλώς είχα DVD 6 μήνες πριν εμφανιστούν στην ελληνική αγορά. Πολλά λεφτά τότε πεταμένα.

Λάθος μου η επιλογή των surround ηχείων μου, τα δίπολα B&W DS6 με στάμπα ΤΗΧ. Μάπα το καρπούζι.

Λάθος μου που πούλησα το πικάπ Dual CS505 και πήρα ένα Technics SL-BD22.

Λάθος μου που πήρα οθόνη Megavision 96" ηλεκτρική. Οι ζάρες είναι πια ενοχλητικές τουλάχιστον σε μένα.
Καλύτερα να έπαιρνα μια καλή χειροκίνητη.

Λάθος που πήρα LCD τηλεόραση Τοσίπμα. Είναι χάλια η κίνηση.

Reaction score
4
Tο μονο λαθος ειναι το σπιτι...
Χρειαζομαι μεγαλυτερο!!
Αυτο ξαναπες το!
Το πιο σωστο πραγμα που ακουσα εδω μεσα σε αυτο το thread :cool_4:

Πολλες φορες δεν φταινε τα μηχανηματα μας αν δεν τα ακουμε οπως θα θελαμε η δεν βλεπουμε οπως θελουμε...
Αν τα στριμωχνεις ολα σε ενα μικρο σαλονι τι να σου κανουν και αυτα........

Reaction score
0
Κακή η επιλογή του Inverto HD δορυφορικού δέκτη με την θαυμάσια εικόνα αλλά με το απαράδεκτο user interface και λειτουργίες.
Λάθος η επιλογή της διάταξης των επίπλων του σαλονιού που δεν εμπνέουν θέαση ταινίας...

Reaction score
0
Λαθος επιλογη?? Μα φυσικα η τηλεοραση μου.. Ειναι κορυφαια, πανακριβη.. κατα τον ειδικο τυπο το απογειο της τεχνολογιας Crt και της εικονας στην Sd εποχη.. αλλα.. δε βλεπω ποτε τηλεοραση.
Με τα ιδια χρηματα θα μπορουσαν να ειχα παρει εναν πολυ καλο προβολεα και να απολαμβανω τις ταινιες μου με μεγαλη εικονα.. Και τωρα που το καταλαβα.. πως ξαναμαζευονται τα ατιμα..

Reaction score
0
Αυτο ξαναπες το!
Το πιο σωστο πραγμα που ακουσα εδω μεσα σε αυτο το thread :cool_4:

Πολλες φορες δεν φταινε τα μηχανηματα μας αν δεν τα ακουμε οπως θα θελαμε η δεν βλεπουμε οπως θελουμε...
Αν τα στριμωχνεις ολα σε ενα μικρο σαλονι τι να σου κανουν και αυτα........
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.477
Members
38.703
Νεότερο μέλος