Λαθη...

Reaction score
164
Η πιο λάθος επιλογή που μου έρχεται αυτή τη στιγμή, είναι μακράν το Kiss Dp-600. Δεν κάνει τίποτα απ' όσα υποσχόταν (HD από εξωτερικό δίσκο ή από το εσωτερικό του DVD), παίζει μόνο SD Divx (κάτί που θα έκανε και ένα οποιοδήποτε φτηνό player με 300€ λιγότερα), για να παίξει HD πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο PC, ως MP3 player είναι άθλιο, ως dvd πανάθλιο... Τσάμπα τα λεφτά...

Reaction score
14
Η πιο λάθος επιλογή που μου έρχεται αυτή τη στιγμή, είναι μακράν το Kiss Dp-600. Δεν κάνει τίποτα απ' όσα υποσχόταν (HD από εξωτερικό δίσκο ή από το εσωτερικό του DVD), παίζει μόνο SD Divx (κάτί που θα έκανε και ένα οποιοδήποτε φτηνό player με 300€ λιγότερα), για να παίξει HD πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο PC, ως MP3 player είναι άθλιο, ως dvd πανάθλιο... Τσάμπα τα λεφτά...

πιάστε τον μην μας ξαναφύγει!!!!!

Βασίλη που είσαι βρέ???

Reaction score
14
Kiss dp-600 και για εμένα... Χαλασμένο σαν dvd απο το πρώτο λεπτό και δεν μου είδε ποτέ τον εξωτερικό δίσκο...Δυνατότητα για την οποία το πήρα..
Επίσης σε hd έπαιξε 2-3 clips απο τα 50...Δεν ξέρω εάν φταίει το προβληματικό drive για αυτό..
Κρίμα γιατί όσο έπαιξε ,η εικόνα του σε hd ήταν καταπληκτική...
Ευτυχώς αν και έχουν αργήσει, απο το inrernet-store που το αγόρασα ζήτησα πίσω τα χρήματά μου και είπαν ότι θα τακτοποιηθεί..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO