Λαθος

Status
Not open for further replies.
Reaction score
512
Τα Like πανε κατα 90% απο φιλους σε φιλους για φιλους , γνωστους κ.τ.λ , για χαβαλε , πλακα και τις περισσοτερες φορες δεν ειναι αντικειμενικα δεν εχουν να κανουν δλδ με ενα καλο σχολιο πανω στα ηλεκτρονικα θεματα , πολλες φορες μαλιστα τα Like πεφτουν πανω σε λαθος σχολια ( ηλεκτρονικου περιεχομενου ) , τοσο "καλα" ειναι τα Like .
Κανεις λαθος

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η είκονα που βγαίνει προς τα έξω απ' τους παραπάνω διαλόγους είναι, τουλάχιστον, αυτό που λέμε "καρακιτσαριό".

Reaction score
1.844
Αυτο ειναι φασισμος
Είναι μια πρόταση, που μπορείς να την ακολουθήσεις ή όχι. Συνεχίζοντας πάντως με σχόλια υβριστικά - σαν αυτό - αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Reaction score
512
Είναι μια πρόταση, που μπορείς να την ακολουθήσεις ή όχι. Συνεχίζοντας πάντως με σχόλια υβριστικά - σαν αυτό - αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
πιστευει κανεις απο εδω οτι κακο σκοπο που συμετεχω? Διαφωνιες συμβαινουν πρεπει να μειωθει ο εγωισμος. Τα πραγματα ειναι απλα και λυνονται ευκολα. Εβρισα γιατι με πιεσατε

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εγώ θα πρότεινα να χαλαρώσετε ώς προς το υφάκι και την ειρωνία με τον φίλο danas...
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε πως πιθανότατα δεν είναι "άλλη μια περίπτωση".

Reaction score
512
Εγώ θα πρότεινα να χαλαρώσετε ώς προς το υφάκι και την ειρωνία με τον φίλο danas...
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε πως πιθανότατα δεν είναι "άλλη μια περίπτωση".
Καλημερα σε ολον τον πλανητη. Ευχαριστω για την γνωμη σου σε ευχαριστω πολυ
Προεδρος απολαμβανει φραπεδουμπες με παρεα και αραζει σε μουσικα ταξιδια

Reaction score
3.514
Ρε παιδιά οκ σε αυτή την περίπτωση
μίλησαν αυτοι που έπρεπε
Οι υπόλοιποι ας κάνουν υποδείξεις στον εαυτό τους

Reaction score
8.905
φιλε κοιτα ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει παρει lτοσα ike σε σχεση με τα pos...t
Τα Like πανε κατα 90% απο φιλους σε φιλους για φιλους , γνωστους κ.τ.λ , για χαβαλε....
Κανεις λαθος
Eχεις πάρει τόσα like γιατί σε δουλεύουνε....
argi likes this
:geek: :rolleyes:

Reaction score
1.844
πιστευει κανεις απο εδω οτι κακο σκοπο που συμετεχω? ...
Δεν μπορώ να πω για τους άλλους, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι συμμετέχεις με καλές προθέσεις. Θεωρώ επίσης ότι θα είναι περισσότερο ενδιαφέρον να ανοίξεις ένα νέο θέμα με κάτι που σε ενδιαφέρει και σε ευχαριστεί, να γίνει κουβέντα στρωτή. Ετούτο το θέμα μπαγιάτεψε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Λοιπόν , φτάνει.
Danas , αν θες να γράφεις εδώ θα ακολουθείς τους κανόνες.
Το θέμα θα κλειδωθεί και όποιος ανοίξει κάτι παρόμοιο , θα τιμωρηθεί.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp